בוקר טוב ושבת שלום

Nova5

New member
../images/Emo32.gifבוקר טוב ושבת שלום../images/Emo188.gif../images/Emo42.gif

חבללל שאין איקון שמשהו לא ברור המתרחש מעבר לחלון - בספק שמש...בספק גשם...מאוד דומה ל"מזג אוויר" בפורום... אפילו באמסטרדם לעומת כל אירופה "נסערת" דווקא יפה - בהיר, טמפרטורות C °10-12 ואצלנו מעורפל...יש סיבה? אני יודעת שכולנו עסוקים בטירוף – מבחנים, אירועים משפחתיים, טיולים ושפעת, אבל איך שאוהבים לכתיב אצלנו – קחו הכל בפרופורציות
גם לי היה שבוע עמוס למדי – כמעט ולא הייתי כאן. עכשיו שבת, הכל רגוע ואפשר לדבר על מה שבא לנו. שני נושאים תפסו לי את העין השבוע : חלץ התפטר – זה עבר אצלנו כמעט ללא תגובה, רק ללי כרגיל הרימה את הכפפה
מצחיק שדיברנו על זה לפני שבועיים, כשהתפוצצה פרשה של מס הכנסה: "בחדשות הבוקר חלוץ מביא נימוק לאי רצון שלו להתייחס לאמצעיי החקירה ולהתפטר: "אני לא כוכב נולד, ולא מצבעים עבורי באסמאסים. ואני לא שומע מממונים עליי קריאות להתפטרות" לא יכולה לעבור בשתיקה עלה ביטוי כזה מוצלח - הממונים כנראה בזמן הקרוב יהיו עסוקים בפרשה ששון הזכירה אותה ובהרבה אחרות - ממונים על ג'קו פועלים באחריות רבה יותר, אז טמירה, קריאה נרגשת - אולי תרחיבי פעילות וקחי לידיך גם את העניינים האחרים - אם פרץ יכול, אז גם צביקה הדר יוכל - לא יכולה לא להביא ציטוט מעצמי : "ג'קו לא שירת, אבל הוא אלוף בתחום שלו. הלהווי עלינו שחלוץ היה נלחם כמו ששר ג'קו."... סוף הציטוט. אז פה אחד החלטנו שדווקא כדאי לסמס, כי זה מביא לבחירות נכונות יותר – ועכשיו רק עצלן לא חוזר על זה בכל התוכניות והכתבות הנושא השני דווקא שבא לי לפטפט עליו – זה חתונות, באותו יום רביעי הייתי גם בחתונה. אין דבר טוב יותר לשיפור המצברוח והורדת הלחץ מחתונה דתית, פשוטה, ענקית – ל700 איש לפחות. אושר,חופה ארוכה עם שלל ברכות אורך במיוחד, צחוקים, הכל צנוע : מקום, שמלה של הכלה, אוכל. נשים וגברים רוקדים לחוד, סגנון מוזיקה שעדיין לא עלה ל"כוכב נולד" – רוק "חרדי" (לא, זה לא היה "ברית עולם", למרות שמלצתי לפני חודשיים, אבל זוג צעיר כבר סגר הכל ). קיצר - שימחה אמיתית. אז בנות אולי נדבר על חתונות, ספרו על קטעים, התרגשות, פדיחות שלכם ושל קרובים או חברים שלכם. מי שלא רוצה להתייחס לא לחלוץ ולא לחתונות – שידבר על מה שהוא רוצה – רק תתנו סימן חיים

Nova5

New member
נסיון לצרף לינק

משום מה לא יכולה לצרף לינק אם לא אצליח, מעתיקה את הכתובת - די מצחיק - נפרדים מחלוץ http://j.nana.co.il/Article/?ArticleID=423134&sid=128

Nova5

New member
ואללה, מוני, כשראיתי את גנץ

פעם הראשונה - זה דבר ראשן שעלה לי בראש - איזה כוסון! חייבת להודות: היו גם הפתעות מסוג אחר במלחמה - לא רק הפתעות של נסרראללה - בעעע הוא גם נורא דומה לבעלה של החברה שלי - אדם מזה מגניב

kapit5

New member
היי נובה וכל הבננות

שמחתי לישמוע שהיתה לך חתונה יפה ונהנית למרות שזה של חרדים. לגבי חלוץ-סוף סוף הוא לקח דוגמא אישית מג'קו ולקח אחריות אישית
. באמת הגיע הזמן שמישהו יקח אחריות על ההתנהלות המטופשת והאידיוטית של המלחמה האחרונה. חבל שבדרג הפוליטי עוד לא הפנימו את הענין וכרגע הם ממשיכים בלי בושה כאילו ענינים כרגיל.

אופס,נשלח בטעות.. רציתי להגיד שממש

כייף להכנסולראות קצת חיות בפורום...
רק שימשך ככה ושימשיכו להיות רק דברים חיוביים..

shongold

New member
על משולש ברמודה שמעת חביבה?!

