במה אבא עובד?

noamgk

New member
../images/Emo32.gif במה אבא עובד?

בדיחה שקיבלתי באימייל: מורה בכיתה ה' בירושלים שאלה את הילדים במה עוסק אביהם. כמובן שהתקבלו כל התשובות הנפוצות: כבאי, מתכנת, רופא, איש מכירות... רק ילד אחד מאחורה לא ענה. "ומה איתך?", שאלה המורה. "אבא שלי פורץ לבתים, גונב רכבים לפי הזמנה, שודד זקנות, מכה את אמא שלי ולפעמים, כשיש לו זמן פנוי הוא שורף גנים ציבוריים", ענה. המורה, מזועזעת כולה, שלחה את שאר הילדים לעשות שיעורים, לקחה את הילד לצד ושאלה אותו: "זה באמת מה שאבא שלך עושה"? "לא", ענה הילד, "הוא עובד בשביל אריק שרון, אבל התביישתי להגיד את זה מול כל הילדים".

HUhybrid

New member
האנשים פה השתגעו

יום שישי האחרון. נסעתי עם אחי לבקר את סבא וסבתא שלי, שגרים זמנית במעון. שמחתי מאוד לראות שסבתי החלימה יפה, אבל הם לא הפסיקו לדבר על המוות, דבר שמעט הפתיע אותי ודיכא אותי מעט. לאחר-מכן בדרך לסבתי השנייה, הוא לא הפסיק לצפור בעצבנות על כל שטות קטנה, ראה ילדים שמחלקים בכל צומת שנייה סרטים כתומים ולקח עוד ועוד כדי לשים במקומות שעוד נותרו פנויים איכשהו על הרכב. רק פעם אחת של צפירה היתה אולי מוצדקת- כשהוא כמעט דרס ילד קטן ליד ישיבה חרדית שהתפרץ לכביש כשהיה לו אור כתום ללא כל השגחה של מבוגר וכמעט נדרס. אחר-כך אצל סבתי היא לא הפסיקה ללהג בכעס על השלטון הבוגדני ועל משפחת שרון המושחתת ועל כך ש"הערבים עכשיו כבר טוענים ששכונת הדר שלהם" ועל מה שצריך לעשות להם, לכל הערבים... כשיצאתי לחדר-המדרגות המטונף שלה (אתם כבר מבינים איפה היא גרה) משאריות של דברים שונים ומשונים שהשאירו אחריהם הומלסים, נרקומנים וונדליסטים והבטתי מולי, מול בית הקפה שניצב ממול ובו יושבים אנשים צוחקים ומאושרים- זו הפעם הראשונה שאני זוכר את עצמי עומד ושואל את עצמי בקול "מה הולך פה, לעזאזל?!". יותר מאוחר בערב, החלטתי לטייל קצת בערב באזור מגוריי כדי להירגע. היה קצת פחות חם מאשר ביום. קצת. אבל עדיין מאוד לח. בדרכי ראיתי אנשים מקללים, אלכוהול, נהגים מטורפים על הכבישים, הטרדות מיניות... ומשטרה אין. יצאתי מהבית עם תחושה של שמחה ותקווה מסויימת וחזרתי עם תחושת דכדוך ובחילה. אני עד עכשיו תוהה, האם זה מהחום או חלק ממגמה כללית של טירוף ארצי או אפילו עולמי? האם אני השפוי היחידי שעוד נותר?

..

למה אתה חושב שאתה שפוי?? :p סתאאם.. בצחוק.. מה לעשות אנו חיים במציאות חיים מטורפת?.. למרות שעדיין ניתן בהחלט להסתכל על הצדדים היותר נחמדים של החיים - ולאהוב אותם..

Nielle

New member
ולחשוב שאריק שרון, הוא אחד משלכם...

הלכתם קצת יותר מדי ימינה.

noamgk

New member
אתה קצת טועה.

אריק שרון היה "אחד משלנו". היום הוא אחד משלכם. אצלנו אין מושחתים ופושעים.

Nielle

New member
אה..אז עכשיו אתם מתכחשים אליו ?

אריק שרון הוא ימיני, תרצו או לא זו עובדה. ואני אתעלם מהערה המטומטמת שלך שלגמרי לא היתה במקום.

Rotema3

New member
הוא מתכחש אלינו!

וכן! הוא מושחת ופושע גדול! אני מחכה ליום שהוא יועף מהממשלה!

Nielle

New member
זו לא היתה כוונתי.

אינני אוהבת של אריק'לה כלל וכלל אבל אתה בהחלט רמזת שהוא עבר לשמאל אבל פשוט, אתם הלכתם יותר מדי ימינה. תתעוררו

Rotema3

New member
מה פתאום הלכנו ימינה!

זאת דעת הימין מאז ומתמיד! וזו גם הדיעה שבזכותה אריק נבחר לראשות הממשלה! אריק הלך שמאלה. אריק הולך החוצה.

מיטלוש8

New member
אם את לא יודעת אל תדברי

אני אחפש ציטוטים של אריק שרון על כך שההתנחלויות הכי חשובות במדינה שלנו, שבלעדי המתנחלים לא היינו ממשיכים פה, שאם ניתן את עזה הטרור יוגבר, שלעולם לא ניתן אותה. זה היה בשנת 1992, היום היו ציטוטים בעיתון. אז תתפלאי, לא הלכנו ימינה, זה הימין. הציטוטים של שרון זה הימין... הוא עבר לשמאל, וזו עובדה מותק... זה שרוב הכנסת מסכימה איתו לא אומר כלום.. הוא כבר לא ימני, נקודה. מה לעשות, קורה.. רק חבל שלא אמר לפני שבחרנו בו שהוא יהפוך את ממשלת הליכוד לממשלת שמאל..

