במה אבא עובד?

Nielle

New member
אסביר

אתם מכלילים קבוצה שלמה כ- גזענים, בוגדניים, עוכרי ישראל, יפי נפש, צבועים ועוד ועוד גידופים והאשמות. אתם מכלילים הכללות על כולם ושונאים שנאת חינם. זו גזענות ! ואל תגידו שהשמאל הוא הצד השונא כי מעולם לא ראיתי כ"כ הרבה קללות ביחד על המתנחלים.

noamgk

New member
כנראה לא הובנתי נכון...

אני לא שונא את השמאלנים כי הם מושחתים. מושחתים-מושחתים, הם עדיין אחים שלי (ושאחרים יספרו לכם על "ערב רב" ושאר המצאות), ואני עדיין אוהב אותם. ולא הכללתי על כל השמאלנים. דיברתי בעיקר על אנשי הציבור השמאלנים, על התקשורת, על שלטון החוק וכו'.

The Bugi

New member
בואי אספר לך מי הם הגזענים האמיתיים

אם יש כאן צד גזעני הוא הצד הפלשתינאי. למה הדרישה הראשונה שלהם להקמת מדינה הוא שתהיה נקייה מיהודים? למה פינוי התנחלויות הוא דבר כה עקרוני עבורם? הם יכולים להקים מדינה פלשתינאית עם מיעוט יהודי בתוכם. עצם העובדה שהם רוצים שטח נקי מיהודים כתנאי בסיסי להקמת מדינה פלשתינאית מבטא גזענות.

רצוי שתיפטר מהציניות.

אתה לחלוטין מכליל. אני שמאלנית, ואני בכלל לא רוצה את שרון. אבל כן, אני רוצה את ההתנתקות. ולמה, אתה שואל? פשוט מאוד! זה יקדם את השלום, כל כך הרבה... אז אתה אומר, "את היית רוצה לעבור בית?" לא, אבל זה פשוט לא אותו הדבר! כשהם עברו לשם הם ידעו שהם מתנחלים. הם ידעו שבמוקדם או במאוחר יצטרכו לעבור. אלה שטחים כבושים, לא חלק מארץ ישראל! השטחים מעולם לא היו שלנו, עד שנת '67, נדמה לי. גם לא בתקופת התנ"ך - מעולם!

silverhawk

New member
הפורום מייצג את שלל הדעות

אתה מוזמן להציץ בסקר ולקרוא את השירשורים. להבא עליך לשרשר שאלה כזו...

למעלה