../images/Emo32.gifבוקר טוב ושבת שלום../images/Emo188.gif../images/Emo42.gif
חבללל שאין איקון שמשהו לא ברור המתרחש מעבר לחלון - בספק שמש...בספק גשם...מאוד דומה ל"מזג אוויר" בפורום... אפילו באמסטרדם לעומת כל אירופה "נסערת" דווקא יפה - בהיר, טמפרטורות C °10-12 ואצלנו מעורפל...יש סיבה? אני יודעת שכולנו עסוקים בטירוף – מבחנים, אירועים משפחתיים, טיולים ושפעת, אבל איך שאוהבים לכתיב אצלנו – קחו הכל בפרופורציות
גם לי היה שבוע עמוס למדי – כמעט ולא הייתי כאן. עכשיו שבת, הכל רגוע ואפשר לדבר על מה שבא לנו. שני נושאים תפסו לי את העין השבוע : חלץ התפטר – זה עבר אצלנו כמעט ללא תגובה, רק ללי כרגיל הרימה את הכפפה
מצחיק שדיברנו על זה לפני שבועיים, כשהתפוצצה פרשה של מס הכנסה: "בחדשות הבוקר חלוץ מביא נימוק לאי רצון שלו להתייחס לאמצעיי החקירה ולהתפטר: "אני לא כוכב נולד, ולא מצבעים עבורי באסמאסים. ואני לא שומע מממונים עליי קריאות להתפטרות" לא יכולה לעבור בשתיקה עלה ביטוי כזה מוצלח - הממונים כנראה בזמן הקרוב יהיו עסוקים בפרשה ששון הזכירה אותה ובהרבה אחרות - ממונים על ג'קו פועלים באחריות רבה יותר, אז טמירה, קריאה נרגשת - אולי תרחיבי פעילות וקחי לידיך גם את העניינים האחרים - אם פרץ יכול, אז גם צביקה הדר יוכל - לא יכולה לא להביא ציטוט מעצמי : "ג'קו לא שירת, אבל הוא אלוף בתחום שלו. הלהווי עלינו שחלוץ היה נלחם כמו ששר ג'קו."... סוף הציטוט. אז פה אחד החלטנו שדווקא כדאי לסמס, כי זה מביא לבחירות נכונות יותר – ועכשיו רק עצלן לא חוזר על זה בכל התוכניות והכתבות הנושא השני דווקא שבא לי לפטפט עליו – זה חתונות, באותו יום רביעי הייתי גם בחתונה. אין דבר טוב יותר לשיפור המצברוח והורדת הלחץ מחתונה דתית, פשוטה, ענקית – ל700 איש לפחות. אושר,חופה ארוכה עם שלל ברכות אורך במיוחד, צחוקים, הכל צנוע : מקום, שמלה של הכלה, אוכל. נשים וגברים רוקדים לחוד, סגנון מוזיקה שעדיין לא עלה ל"כוכב נולד" – רוק "חרדי" (לא, זה לא היה "ברית עולם", למרות שמלצתי לפני חודשיים, אבל זוג צעיר כבר סגר הכל ). קיצר - שימחה אמיתית. אז בנות אולי נדבר על חתונות, ספרו על קטעים, התרגשות, פדיחות שלכם ושל קרובים או חברים שלכם. מי שלא רוצה להתייחס לא לחלוץ ולא לחתונות – שידבר על מה שהוא רוצה – רק תתנו סימן חיים
חבללל שאין איקון שמשהו לא ברור המתרחש מעבר לחלון - בספק שמש...בספק גשם...מאוד דומה ל"מזג אוויר" בפורום... אפילו באמסטרדם לעומת כל אירופה "נסערת" דווקא יפה - בהיר, טמפרטורות C °10-12 ואצלנו מעורפל...יש סיבה? אני יודעת שכולנו עסוקים בטירוף – מבחנים, אירועים משפחתיים, טיולים ושפעת, אבל איך שאוהבים לכתיב אצלנו – קחו הכל בפרופורציות