ולעצלנים../images/Emo26.gif../images/Emo19.gif
ספרות: אני לא מאמינה כמה אני מפגרת!! [המורה מנסה להסביר לנו שלא למדנו מספיק חומר בשנה שעברה...]
תנ"ך: בסדר זה להיות בסדר כשכולם בסדר! [המורה מנסה להסביר לריף מה זה להיות בסדר..]
אנגלית: I want to see everybody [ככה מתחיל שיעור אנגלית. כל שיעור אנגלית. כבר שנתיים.]
תנ"ך: גם בארזים נפלה שלהבת?! [זה מה שהיא אומרת כשמישו נורמלי חוטא]
ביולוגיה: לא מלקקים במעבדה! פעם ראשונה ואחרונה שאני עושה את זה! [המורה טועמת את ניסויי השמרים המדהימים שלה...]
תעבורה: המורה: אם אתה צריך משו תשאל אותי! אחד מהכיתה שלי: רק שאלתי מה הכותרת... המורה: אז תשאל אותי! אחד מהכיתה שלי: המורה מה הכותרת? המורה: לא רוצה לענות לך! [המורה האדיב שלנו לתעבורה מוכן לעזור לכל תלמיד בכל עת שתרצו...]
ביוטכנולוגיה: גם למיקרואורגניזמים עומד! [המורה מנסה להסביר את עקומת הגידול של חיידקים עם הסברים כחולים למדי...Oo]
ביולוגיה: תקע זה מה שתוקע ושקע זה מה שתוקעים לו [המורה מנסה להסביר את האקטיביות והפסיביות של תקע ושקע XD ]
תנ"ך: המורה: אני עשיתי יותר דברים ממך אתמול בלילה! אחד מהכיתה שלי: אה המורה ככה קוראים לזה היום, הא? [ככה מתרצים למה לא עושים שיעורים בכיתה שלי..] ספרות: דור אם לאשתך תהיה מאהבת אתה תשמח? [המורה מראה לנו מה זה להתחתן עם לסבית...XD ]
תנ"ך: אחת מהכיתה שלי: המורה אנחנו לא מופיעים בספר טלפונים המורה: חבל [אכן תופעה אנושית מזעזעת...]
ביולוגיה: יש פה יותר מדי הרבה רעש [המורה מראה לנו את השגיאות התחביריות שלה...]
תנ"ך: אישה יושבת על קן?! [המורה צועקת עם אדיר...]
תנ"ך: מבח"ן בת"ן [המורה מראה לנו את הצורה הכי טובה להגיד את שם המקצוע...]
תנ"ך: דר אתה באמת חושבת?! [המורה מראה לנו איך היא יודעת להבדיל בין המינים...]
מחשבים: כתוב תוכנה שקולטת המראה של מחשב [המורה מראה לנו כמה היא רוצה להעיף את כל המגמה מהכיתה...]
הסטוריה: אולי אני עילגת?! [המורה משתפת אותנו בחוכמתה הגדולה...]
מתימטיקה: מי שיודע פחות נשאר יותר בריא... [המורה מודה כמה טוב זה ללמוד...]
תעבורה: אחת מהכיתה שלי: המורה אם יורשה לי להתערב.... המורה [מתפרץ..]: לא אחת מהכיתה שלי: טוב :| [המורה מראה לנו מה זה דיון כיתתי...]
תנ"ך: אחד מהכיתה שלי: מה אלוהים משדר לנביא? אני[ בלחש]: כה הוא עומד עם אנטנה ומחכה... [פנינות חוכמה מכיתה י"א2]
הסטוריה: אם אתה לא לומד - אתה בסיביר!! [המורה מראה לנו מה זה לא להקשיב לה...XD ]
תנ"ך: החלק הזה שווה לזה והחלק הזה שווה לזה אחד מהכיתה שלי: כה ואז זה משולש שווה שוקיים [מתימטיקה נדחפת לכל תחומי החיים...]
ביולוגיה: כמו שאותי לא מעניין מה יש לכם מתחת לחולצה, אני בטוחה שאתכם לא מעניין מה יש לי מתחת לחולצה [המורה משתפת אותנו בדברים שיהרסו לנו את הילדות...]
הסטוריה: אני שואלת שאלות לא קשורות [המורה מודה בזה שהיא מטומטמת...]
ביולוגיה: [*כותבת את זה על הלוח*]: פנילאלנילפנילאלאניל [המורה מראה לנו שאין לה מושג איך לכתוב עם ניקוד ורווחים..]
ביולוגיה [באותו שיעור]: בדיקת טתן! [כי כולנו נעבור בדיקה כזאת בשלב כלשהו של החיים...]
תנ"ך: ש.י.ת זה לתת! [המורה מראה לנו איך קללה פשוטה הופכת למילה מופלאה...]
הסטוריה: איפה עושים כביסה? אחד מהכיתה שלי: במכונה...? [המורה לא יודעת איך להיות עוזרת בית טובה אז היא נעזרת בנו...]
הסטוריה: שלישית בנים זה לא טוב... [המורה מראה לנו מה קורה כשיושבים ביחד...]
הסטוריה: כל אחד והפנטזיות שלו... [המורה נותנת לנו את חופש המחשבה שכ"כ היינו צריכים אותו...] וזה הכל לחודש ספטמבר... אני אוסף כל חודש...