בנות, מה יהיה??

switch

New member
וואי...הייתי מתה לקצת חופש מהעבודה

כל החגים בחודש שעבר רק השאירו טעם של עוד ועוד ועוד.

יעלי2

New member
יעל, יש לי 25 ק"ג ניירת שזקוקה לסיד

לסידור. אני גם מוכנה לשלם על זה.... האמת שגם אני "ביליתי" בברנר עד לא מזמן וגיליתי שלא משתלם לשבת בבית, כי היד מאוד חזק בארנק וכרטיס האשראי "עובד" שעות נוספות.

galitm

New member
יעל, אולי תשלחי את קורות החיים

שלך אליי ? (או שתפרסמי אותם בפורום ?) . אני עובדת באינטל קרית-גת ולא יכולה להבטיח כלום (אצלנו אמנם לא מפטרים, אבל כל הגיוסים הוקפאו), אבל מבטיחה לבדוק אם מחפשים מישהו עם כישורים כמו שלך באיזור המרכז. בכל מקרה, אל תתייאשי ותנסי למצוא את החיובי בזה שיש לך קצת זמן לעצמך (אולי תנסי קוקיות בזנבות של החתולים ??
ב ה צ ל ח ה !

רחלי1

New member
יעל, מקסימונת! ../images/Emo68.gif

אפילו כשאת על הפרקט את מצליחה להיות שנונה ולהצחיק עם התאורים הציוריים שלך...איך את עושה את זה, הא? בתקופות של אבטלה אני מוצאת את עצמי שנונה כמו לחם אחיד ומצחיקה כמו מורה לתושב"ע. את משהו משהו. אי לכך ובהתאם לזאת, אין לי שום ספק שגורלך יאיר לך פנים ממש בקרוב. אי אפשר אחרת עם בחורה מצויינת כמוך! אגב, אני עובדת בחברה שפיטרה בחודשים האחרונים 70% מעובדיה הטובים ביותר, אך כולם מקושרים כך או אחרת לעולם שמסביב וארדוף אותם בשאלות ובחקירות עבורך. אני אשמח אם תשלחי גם אליי את קורות החיים שלך, אם זה מקובל עלייך. זה בטח לא יכול להזיק. ואגב, התשובות של כולם אלייך היו כל כך מקסימות, מתוקות, לבביות, מצחיקות ותומכות, שאני כבר קצת פחות מפחדת מ"המכתב העויין ההוא" שמונח בכל בוקר על שולחן אחר בעבודה... ...איזה מותק של פורום!!!
- החזיקי מעמד, מוכשרת שכמותך!!! נצלי את הזמן החופשי הכפוי לשנת יופי ארוכה, סדרים בארון, שיטוטים לאור יום, ספורט, קניות, יצירה, פיטפוט קדחתני, שתיקה מדיטטיבית ואולי אף סריגת קרדיגנים צמריריים לחתולים! עוד מעט חורף, וצמות בלבד לא יספיקו!
(מה לעשות...הקטע הכי מתוק בהודעה שלך היה הצמות בזנבות של החתולים...) מאחלת לך שהכל יסתדר, ומהר!!!

שירי71

New member
יעל,

בתור מישהי דבכר הרבה זמן הפחיתה והפחיתה והפחיתה עד שבחדוש האחרון אני לגמרי לא עובדת לפרנסתי, יכולה רק להמליץ לך לנצל את הזמן הזה עד שאת מתחילה ללמוד אם אינני טועה, לכל מיני דברים שאין זמן לעשותם ביום יום, חוץ מלימודים (אני בתקופה הזו סיימתי כמעט את כל החובות של הלימודים) וכאלה יש כל מיני סידורים לבית שלוקחים מליון זמן ומעיקים לאללה, אם יש דברים כאלה, אפשר לנצל את הזמן לזה, ואם יש עוד זמן ממליצה לך כמו האחרים לקחת איזה קורס משהו בשבילך לכייף שלך כי מי יודע מתי שוב יהיה לך ככה זמן לעצמך!!!

