בלה בלה בלה...

way2dawn

New member
למה זה נשלח מעצמו?

בכל אופן... אין תקווה.
אפילו התחלתי לחסוך להופעות בגרמניה בפברואר... ברצינות.
רק להספיק לפני הגיוס! אני חושבת שזו פחות שאלה של אלבום חדש ויותר של דרישה. אין לי מושג איך הקהילה בארץ. יש כאן, בישראל הקטנה, מספיק מעריצים כדי להצדיק הופעה של להקה שהולך לה ממש לא רע ב~*אמריקה*~? אני לא בטוחה שישתלם להם להופיע בארץ. ...אבל אני גם לפני מחזור אז אולי אני אהיה יותר אופטימית אחר כך.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif עזבי אותך שטויות.

בואו נחסוך אגורות. (שאגב, לא יודעת איך. כל פעם שמתי בקופה קצת, נהיה לי 50 שקל O_O) נטוס להופעה בארה"ב ונגמור עניין בלהתבכיין להופעה בארץ! תמיד ידעתי שזה הרעיון הגאוני ביותר D:

way2dawn

New member
לאאא זה מאוחר לי מדי!

אני יכולה רק בפברואר, ובינתיים אין בכלל תאריכים שמתאימים לי. :( מה אתם עושים לי, טוקיו...

way2dawn

New member
טוב!!

גרמניה, ה 26 וה 28 בפברואר, אוברהאוסן והמבורג. מישהי רוצה להצטרף? בבקשה?...

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif לי תמיד יש את האפשרות D:

כאילו,, בטוח שמאה אחוז. אוברהאוזן קול יותר :) בהמבורג זה בטח בהמבורג ארנה שבתמונה דיי קטן, כמו הקלן ארנה (היי, אותו שם. מעניין למה XD) צריך לבדוק טיסות. מחירים. מקומות לישון. את יודעת איך מזמינים כרטיסים?

way2dawn

New member
כן!! אני אוהבת אותך!

אני מתכוונת ללכת לשתי ההופעות, לטוס לגרמניה בשביל הופעה אחת נראה לי קצת מיותר. מכירת הכרטיסים מתחילה ב 26 לחודש! עוד ארבעה ימים אז צריך להזדרז. וכן, אני יודעת איפה לקנות.
יש לך אימייל, מסנג'ר, משהו? את פשוט מצילה אותי, שתדעי. כל כך לא רציתי לטוס לבד.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif האמת שאת סופר צודקת O_O

כן יש לי. שולחת לך במסר
יא, אם את רצינית, אז וואי, אני מתה עלייך!

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifבננות.... ../images/Emo3.gif

אני נוטשת אתכן שוב לכמה ימים לטובת אילת, אני יוצאת למסע "חזרה לשורשים"
פחחחחחחחחחחחחח |NOT| אני נוסעת להופעה של רייכל המוכשר הזה, פיי איזה כיף לי :) הממ... אני בטח אחזור ביום שני או משהו D: הב פאן בלעדיי

../images/Emo215.gif יש הופעה בהולנד ביומולדת שלי :'(

מי מטיסה אותי לשם ? ... :( לא רוצה - שיתבטל - על ה~פיפ~ הענק שלי. ביומולדת שלי יש להם הופעה אצלינווווווווווו

למעלה