בנות יקרות שלי! אני זקוקה

ד נ י ת3

New member
../images/Emo32.gif בנות יקרות שלי! אני זקוקה

לעצתכן! הוא טוען שהוא יכול להביס אותי ב-TEKKEN כי (תקלטו את זה) אני בחורה. גררררררררר כן, אני יודעת - עכשיו זה הכול UP TO ME. אני צריכה לשמור על כבודינו. הפסד הוא לא אופציה. טיפים? מישהיא? איזו דמות לבחור? תרגילים מיוחדים?

Star_Dust

New member
../images/Emo13.gif יש לי שני טיפים בשבילך ../images/Emo13.gif

1. תלחצי הכי מהר שאת יכולה על כל הכפתורים בצורה רנדומלית
כן, אני יודעת. זה נשמע דבילי אבל נשבעת לך שזה עובד
2. הטיפ המנצח - יש דמות אחת של בחורה, אני לא זוכרת איך קוראים לה. יש לה מעט בגדים והרבה ציצים
תבחרי בה. היא לא הדמות הכי קשוחה שם אבל יש לה שפגטים מעניינים ומחשוף מרשים. מנסיון עבר אני יכלה להעיד שרוב הגברים פשוט יאבדו ריכוז ויבהו בציצים שלה. זה ייתן לך את הזמן הדרוש על מנת לנצח
בהצלחה יקירתי

גונדרי

New member
אז זאת היתה הטקטיקה שלך??../images/Emo2.gif

אני לא מאמין שנפלתי לתרגיל הזול הזה.... סתם.... האמת היא שהבסת אותי גם עם דמויות של גברים. אני דורש rematch

Star_Dust

New member
ברור ../images/Emo9.gif

והיא עבדה מצוין, לא?
אמרתי לך, אתה מוזמן ל- rematch מתי שתרצה רק קח בחשבון שיש לי עוד כמה טקטיקות
אה, ושים לב.... השינוי בחתימה מכוון אליך ==>

טיפ למשחקים האלה

לא לקפוץ ישר על מישהו שלא מכירים בשלב שעדיין בודקים את המשחק, את מבררת מה הכפתורים שלך עושים ומוצא מכה שלא מזיזה את הדמות שלך בהרבה, רצוי בעיטה עם טווח ארוך. כשהדמות של היריב מתקרבת, את בועטת כאילו אין מחר, ואז מחליפה מקש התקפה (אם תשתמשי יותר מדי באותו אחד, יקלטו את זה) כשהדמות שלך נופלת לרצפה, תגלגלי אותה לפני שתקומי. בהצלחה!

ufffnick

New member
עצה מאוד פשוטה לי אלייך

להבא תשאלי בעצתו של גבר, כי סטטיסטית גברים הרבהה יותר אינפנטיליים, או שמחוברים לילד שבהם (תלוי את מי שואלים ובאיזה יום של החודש) כדי לשחק בדברים האלה. למרות שאני לא אישה, להלן קישור שיעזור. כל שעלייך לעשות הוא ללחוץ על הדמות ומייד יפתח חלון עם ציורים של כל המכות הקיימות עבור הדמות. ממליץ לך להתמקד על דמות אחת או שתיים, כי זה פשוט מעיק ללמוד הכל. בהצלחה. <ufffnick המאמין שכדי לקבל תשובה מתאימה, צריך לדעת את מי לשאול...> נ.ב. הקישור רלוונטי לגירסת TEKKEN 5, כך שאם מדובר בגירסה אחרת, תעדכני ואחפש את הסודות הרלוונטיים.

ufffnick

New member
משחק

ל- play station, של סוני. ת'כלס, שתי דמויות שמרביצות אחת לשנייה. לרוב למוות. מאוד גרפי, אחלה סאונד, ממצה עצמו אחרי חצי שעה.

moi24

New member
../images/Emo6.gif תמיד עדיף ב-live

מאוד גרפי, אחלה סאונד, וטרם מיצה עצמו נכון לעכשיו...

מה לא ברור?

מכות על אמת! מה שנקרא בלשון העם : "יאללה מכות יאללה...(משהו... משהו)... עבדאללה!!!" ת'אמת, מכות (שהולכות עם צחוק וכריות וכאלה, לא משהו כואב או רציני כמובן!) זה ממש משחרר!!!

אתה רציני??

אני מקווה שאתה מבין שהמכות שאני מדברת עליהן זה לא מכות עם סימנים כחולים! זה מכות בקטע של חיבה, כמו בין אחים או חברים בצבא וכאלה... עם כריות! שיו אתה אשכרה לא יודע על מה אני מדברת???

ufffnick

New member
אגב...

מה שאת מתארת זה לא מכות, זה פתיח לקטע לסבי בסרט כחול...

אויש נו באמת...

אני דיברתי על מכות בין בחור ובחורה (שוב בקטע של הכריות והקמח וכאלה) , תהיה בריא אתה והקונוטציות שלך...

למעלה