בנות, כולכן מקסימות ומדהימות אותי

בכל פעם מחדש.... תודה לכולן על כל התמיכה והחיוך שהעליתן על פני. אני פשוט מאוהבת לחלוטין בכולכן! ועכשיו, לעיניננו: כל הבנות שרוצות את קורות החיים שלי - הזהרו, בדרך אליכן!! אפילו אם לא יצא כלום, עדיין נחמד להרגיש שאני עושה משהו אקטיבי למציאת עבודה....תודה תודה. בקשר לעבודה: אני סתם מרחמת על עצמי, כי עברו שלושה וחצי ימים של חיפוש עבודה, והייתי כבר בראיון אחד (החברה לא מתאימה לי בכלל, כמו גם התפקיד המוצע, אז ...) יש לי עוד ראיון ביום שני הבא, ויש חברה שמתעניינת בי (דרך חברת נישה הייטק המקסימה, ואורלי בעיקר...) שאני מחכה לקבל זימון לראיון, בעזרת השם.... הבעיה היא, שאני מרגישה כזו אפסית ולוזרית, שאין לי עבודה ואני לא מביאה כסף הביתה... אני יודעת הבעיה היא כולה אצלי בראש, כי בכל מיקרה, תהיה משכורת מלאה עד הרביעי לנובמבר, עקב תנאי ההעסקה שלי, אז אולי אחרי זה אני יכולה להרגיש פרזיטית, אבל בינתיים עוד לא צברתי מספיק נקודות... עדיין, צביקה הולך לעבודה כל בוקר, ואני בוהה בקירות... חוץ מזה: סידרתי את כל הניירות שהיו זרוקים במגירות, ועשיתי את כל הסידורים שתמיד היינו צריכים לעשות בשעתיים וחצי מרוכזות ביום רביעי. את הארונות - כבר סידרתי אתמול. ללמוד שפה - זה תמיד רעיון נהדר, אבל אני מרגישה נורא אשמה ללכת להוציא עוד כסף, כשאני לא מרויחה... לא פייר כלפי צביקה. (רק תנו לי להזכיר שהבחור אמר לי יותר מפעם אחת שאני יכולה לקחת שנתיים חופש בשביל לגמור את הלימודים כמו שצריך, אם אני רוצה. אבל אני פשוט לא מסוגלת...) הרצאות באוניברסיטה - אם כן, אז הם מתחילות רק בשבוע הבא אם אני לא טועה (אם לא תהיה שביתה כמו ששוב מאיימים עלינו..) אז עדיין יש לי שבוע מדכא לפני... חדר כושר - כן, נראה לי שזה מה שאני אעשה. אני חושבת שזה גם ליחרר כמה אנדורפינים במוח שיעזרו עם הדיכאון. החתולים שלי מאד עוזרים. אבל נראה לי שאפילו הם יתמרדו אם אני אנסה להלביש אותם בסוודרים מעשה ידי... אפילו התחלתי לגזור מתכונים מהעיתונים, ומי שמכיר אותי יודע שזה סימן רע מאד.... שוב תודה לכולן על העידוד. אתן מקסימות. אולי יהיו לי תמונות היום אחר הצהריים, אם אני אקבל את הדיסק שלנו...תחזיקו לי אצבעות...

*שיר

New member
יעלי, נראה לי שאת בדרך הנכונה

אני מאוד מבינה מה שאת אומרת בעניין של להוציא כסף כשאין לך משכורת, אבל תסתכלי על זה כהשקעה.והרי אלה דברים שלא תוכלי לעשות ברגע שתתחילי ללמוד וגם תמצאי עבודה (ואין לי ספק שתמצאי משהו במוקדם או במאוחר). יש דברים בחיים שפתאום נופלים עליך, וצריך לנצל אותם על הצד הטוב ביותר. זה הזמן להגשים חלומות - נכון שהם עולים כסף, אבל חיים רק פעם אחת, והחיים, מה לעשות, מאוד קצרים בשביל להספיק הכל!! אז הנה, קיבלת חודשיים מתנה מהחיים - תנצלי אותם ואל תעשי חשבון! בדיוק בשביל זה עבדת קודם (ועוד תעבדי) כלכך קשה!! תקשיבי לבעלך!!

בהמשך לפרנויות שלי - מה יקרה אם

אני אמצא עבודה באמצע קורס הצרפתית?? ואז מה אני אעשה? אפסיד את הכסף של קורס הצרפתית? (אם לא הבנתם עדיין, צרפתית היא שפת חלומותי הלא מושגים. ניסיתי וניסיתי ללמוד אותה, אך היא חומקת מידי ומלשוני באופן עיקבי...)

*שיר

New member
יעל, התכוונתי שתקחי קורס מרוכז

ומזורז. לברליץ יש קורסים שנמשכים חודש כמה פעמים בשבוע, כל יום כמה שעות. ואני יודעת שיש אפילו קורסים יותר מרוכזים. אני ממליצה בחום, כי זו דרך מעולה ללמוד שפה חדשה - פשוט לשקוע בזה חודש שלם. וחוץ מזה, הרי לוקח זמן עד שמוצאים עבודה ועד שמתחילים לעבוד, וזה בדיוק פרק הזמן אותו את יכולה לנצל. ואם תמצאי עבודה באותו הזמן, פשוט תאמרי להם שתתחילי שבוע אח"כ. לא נראה לי בעייתי.. אז יאללה, תזיזי את ה-XXX ותתחילי ללמוד!! Bon Chance mon cherrie!!

למעלה