בכיפור
אסור

breakaway girl

New member
אנשנשים חמודים שילי..../images/Emo68.gif

והנה נגמר לו יום כיפור...!!!! אז ספרו איך היה.. צמתם: אם כן היה קשה? אם לא מה עשיתם? איפה הייתם ביום כיפור.. בקיצור שפכו פרטים איך עבר עליכם יום כיפור...

סופ"ש בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

ד"ר גידי רוביינשטיין, מרצה בכיר לפסיכולוגיה המתמחה, בין היתר, בטיפול בהומוסקסואלים, בי-סקסואלים ובני משפחותיהם יתארח בפורום בנים בלבד ויענה לשאלות הגולשים. האירוח יעסוק בנושאים הקשורים לטיפול פסיכולוגי בגייז, כגון: יציאה מהארון, האם ניתן לשנות את הנטייה המינית, זוגיות ומונוגמיה בקרב גייז, דיכאון, בדידות והפרעות נפשיות אחרות בקרב גייז -כמובן, תוך פתיחות לשאלות שאינן קשורות לשאלות אלו ויועלו ע"י הגולשים. אתם מוזמנים לצרף שאלות כבר עכשיו לשרשור בפורום.
אנו מזכירים את הפנינג "המקלדת" הענק שיתקיים בכיכר רבין. ב-20 באוקטובר (יום חמישי, חול המועד סוכות) נקיים מפגשי פורומים לכלל הפורומים ב
נכנס את כל מי שרוצה להשתתף בכיכר רבין לצורך צילום הכריכה של פרוייקט המקלדת. כל מי שהשתתף בפרוייקט, הצביע לסיפורים, שמע עליו או סתם רוצה להיפגש עם החברה מהפורום, מוזמן להגיע בשעה 15:30. הצלחת צילום הכריכה תלויה בהמון גורמים אבל בעיקר, בהשתתפות שלכם. אתם מוזמנים לספר על הפרוייקט לחברים שלכם ולהזמין אותם לבוא להצטלם גם. אנחנו מבטיחים שיהיה כיבוד קל (ושווה). נתראה שם

yaeli1993

New member
../images/Emo41.gifפינה חדשה../images/Emo41.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo62.gif

טוב אז ככה אני פותחת פינה חדשה >>>פנינות החוכמה של המורים!<<< במשך כל השבוע אני אאסוף לכם משפטים שאי אפשר בלעדיהם בשיעור של המורים החכמים והציניים שלנו. בגלל שרק השבוע חשבתי על זה, יש לי כמה משפטים חמודים של המורה למתמטיקה
"זה שאמרתי לפתוח מחברות זה לא אומר שאמרתי לפתוח פיות."
"רוני, מוחאים כפיים באצטדיון-לא כאן"
"אם יש לנו סימנים לא רצויים, אנחנו משמידים אותם! משמידים את כולם!" (בצעקות ובנחישות רבה)
"היום נלמד איך לחבר מספרים עם סימן +"
"אני הולך לשבועיים לבוסטון, ובגלל שאני יודע שתתגעגעו למתמטיקה ויותר אליי אני אשאיר לכם דפים לעבודה." וזהו להיום

14מתן

New member
היה קל ../images/Emo13.gif

אמממ אני אגיד לכם איפה הייתי אז תבינו ? חחח טוב ננסה בערב הייתי בנוגה (משום מה קוראים לזה כיכר נוגה אבל אין שם כיכר
) והיום הלכתי לגן דרום ושיחקתי טאקי

TheMoonLight

New member
../images/Emo4.gifנצל"ש- תגידו, מה נסגר עם המפגש

בסוכות? אל תהיו פארשים, תבואו!!

EliranMaor

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif

אני אוסף כאלה משנה שעברה... יש את האוסף של חודש ספטמבר אצלי בבלוג... זה די הרבה וזה ממש מצחיק... לפרסם פה?

יהיה ../images/Emo13.gif

יש לנו התלבטות בין התאריכים: 20/10 יום חמישי או 23/10 יום ראשון

breakaway girl

New member
ב-20..!!../images/Emo68.gif

אני בכל מקרה נדחפת למפגש פורום כדי לפגוש מישהי אז זה יוצא באותו יום אז יום חמישי |מתחננת|

Juliann

New member
בבוקר או בערב?

