בנות!

טפיוקה

New member
זה הדבר היחיד שמרגיז

גם ככה אין לי מספיק והטופים עוד משטיחים!!! אז לכול מי שמתעניין יש לי, קצת אמנם אבל יש!

ailag

New member
-=-=-

נראה לי יותר מרגיז כשיש וזה לא מספיק משטיח.. למה את צריכה חזה באימון? לעומת זה שבאימון את צריכה שלא יהיו לך הפרעות מהצד הזה של הגוף (שממילא לא מועיל למשחק) מחוץ לאימון זה כבר סיפור אחר, אבל מחוץ לאימון אפשר ללבוש משהו שפחות משטיח. (ואני לא חושבת שגודל = אסתטיקה פה אז חבל להתעמק באם למישהי יש או אין או קצת או מה)

טפיוקה

New member
בשביל להתאמן באמת לא צריך

אבל בשביל האנשים... (או יותר נכון בשביל עצמי) בזמן האחרון אני מרגישה חוסר נשיות מסויים באימונים. ומחוץ לאימון אני משתדלת לא ללבוש טופים והסיבות ידועות...
ואני מרוצה מהאסטטיקה, תודה

בשביל זה היה שווה להכנס לפורום...

אבל חיפשתי באתרים בינלאומיים שבהם הן נמכרות ויש להם רק מהיקף 32 שזה 70, אפילו בקאפים הקטנים אין 30... והבעיה שלי כרגע היא שרב הפירמות שמיובאות לארץ פשוט אין להם רוחב של 30/65. מה אני אעשה שאני צרה עם חזה מכובד?!?!? ואפילו בWomenOnly אין להם חזיית ספורט במידה שלי (ז"א אין ליצרנים, יש להם דגמים אחרים למידה שלי 65D). אפילו כשאני הולכת לרקוד אני משתוללת ברמות שדורשות חזיית ספורט. אוף! אפשר ללכת למדוד ולקוות שההיקפים שלהם במיוחד צרים, מכיוון שגם ככה זה מתרחב מתישהו - לא יודעת אם יש טעם או סיכוי. וכן - למידות של C ומעלה לחזיות טובות אלו מחירים מצוינים. אגב רב החזיות הבסיסיות ברשת שהוזכרה הן ב-300 ש"ח, שזה אכן הרבה יותר זול מחזיות של שנטל ב400 ש"ח וצפונה אחת. יש להן גם דגמים ב-450... לי אין תלונות לטבע. קצת תלונות ליצרני החזיות אולי... לא נראה לי שיש כל כך מעט בחורות ברוחב שלי. אוף!

למעלה