קודקוד אחד יצא מהמערכת עכשיו אנו צריכים לשני קודקודים נוספים על מנת שיבינו שגם עלהם להתפוגג מהתמונה. ממש כמו במשולש הידוע...לשמצה. חלוץ בסוף השורה..החליט כן להתייחס לאס.אמ.אסים ועל כן יצא ..אחרי שיקול דעת..,מספר האסמאסים..הרדוד שמקבלים הקודקודים האחרים, אולי יראה להם גם ..את הדרך הנכונה..ויפה שעה אחת קודם..למען הבריאות הקולקטיבית. והממונים ..לפחות הקודקוד הראשי הולך ושוקע בביצה ואין מושיע..סוף סוף השקיפות טובה הפעם והלוואי ותעמיק. מסכימה שהממונים על ג'קו פועלים באחריות רבה יותר..ובראשם טמירה העשויה ללא חת ..אשת חיל מי ימצא..? ואנו מצאנו - בדמותה של האשה הכי חזקה בתחומה. ועלינו לחזקה כי היא יוצאת בתמיכה ואהבה אמיתית. אבל..יש לשנס מותנים ולחרוג מהרגיל ולצאת עם תרגיל..שיכול לקדם את אותו אחד שיש לקדם וכל כך הרבה ובכל כך הרבה אופנים. שחזקה על אותם משווקים הכפופים.. שיודעים את מלאכתם עד תום. כי גם חציל או עגבניה או אפילו...אחת שנקראת ..סופרסטאר..ניתן להוציאה בגאון..עם המון המונים של כיוונים שבסוף תהליך אתה חושב שאתה כנראה - הכסיל..זה מה שנקרא - גאונות שיווקית...יש מה ללמוד. וטוב ללמוד. כבר נאמר "מכל מלמדי השכלתי" וכדאי ליישם את המשפט הזה באופן הנחרץ ביותר משפט שאני אוהבת מזדהה לא מתביישת לחזור ואף לצטט מילה במילה והוא "ג'קו לא שירת, אבל הוא אלוף בתחום שלו. הלוואי עלינו שחלוץ היה נלחם כמו ששר ג'קו."... ואשר לנושא החתונות זה מצריך תגובה נוספת ורחבה בפני עצמה..והמון..חשיבה.

Nova5

New member
שון, טוב לראות שאת

והמחשב שלך חזרו לתפקד
אכן משולש ברמודה...כולם מכירים, אבל מעדיפים לא להתקרב אליו

shongold

New member
אני כן.. חזרתי לתפקד..

המחשב לא ולא..התגנבתי לחדר של הבן...הד"ר של המחשבים..הוא במצב מאוזן על כן...מחשבו עבר לרשותי אלא אם כן האדון יפקח את עיניו..וישאג...אמאאאאאאא.. משולש ברמודה..היו היו ואני חוזרת היו שניסו להתקרב אליו..- לא חזרו - חושבת שהממונים ...חייבים להבין ..בניגוד להרפתקנים..

Nova5

New member
משולש ברמודה ממש מתחיל לקבל

את העומק המתאים וגם גוונים נוספים

shongold

New member
חתונה דתית צנועה אמרת..זה טוב

צניעות זו מילה חשובה מאד במקומותינו. חתונה היא סגירת מעגל בין בני זוג שמגיעה לטקס הסמלי, שהופך מסמלי לנושא עצמו.כך שנראה כיום שלמעשה החיים שאחר מכן הם המשניים והארוע..הוא הדבר העיקרי. כאשר הסטטיסטיקה בנושא הגרושין בעולם ובארץ בפרט תופץ תאוצה כל כך גדולה. יש כאן פער ענק בין ההשקעה בשואו לבין ההשקעה או חוסר ההשקעה בנישואין עצמם. ואני חושבת לו היו משקיעים את הנמרצות היכולות העשיה הדימיון בזוגיות שלאחר לאחר הטקס - שעור הגירושין היה יורד פלאים. חוזרת לצניעות שאותה חווית בחתונה החרדית יש מה ללמוד לפחות בענין זה מהם. כמו שיש דברים אחרים שאנו לא רוצים ללמוד מהם..הפרייה הדדית זה המסר..עדי אשכנזי העלתה המסקנה הנכונה בתוכניתה - החתונה החילונית - ברומטר להצלחה השיווקית ברמה הגבוהה ביותר. - זה כל הענין. להשקיע בזניח את המקסימום - על מנת שאח"כ תתקבלנה התגובות להלן - שיא השיאים, בדבר כזה עוד לא חזיתי בחיים. וכו'. והמטרה מקדשת את האמצעים. למעשה מאפיין את כל מה שהולך כאן ובכלל, היינו להתיחס לחוץ ולא לפנים!

שונית 7

New member
שון ערב טובגנבת לי את המילים

מהמקלדת כמו שנובה אומרת:תגובתי הספונטנית והצינית לנושא החתונת שנובה העלתה בבוקר הייתה:לפעמים החתונה מקסימה והנישואים לא משהו ולפעמים החתונה פשוטה וצנועה ןהנישואים מוצלחים ומלאי תכן. והמבין יבין. פשוט לא היה לי חשק להכניס משב רוח של דיכאון בשבת בבקר לאוירת הפורום המנומנת ממילא

shongold

New member
ערב טוב שונית מה נשמע?

ולמה מצב של דכאון נושאים שהם ברומו של ענין ומצב שהם בתמונה שווה להביאם לדבר לדסקס אפילו לעלות אש, כדי שיהיה ענין, ולא ניהיה בחדלון שיממון או במצב של תאים אפורים לא מתפקדים זה טוב לנו ויפה לנו שונית.

שונית 7

New member
הי שון מה שלומך השפעת ברחה

ממך סוף סוף? לגבי התגובה שלי מהבוקר שנמנעתי ממנה לאחר מחשבה:הפורום גם כך לא כל כך תפקד בימים האחרונים ולא התחשק לי להוסיף לאטירת הפסימיות. היהפשוט מאמר ב-YNET על ההשקעה הבלתי סבירה ביום אחד של חתונה שהזדהתי איתה לגמרי.אני מכירה הרבה אנשים שהוציאו את הכסף שאין להם בחתונה מפוארת במיוחד והנישואים היו אסון.לעומתם אנשים שעשו חתונה צנועה מאד ברבנות ומאושרים עד היום

למעלה