אם זה בערב אין מצב שאני יכולה אז תעשו בבוקר גם ככה יש חופש!

baril

New member
../images/Emo80.gifכן כן כן ../images/Emo70.gif תפרסם ב'קשה

אני מתה על כאלההה.. כמלי יש כמהההה.. אני יפרסם עוד מעט

EliranMaor

New member
ולעצלנים../images/Emo26.gif../images/Emo19.gif

ספרות: אני לא מאמינה כמה אני מפגרת!! [המורה מנסה להסביר לנו שלא למדנו מספיק חומר בשנה שעברה...]
תנ"ך: בסדר זה להיות בסדר כשכולם בסדר! [המורה מנסה להסביר לריף מה זה להיות בסדר..]
אנגלית: I want to see everybody [ככה מתחיל שיעור אנגלית. כל שיעור אנגלית. כבר שנתיים.]
תנ"ך: גם בארזים נפלה שלהבת?! [זה מה שהיא אומרת כשמישו נורמלי חוטא]
ביולוגיה: לא מלקקים במעבדה! פעם ראשונה ואחרונה שאני עושה את זה! [המורה טועמת את ניסויי השמרים המדהימים שלה...]
תעבורה: המורה: אם אתה צריך משו תשאל אותי! אחד מהכיתה שלי: רק שאלתי מה הכותרת... המורה: אז תשאל אותי! אחד מהכיתה שלי: המורה מה הכותרת? המורה: לא רוצה לענות לך! [המורה האדיב שלנו לתעבורה מוכן לעזור לכל תלמיד בכל עת שתרצו...]
ביוטכנולוגיה: גם למיקרואורגניזמים עומד! [המורה מנסה להסביר את עקומת הגידול של חיידקים עם הסברים כחולים למדי...Oo]
ביולוגיה: תקע זה מה שתוקע ושקע זה מה שתוקעים לו [המורה מנסה להסביר את האקטיביות והפסיביות של תקע ושקע XD ]
תנ"ך: המורה: אני עשיתי יותר דברים ממך אתמול בלילה! אחד מהכיתה שלי: אה המורה ככה קוראים לזה היום, הא? [ככה מתרצים למה לא עושים שיעורים בכיתה שלי..] ספרות: דור אם לאשתך תהיה מאהבת אתה תשמח? [המורה מראה לנו מה זה להתחתן עם לסבית...XD ]
תנ"ך: אחת מהכיתה שלי: המורה אנחנו לא מופיעים בספר טלפונים המורה: חבל [אכן תופעה אנושית מזעזעת...]
ביולוגיה: יש פה יותר מדי הרבה רעש [המורה מראה לנו את השגיאות התחביריות שלה...]
תנ"ך: אישה יושבת על קן?! [המורה צועקת עם אדיר...]
תנ"ך: מבח"ן בת"ן [המורה מראה לנו את הצורה הכי טובה להגיד את שם המקצוע...]
תנ"ך: דר אתה באמת חושבת?! [המורה מראה לנו איך היא יודעת להבדיל בין המינים...]
מחשבים: כתוב תוכנה שקולטת המראה של מחשב [המורה מראה לנו כמה היא רוצה להעיף את כל המגמה מהכיתה...]
הסטוריה: אולי אני עילגת?! [המורה משתפת אותנו בחוכמתה הגדולה...]
מתימטיקה: מי שיודע פחות נשאר יותר בריא... [המורה מודה כמה טוב זה ללמוד...]
תעבורה: אחת מהכיתה שלי: המורה אם יורשה לי להתערב.... המורה [מתפרץ..]: לא אחת מהכיתה שלי: טוב :| [המורה מראה לנו מה זה דיון כיתתי...]
תנ"ך: אחד מהכיתה שלי: מה אלוהים משדר לנביא? אני[ בלחש]: כה הוא עומד עם אנטנה ומחכה... [פנינות חוכמה מכיתה י"א2]
הסטוריה: אם אתה לא לומד - אתה בסיביר!! [המורה מראה לנו מה זה לא להקשיב לה...XD ]
תנ"ך: החלק הזה שווה לזה והחלק הזה שווה לזה אחד מהכיתה שלי: כה ואז זה משולש שווה שוקיים [מתימטיקה נדחפת לכל תחומי החיים...]
ביולוגיה: כמו שאותי לא מעניין מה יש לכם מתחת לחולצה, אני בטוחה שאתכם לא מעניין מה יש לי מתחת לחולצה [המורה משתפת אותנו בדברים שיהרסו לנו את הילדות...]
הסטוריה: אני שואלת שאלות לא קשורות [המורה מודה בזה שהיא מטומטמת...]
ביולוגיה: [*כותבת את זה על הלוח*]: פנילאלנילפנילאלאניל [המורה מראה לנו שאין לה מושג איך לכתוב עם ניקוד ורווחים..]
ביולוגיה [באותו שיעור]: בדיקת טתן! [כי כולנו נעבור בדיקה כזאת בשלב כלשהו של החיים...]
תנ"ך: ש.י.ת זה לתת! [המורה מראה לנו איך קללה פשוטה הופכת למילה מופלאה...]
הסטוריה: איפה עושים כביסה? אחד מהכיתה שלי: במכונה...? [המורה לא יודעת איך להיות עוזרת בית טובה אז היא נעזרת בנו...]
הסטוריה: שלישית בנים זה לא טוב... [המורה מראה לנו מה קורה כשיושבים ביחד...]
הסטוריה: כל אחד והפנטזיות שלו... [המורה נותנת לנו את חופש המחשבה שכ"כ היינו צריכים אותו...] וזה הכל לחודש ספטמבר... אני אוסף כל חודש...

למעלה