The Bugi

New member
אכפת לך אם אני אעשה את זה?

"כל מי שמודיע בכלל לפני שהוא נכנס למשא ומתן על הויתורים שהוא מוכן לעשות, מראה על טירונות מוחלטת בניהול משא ומתן" (אריאל שרון, תעמולת בחירות בהתמודדות מול מצנע) "הפרדה חד צדדית כשהאש נמשכת, פירושו של דבר שויתרנו ולא השגנו שום דבר" (אריאל שרון, תעמולת בחירות) "תמורת שלום לדורות (ורק עבור שלום לדורות) אני מוכן לעשות גם ויתורים כואבים" (אריאל שרון, תעמולת בחירות) "דין נצרים כדין נגבה ותל אביב. פינוי נצרים רק יעודד את הטרור ויגביר את הלחץ עלינו" (אריאל שרון, 24.04.02) "עכשיו הם מודיעים, מבצעים את השלב הראשון - הקמת מדינה פלסטינית בחלק מהשטח. אני מציע לקחת את זה ברצינות מה שהם אומרים. השלב השני - שחרור כל האדמות הכבושות וירושלים שתהיה בירת המדינה הפלסטינית. תקשיבו למה שהם אומרים. תזכרו שהיה להם גם שלב שלישי - חיסולה של ישראל וחיסולם של היהודים." (אריאל שרון, בהפגנה לאחר החתימה על הסכם אוסלו)

noamgk

New member
הנה עוד קצת:

"הממשלה מקווה שרוח המתנחלים תיפול, שאמונתם תישבר, שירצו לעזוב. אני מביט סביבי ורואה את ראשוני המתנחלים בהר... אני מכיר אותם... אני יודע: רוחם לא תיפול, אמונתם לא תישבר. ממשלות יפלו ויקומו – הם, המתנחלים, יישארו פה לעולם וימשיכו להקים יישובים לתפארת..אני רואה את דור הבנים... הם מובילים בהתיישבות, הם מובילים בצבא, הם מובילים באהבת הארץ ובמסירות הנפש! בשבילם הציונות עוד לא סיימה את דרכה. עוד הדרך ארוכה לפניהם, בשבילם, גבעות השומרון, הרי יהודה וחולות חבל קטיף ונצרים, אינם רק זכות היסטורית, אלא גם בית אמיתי." "לאור מה שמתרחש עכשיו והניסיון להשתמש בתקדים סיני, כתקדים למה שהממשלה רוצה לעשות עכשיו ביהודה ושומרון ואני מציין כאן את נושא פינוי ישובים, מראה שזו היתה טעות קשה לקבל את ההחלטה על פינוי הישובים. אבל איש לא העלה בדעתו לרגע שתקום ממשלה בישראל שתשתמש במצב שהיה בסיני בנתונים שונים לחלוטין כדי להצדיק פינוי של ישובים ברמת הגולן או ביהודה ושומרון וחבל עזה. לאור הדבר הזה אני מוכרח לציין שטעינו בנושא הזה אם זאת ההתפתחות שאליה הגענו. כמובן שלו הייתה ממשלה אחרת היום היא לא מקבלת החלטות דומות לממשלה הנוכחית." "כל דור יש לו את החלוצים שלו. הדור הזה המתנחלים הם חלוציו האמיתיים. אנחנו הולכים למאבק ארוך וקשה, מאבק חסר פשרות על עתידינו כיהודים בארץ ישראל. אבל יש בארץ הזאת אנשים שמוכנים להאבק. אנחנו נאבק וגם נצליח המתנחלים אלו הגיבורים האמיתיים שתרומתם לעצמאותה של ישראל, לקיומה של ישראל טרם הוכרה על ידי כולם. כמו שקרה בעבר. כי תמיד היו רק מעטים שהובילו. אותם מעטים שהשכילו לראות, להביט קדימה, להבין מהם באמת הדברים החשובים לעם ישראל" דברי אריאל שרון. כל אלה מאתר "יהודי לא מגרש יהודי", פינת המולטימדיה.

noamgk

New member
../images/Emo6.gif

אריק שרון הוא שמאלני+. הדעות עושות את האדם, לא האדם עושה את הדעות. זה שהוא החליט לגרש יהודים במדינת היהודים לא אומר שההחלטה הזאת ימנית, אלא שהוא שמאלני.

מיטלוש8

New member
חחח ענק!

ו... זה לא שאנחנו הלכנו ימינה זה שהוא הלך שמאלה והשתגע מקווה שלפחות יתפטר אחרי ההתנתקות

noamgk

New member
יתפטר? מהכסא בכנסת הוא עובר לכלא.

השמאלנים הנאורים חובבי הצדק והזכויות נותנים לו לשבת שם למעלה רק כי (ואני מצטט): "הוא היחיד שיכול לבצע את תוכנית ההתנתקות". ואחר כך הם יזרקו אותו מכל המדרגות ויתחילו לטפל בשחיתות, כי הם הרי יפי נפש...

Nielle

New member
ואתם, אתם בפרט ! ! !

אלו שכתבו את כל ההודעות האלו אתם גזענים לכל דבר !

למעלה