נופר אז היינו אוכלים את הקורנפלקס עם קטשופ לייק דהההההההה
S SaRgE New member 27/10/05 #41 נניח שעכשיו מתקשרים אלייך מהכספת! ושואלים אותך "מ1 עד 10, מה דעתך על שפמנונים?" למשל.. בדוק היית מצטערת שלא חיכית שאני אשאל אותך ואז תדעי מה לענות..
נניח שעכשיו מתקשרים אלייך מהכספת! ושואלים אותך "מ1 עד 10, מה דעתך על שפמנונים?" למשל.. בדוק היית מצטערת שלא חיכית שאני אשאל אותך ואז תדעי מה לענות..
פ פוקהונטסית New member 27/10/05 #43 אתה יודע שאין כספת יותר, כה? נופר, אני שומעת קול כזה שאומר: "נופררר...בוא לישון...נופר...הכרית והשמיכה מחכים לךךך"
אתה יודע שאין כספת יותר, כה? נופר, אני שומעת קול כזה שאומר: "נופררר...בוא לישון...נופר...הכרית והשמיכה מחכים לךךך"
S SaRgE New member 27/10/05 #47 גם אני:| זה האור הזה.. הוא מציק לי כבר כמה ימים.. הוא כל כך בוהק ויפה
פ פוקהונטסית New member 27/10/05 #48 אור, איזה אור? אתה גם מתחיל להזות! אמל'ה!! שיר מה עשית לי מה? לאן הבאת אותי?!
S SaRgE New member 27/10/05 #40 ../images/Emo127.gif../images/Emo45.gifכל הכבוד!! באמת, אלעד, אני מוריד בפניך את הכובע..
ש שיר יצחק New member 27/10/05 #52 אללי נופר ../images/Emo6.gif מה קורה לך היום? אבל אתה עדיין איש דגול ואתה עדיין יודע שאני אוהבת אותך אז נסלח
אללי נופר ../images/Emo6.gif מה קורה לך היום? אבל אתה עדיין איש דגול ואתה עדיין יודע שאני אוהבת אותך אז נסלח