בוקר טוב ושבת שלום

shongold

New member
לגבי השפעת חמש חמש חמש..

זאת אומרת שלדעתך הפורום לא מתפקד בגלל אוירה פסימית...? האם אוירה פסימית גורמת לו להתנוון? - זאת המסקנה שלך..? אני חושבת שלא לדבר על דברים מסויימים כי כך חושבים..אחרים - זה לא טוב כי זה מה שמביא לחוסר תפקוד..לחוסר טעם לדברים שחוזרים ונשנים..שוב ושוב ושוב..וקשה ללעוס את אותו אוכל ..גם אם טעים לחיך..בסוף אפשר לקבל בחילה - גם מדובדבן וגם מהקצפת עצמה. דבר והיפוכו, איזון חוזר האור והצל הלבן והשחור - וגם מה שבינהם = מביאים לפריחה יצירה שגשוג ותסיסה!

שונית 7

New member
את צודקת כרגיל אבל פורום שלם

מוכב מרבדים שונים וחגילאים שונים ולפעמים לא בא לי להכניס כובד מיותר במיותד בתקופה שהכל קצת נעצר מבחינת נשוא הפורום.

shongold

New member
יחודו של הפורום במורכבותו

האנשים הגילאים הגישות - פוטנציאל אדיר לפורום תוסס = מגיע לנו לדבר על הכל להשמיע ולשמוע בלי פחד מורא - ואין זה חשוב אם נמצא או לא נמצא - חשוב שהשאר טעם ..להשארות!

Nova5

New member
כן, יש דברים שכדאי מאוד ללמוד..

אני מכירה את ההורים של הכלה, יותר את אימא, אבל גם את אבא. שניהם עובדים משרות מלאות, מגדלים 7 ילדים נהדרים - 3 בנות ו4 בנים בגילאים מ8 עד 23, זאת הייתה חתונה של בתם הבכורה. לפני 10 חודשים הם לקחו , באופן חוקי כמובן, (לקח להם הרבה כוח וזמן התהליך הביורוקראטי), שני אחים קטנים תאומים, בני שלוש. אימם, עולה חדשה, פשוט לא תפקדה כאם, הם בקושי דיברו והיו רעבים לאוכל. היית צריכה לראות את שני המלאכים הקטנים האלו , כבר בני 4 , בחתונה - יחד עם כל האחים, מסתובבים ומשחקים ביחד, מדברים ומשתוללים. אני חושבת שכל מילה מיותרת כאן.

שונית 7

New member
נשמעים מדהימים.מעט מאד אנשים

מאמצים ילדים גדולים ובמקרה הזה הם באמת עשו מצווה גדולה וזה מתחבר למה ששון ואני אמרנו:לפעמים ההתיחסות לחיצוני מפספסת

shongold

New member
מחמם את הלב ואת הנשמה..

ואני שואלת למה דברים מסוג זה לא מעלים על הכתב או במשדר..לשם איזון לראות שיש דברים והם נראים אחרת ונעשים אחרת.

שונית 7

New member
שון אם את זוכרת גם יאיר לפיד שאל

בדיוק את אותה שאלה בכתבה שלו.הרבה יותר דחוף לעיתונאים להעלות כמה שיותר רוע

shongold

New member
לענין זה אני מתחברת עם לפיד!

והוא לא שגה הרבה באותה כתבה הכל היה נכון. השאלה היתה כמובן..למה התעורר מתי שהתעורר ולא קודם לכן..אבל טוב שמשהו העיר אותו.

שונית 7

New member
גם אני התחברתי להרגשה שלך

שמשהו מאד ספציפי העיר אות("תניחו לזמרים לשיר")

כן,גם התראיין אצלו לפני שבועיים בעל

יקב שמעביד אנשים עם צרכים מיוחדים..איזה דבר נפלא זה! אם היו מעלים דברים כאלה ולא רק את השליליים הכל היה נראה אחרת לגמרי..

shongold

New member
יאיר בתוכנית שלו מקפיד להביא

מידי פעם אייטם חיובי - וזה טוב. ואני לא מתכוונת לסלבס הקבוע ...

שונית 7

New member
כן אבל מצד שני ישלו מתכונת די קבועה

פוליטיקאי אחד סלב אחד ומעשה טוב אחד שזה הופך את הכל לשיטה די צינית

shongold

New member
לא מוצאת ציניות בענין מתכונת קבועה

כן..יש לו המבנה שהוא קבע לעצמו. זה לא מפחית מהענין החיובי של הבאת אייטם חיובי.

rifkin1

New member
שון, לא הכל מתחיל ונגמר בג'קו

אני מיחסת לאותו משפט שלך "והוא לא שגה הרבה באותה כתבה הכל היה נכון. השאלה היתה כמובן..למה התעורר מתי שהתעורר ולא קודם לכן..אבל טוב שמשהו העיר אותו".

shongold

New member
בוקר טוב לך ריפקין ואני לתומי חשבתי

שהכל אבל הכל...מתחיל ונגמר בג'קוש המתוק. ועכשיו אחרי שסתרת אותי..אני מתחילה לחשוב שוב...והגעתי למסקנה שבפורום הזה לפחות, הכל מתחיל ונגמר בו ולא חשוב ההקשר.. ומאותו ענין לאותו ענין. ההתיחסות היתה להתעוררות של יאיר כעתונאי לסיבות ולאמינות הכתבות הנכתבות בעיתונות ובכלל.

שונית 7

New member
ברור שלו אבל הכתבה שלו שאותה

שמרתי בגלל חשיבותה בעיני מתארת בדיוק נמרץ מה קרה לג'קו.אם יאיר לפיד עיתונאי ותיק ומנוסה מפחד מרע של כתבים זה אומר הכל!!!!

rifkin1

New member
חשוב להם להעלות יותר רוע

וחומר צהוב ומסולף מפני שזה יותר מוכר לצערינו הרב...

למעלה