בכיפור
אסור

amitush26

New member
../images/Emo15.gifוואו.

אוקי, צמתי בפעם הראשונה. ולא נשברתי! והיה ממש קשה
חשבתי להישבר באמצע אבל החלטתי שלא... מה עשיתי? ואללה, מורכב
רציתי להרחיב את השפגט שלי, וגם לנצל את הזמן כדי לסיים את הארי פוטר השישי המטומטם [שאתמול נשארו לי עוד 100 עמודים] אז ישבתי על הרצפה בשפגט, את המקלדת והעכבר הורדתי לרצפה, ומולי שמי את הארי פוטר. מה יצא לי מזה?- ישבתי בשפגט, קראתי הארי פוטר. הארי פוטר גרם לי לא להתייחס למתיחה של השרירים וככה כל פעם הכאב עבר והרחבתי את השפגט [הלך מעולה!
], וכשלא הבנתי מילה כלשהי, תירגמתי דרך המחשב, עם העכבר והמקלדת שהיו לידי
מורכבת אני, הא?
אגב, באמת קראתי אתמול את ה100 עמודים האלה וסיימתי את הספר! הספר הזה פאקינג שולט!
בקיצור, אחרי שחזרתי מהנעילה [הלכתי עם אמא שהייתה בטוחה לגמרי שאני מתעלפת
] שתיתי בקבוק שלם [של מים מינרלים, אבל הוא היה מלא במיץ ענבים פריגת
] של מיץ, ואכלתי פרוסה גדולה של עוגת שמרים וקערה גדולה של קורנפלקס כריות נוגט. אני הולכת להקיא
ועכשיו אני שומעת את ברייקאוואי
עש שאפשר לשים בווליום נורמלי [ולא 5
], אז למה לא לנצל את זה?
עמיתוש

EliranMaor

New member
../images/Emo99.gifהארי פוטר../images/Emo58.gif../images/Emo19.gif

דמבי מת
וברייקאווי שליטה

EliranMaor

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif../images/Emo19.gif

דמבלדור... מי עוד מת בספר?:|

amitush26

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo58.gif

זה היה כל כך עצוב
הוא היה כל כך חסר אונים
בכלל, הספר הזה הוא אחד מהיותר עצובים

raindrop1

New member
אני ../images/Emo26.gif

רציתי לצום-לא יכולתי, גם ככה לא ממש הרגשתי טוב, אבל הלכתי לבית כנסת לתפילות, וחשבתי הרבה על השנה האחרונה. גיליתי שיש דברים שאני באמת לא יכולה לסלוח עליהם.

אני..

צמתי ביום כיפור, לא היה קשה, נראה לי שמהנסיון.. הרכבתי המון פאזלים, וביניהם פאזל ענקי - 300 חלקים, 4 שעות לקח לי להרכיבו.. כמובן גם קצת קראתי וישנתי.. צמתי עוד 5 דקות מהסיום.. (אתגר)
עכשיו אני מרגישה טוב!

talitook

New member
שנה הבאה אני צמה!

השנה היה ממש נחמד...לא התרחקתתי מת"א...הייתי רוב הזמן ב נורדאו אבן גבירול (ושיחקתי קלפים עם חברים
). שנה הבאה החלטתי לצום, לא בגלל שאני מאמינה, אלה כאתגר... וזהו..מקווה שכולם נהנו...

היא ממש קל../images/Emo13.gif

אממ...ולא ממש עשיתי משו
נפגשתי עם חברות אתמול,היום ישנתי והייתי סתם עם אמא בבית. כולם אכלו והדליקו חשמל,אז לא היה לי ממש מה לעשות
מזל שעבר,שיעמם לי

breakaway girl

New member
חחחח../images/Emo68.gif

גם אני!! הלכתי לישון אתמול ב-7 וחצי.. התעוררתי היום ב-12 וחצי.. ובין 12 וחצי לרבע לשש היו לי כמה נימנומים קלים.. בגלל זה היה לי כל כך קל..

xtina 4 ever

New member
טוב...היה די משעמם

בערב הלכתי לטייל עם כמה חברים וחברות....הייתי צריכה לומר שלום לכולם! כל מי שפגשנו בדרך!...גם לאלו שלא רציתי
היום קראתי ספר בבוקר ואז לא יכולתי להחזיק את עצמי והלכתי למחשב...אז סתם הייתי במחשב..ראיתי סרטים חחח ולא צמתי חחח....

למעלה