בנות!

PureTemptation

New member
אוח,

הלוואי והיו לי מספיק ציצים כדי שתהיי לי סיבה לקנות חזיה כזו. אבל היא בטח עולה המון, אז אני מתנחמת..
אני מסתדרת גם עם טופ סטנדרטי של דלתא פלוס, כאמור, אין לי הרבה מה להחזיק. אבל אחלה רעיון החזיה הזו, מעניין אם היא נוחה...

טפיוקה

New member
כן אהה

גם אני אותו הדבר בדיוק... אבל בקטנה, אין על מה לבכות. מה שמשנה זה האיכות ולא הכמות

"בטח עולה המון"

הגדירי המון. מתוך הכתבה: מחירים: חזיות - 179-299 ש'. ניסיתי טופים, לא ממש עזר לי, אני אחפש לי אחד יותר מוזל עד שאקנה את הפלא התורן הזה.

PureTemptation

New member
אוקיי, זה המון.

אני לא אשקיע על חזיות כל כך הרבה, בגלל שלרוב אני גם לא מסתובבת איתן. אז אני מעדיפה להשקיע את הכסף הזה בדברים אחרים..

זה מחיר רגיל של חזיות.

ולחזה גדול (C ומעלה) זה אפילו מחיר זול. זה שמחיר רגיל של חזיות זה משהו לא הגיוני בכלל זה משהו אחר...

PureTemptation

New member
נראה לי שאף חזיה שלי לא עלתה ככה...

ובכלל, לא נראה לי שיש לי חזיה בארון שעלתה יותר מ- 100 שקל... ואם כן, היא כנראה היתה ממש ממש מיוחדת... אני מעדיפה להשקיע בתחתונים...

PureTemptation

New member
לי יש! נה נה בננה..../images/Emo3.gif

יש רגעים בהם אני מצטערת. ויש רגעים, כמו אלה, שאני אומרת תודה על הפריבילגיות בחזה קטן.

PureTemptation

New member
אני לא מושלמת...

למרות שככה כולם טוענים, מממ... אולי יש בזה משהו אחרי הכל....

ToryMaster

New member
קניתי אחד ממש לא רע בH&O

הוא עלי עכשיו, תזכירי לי מחר אחרי המקלחת וזה לבדוק לך של מי זה בדיוק, זה די טוב בלי חזייה מתחת, אבל אני הולכת עם אחת החזיות הפושטיות שלי [קיבלתי מדפי, קצת רחב עלי] ומעליה חזיית הספורט וזה מעולה, אני יכולה לרוץ ולהשתולל בלי להרגיש.

טפיוקה

New member
ניראה לי שאת היחידה עם הבעיה

אני לא צריכה משהו מתוחכם במיוחד... מה לעשות שהטבע לא חנן אותי.

מה את שחה,

כואב באימונים
באמת, ולכאבי הגב זה לא ממש מועיל, וחוצ מזה, רק לפני כמה זמן קניתי 3 חזיות ב450 ש"ח. למידה C כמו שהגברת פקה אלפקה אמרה, אלו מחירים סבירים

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif

הטבע לא חנן אותי בחזית ענפה, אבל בהחלט חנן אותך בנוחיות

PureTemptation

New member
../images/Emo45.gif

כל כך מזדהה. אני קולטת בנות עם טופים שאני לא מבינה איך הן נושמות איתם. ובכלל, קשה לי לתאר אותי עושה כל מיני תנועות כמו סידה באסיקה, עם חזה יותר גדול ממה שיש לי. זה גם ככה לא נוח, אז כשזה גדול יותר? גי'זס! (אז עכשיו אומרת תודה להוא שלמעלה..
)

ailag

New member
היו לנו צרות?

לי זה לא מפריע.. לא עם חזיית ספורט ולא עם רגילה. (כשאין לי כוח להחליף לפני אימון..) לפעמים, לעתים נדירות מאוד, חבל לי שהחזיה לא משטיחה יותר אבל כבר חודשים לא היה לי תרגיל שזה היה רלוונטי בו. אני תוהה אם שרשור כזה יבריח את כל הבנים או דוקא יביא עוד

למעלה