ברוטב משמשים

mory89

New member
בלע

המורה לתנ"ך חולה וגם הברזתי משעה הסטוריה.. קצת זמן איכות בקפיטריה..

hadarisan

New member
טוב חבר'ה שמעו ../images/Emo24.gif

אני נוסעת מחר לביוטופ .....בפעם האחרונה כן כן זה עצוב...מה שאומר שעד יום רביעי בערב אני לא אכנס לכאן (לצערי הרב)... אז רציתי לאחל לכם ימים מקסימים ותמשיכו להיות הפורום הכי אהוב והכי מעניין והכי הכי שיש!!!!! תכתבו דברים מעניינים שיהייה למה לחזור!!! אוהבת אתכם...הדרי

Hadardur

New member
ייאיאיי גמאני הייתי בביוטופ החודש

אבל בניצנה :) וגם מפגש אחרון ויווו היה כייף

hadarisan

New member
גם אני נוסעת לניצנההההה

אני עושה על תנשמותתתתת על מה את? בואנה הדר זה מפחיד כמה שיש לנו מלא דברים במשותף

Hadardur

New member
חחחח אני עושה על פסמונים.. וואי

תמסרי ד"ש למדריכים שלי אם תראי אותם קוראים להם יונתן וזיו (זיו ממש חתיך :) ) וכן ממש מפחיד שיש לנו דברים במשותף חח יש שם גם אתיופים חמודים

hadarisan

New member
כן הוא באמת חתיך!!!!!

ואת יוני אני מכירה מקריית גת הוא למד עם אחי ונסע איתי למשלחת לשיקגו... וואי אתם על הפסמונים...אנחנו על תנשמות...בואנה הדר אנחנו חיות חיים כפולים?

Hadardur

New member
יוני חמודי.. שרתי לו בטעות ...

"יונתן הקטן שכח לסגור הדלת" בילבלתי את 2 השירים במדבר אבל זה בגלל שהיא ממש מוקדם בבוקר והיה לי קר אל תשכחי למסור להם ד"ש מהדר... חחח הם יעשו לכם מפגר הכירות ויגידו לכם לבחור תמרור ואז להגיד שהוא בין הרגליים שלכם... לי זה יצא משו כמו "סכנת החלקה בין הרגליים שלי"

Lovley bla bla

New member
אמממ...אם אפשר לקרוא לזה שהבצפר עשה

למעננו.......אז לוקחים אותנו לטיול ליומיים לפסטיבל הסרטים בדימונה. כלומר לא את כל הבצפר רק את מגמת הקולנוע וטלוויזיה...אבל זה גם נחשב לא? ותהני בובע!!! =)

למעלה