ברוטב צ'ילי מתוק

boofy1

New member
מסיבה! לפנים!../images/Emo70.gif ../images/Emo36.gif

26.6 יום שני מסיבה לפנים!!!! "סוף סוף רוק" במועדון הבצרה ,נרגילות במהלך הערב, ושתייה חינם 2 רחבות של טירוף!!!!! בואו!!!!!! והכל במחיר סימלי למדי לפרטים ומוקדמות 0545803005

../images/Emo32.gifנו, מי חזר מרוג'ר?

אני אוכלת את עצמי שלא הלכתי
אבל ממש, ביסים אמיתיים... אני כלכך מתחרטת. בכל מקרה, אני יודעת שלימור הלכה ובטוח עוד כמה- איך היה? ואיך הלך לבגרות בלשון, לכל הנבחנים? [איזה כיף שזה נגמר
)

oneman2

New member
עזוב את אפריקה

חבר שלי אמר לי שזה יכול לסגור את החור באוזון. באמת! עם האייקון הזה-
!

Dug E

New member
עזוב תאוזון

חבר שלי אמר לי שבעזרת האייקון הזה-
אפשר להגדיל את סל התרופות. יאללה עוד שרשור קטות מבית היוצר של אלון

סחטיין, מותק.

אני בדקתי גם ואני אקבל בין 91 ל94, תלוי במניאקיות של הבוחנים
.

חוויה נדירה!

ההופעה הייתה טובה מאוד, לא מעולה, לא משהו בן זונה אבל החוויה הייתה אדירה. הנסיעה האינסופית, העקיפה מהשוליים, הירידה עם הפיג'ו הקטנה לדרכי עפר שמובילות אותך ללב לבו של פרדס תפוזים ואז פתאום ליישוב לא מוכר, האנשים שהולכים ברגל לאורך כל הדרך, אפילו השוטרים נראו נחמדים לכמה שעות.. האתר הענק, הסראונד המטורף (הרמקולים התלויים היו בדיוק 15 מטר מאחוריי כך שממש הרגשתי את הסאונד מקיף אותי..), המגולגלים (ולא יָפְּרַח) שעברו מיד ליד.. הבמה הייתה ממוקמת מעולה ולמרות שטיילנו והחלפנו מיקיום מידי פעם, מכל פינה ראית את הבמה כולה והיה מעולה. על המוזיקה צריך להגיד משהו?? פאקינג רוג'ר ווטרס, מה יכול להיות רע?? היה כיף גדול. מי הבא בתור?

SomebodyElse

New member
במילה אחת - וואו

זה היה פשוט אדיר, כל המקום הענק הזה, עשרות אלפי האנשים, הבמה המדהימה עם המקרנים, כל הציפייה הזאת שיעלה לבמה, והלהקה, ורוג'ר עצמו. הייתה אווירה מטורפת וזה אפילו היה כיף לחכות את כל הזמן הזה מפתיחת השערים עד שהתחילה ההופעה וכל המופעי חימום. ואז רוג'ר עלה, וזאת הייתה חוויה שאי אפשר באמת לתאר במילים, לשיר איתו - 50 אלף איש!!! - את shine on you crazy diamond ואת wish you were here, ועוד הייתי כל כך קרוב לבמה ואליו, שורה שלישית או רביעית. מדהים מדהים מדהים. נשארתי בלי מילים.

עדיין לא עיכלתי שאכן חזרתי מההופעה

יצאתי מהבית ב-5 וחצי בערך, בדרך היו קצת תסבוכים והגענו בטעות לצד השני של גדר ההפרדה (לפני דקה אני אומרת 'הנה גדר ההפרדה' ודקה אחרי אני נמצאת שם. נורא מלחיץ!). הפקקים היו נוראיים, הכי מגניב היה לראות את שיירות האופנועים שטסות על השוליים וכולם מקללים אותם. XD הגענו ב-9 ורבע, הוד רוממותו (בציניות גמורה) הסכים לחכות עוד קצת למאחרים. ואז זה הגיע! בדיוק כשעמדתי בתור בשביל לקנות קראפ צרפתי! ההפקה כולה הייתה מדהימה בטירוף! היה את הרמקול שהשמיע קולות חיצוניים (כמו השעון והצחוק המשוגע בדארק סייד, וכל מיני כבשים באנימל). הכל היה מוחשי! זה חודר לכל איבר בגוף. והלהקה (שלמרות שלא הגיעה לקרסוליים של ההרכב המקורי) הייתה מעולה. מה שהרס מעט היה הפלייבק בכמה שירים (השיר שהכי שמתי לב לזה היה have a cigar) בגלל חוסר היכולת של וורטס להגיע לטונים גבוהים בעקבות מחלה בגרון שנגרמה מעישון.
מה שעוד יותר הרגיז אותי, היה רוג'ר ווטרס עצמו! הבחור שרמנטי מתמיד (מה הקטע של הלבוש השחור?) בקושי החליף מילים עם הקהל למעט הסיפור מביירות ששינה את חייו. שלא נדבר על כל הרמזים הפוליטיים שהיו (גדר ההפרדה למשל ב-another break in the wall). כל הדרך שלו הרגיזה אותי. תמיד מסתכלים על הצד האחר שבגדר, המשפחות הפלשתיניות המסכנות שמפלים אותם בצורה איומה. קל לבוא ולבקר את היהודים הברברים שעושים בדיוק כמו שעשו להם בשואה (היו כאלה שאמרו את זה). כולם מתעלמים מהעובדה שאנחנו סובלים לא פחות מהם. נורא הרגיזה אותי האגואיסיות שלו כלפי הארץ. חוץ מזה היה לי כיף שבחיים. באתי לשמוע מוזיקה טהורה נטולת פוליטיקה וקיבלתי חוויה מדהימה. :)

LimiMimi

New member
אי אפשר לתאר,

או לפחות אני אישית לא מרגישה שאני מצליחה להסביר למישהו מה היה שם. האנרגיות, השואו, המוזיקה העוצמתית הזאת. אז נכון, הוא נצמד לגמרי, ובקושי אילתר, והאכזבה הגדולה היא לראות זמר שבכלל לא קשור לפינק פלויד בתפקיד גילמור. כוסעמק, הם לא יכולים לעשות שולם-שולם ולהופיע?
זה אכל אותי. אבל היה חזק. והקהל היה ממש טוב אך גם די דפוק (אני חושבת שזה פשוט לצחוק על עצמינו בהצדעות האלה בin the flesh, או בלהריע לו שהוא אומר שהיהודים רוצחים ערבים.) אבל כל המסביב, העובדה הזאת שאתה בא להופעה ולא רק מסתכל על הזמר אלא על אלפי דברים אחרים, המסכים, האנימציות, הסרטים. זה כ"כ מעצים את החוויה. ושוב, נגמרות לי המילים מהר, אבל מי שהיה שם - מבין. לי אישית לא הייתה בעיה להגיע, ושום פקקים. אבל 3 שעות הלכתי וחיפשתי את המכונית עם חברים שלי, וכשכמעט התייאשנו, בשלוש לפנות בוקר מצאנו אותה. זה היה הדבר הכי הזוי שקרה לי בחיים. ועכשיו הרגליים כואבות, אבל אני באמת מאושרת מזה. זו בהחלט הייתה ההופעה הכי טובה שהייתי בה.

למעלה