גגגגגררררררררר... לא הצליח לי הלינק נסיון חוזר: הלינק
S Star_Dust New member 25/3/07 #19 תודה יקירי ../images/Emo23.gif אולי זה מחוסר שעות שינה. לא נורא, לפחות יש לי סיבה טובה לא לישון בלילה נראה לי שאני אקצר את היום ואצא עוד שעה בערך מהעבודה. מקווה שמנוחת צהריים קצרה תיישר לי את הראש
תודה יקירי ../images/Emo23.gif אולי זה מחוסר שעות שינה. לא נורא, לפחות יש לי סיבה טובה לא לישון בלילה נראה לי שאני אקצר את היום ואצא עוד שעה בערך מהעבודה. מקווה שמנוחת צהריים קצרה תיישר לי את הראש
C cheshire9 New member 25/3/07 #27 החום הזה גומר אותנו ....... היינו אתמול בים וחזרנו מותשים. ואז פתאום קר..... משגע את המערכות של הגוף.
החום הזה גומר אותנו ....... היינו אתמול בים וחזרנו מותשים. ואז פתאום קר..... משגע את המערכות של הגוף.
S Star_Dust New member 25/3/07 #29 פורום יקר ../images/Emo24.gif תודה על התמיכה הנפשית במהלך היום מה הייתי עושה בלעדיכם?!? (הממממ... בטח הייתי עובדת בצורה קצת יותר אפקטיבית ). ערב טוב לכולם
פורום יקר ../images/Emo24.gif תודה על התמיכה הנפשית במהלך היום מה הייתי עושה בלעדיכם?!? (הממממ... בטח הייתי עובדת בצורה קצת יותר אפקטיבית ). ערב טוב לכולם
ז זכוכיות New member 27/3/07 #35 טוב שסיפרו לי מראש, אני זורקת שקל לקופה בכל בוקר ובכל ערב, אולי עד יולי יהיה לי מספיק שמישהו יוציא אותי מהעוני המחפיר הזה! ושיבוא עם הפורשה כדי שאני אדע לזהות אותו...
טוב שסיפרו לי מראש, אני זורקת שקל לקופה בכל בוקר ובכל ערב, אולי עד יולי יהיה לי מספיק שמישהו יוציא אותי מהעוני המחפיר הזה! ושיבוא עם הפורשה כדי שאני אדע לזהות אותו...