לא נדחפתי באף רגע, הגעתי לתור וישר נכנסתי. וגם היתי ממש ממש מקדימה, ובמקום ממש רגוע, ופה זה המקום להודות לאלוהים שעשני 1.72 כי אחרת לא הייתי רואה הרבה.
יש לי אובססיה מסוימת.. אני חייבת לראות את אלה שמופיעים אפילו לשניה וגם אם הם בגודל מזערי רק בשביל לדעת שהם באמת כאן. הייתי על הרמקול הגדול משם היו כל מיני קולות רקע, היו כמה שתיפסו עליו והתיישבו גבוה גבוה מעל כולם. אח"כ מאבטח הוריד אותם ואחת שעלתה לא הצליחה לרדת. XD רק אתמול כששמעתי בדיסקמן את דארק סייד הגיעו לי כל מיני פלשבקים מההופעה וכל האיברים שלי רעדו ועמדתי לבכות אבל התאפקתי כי הייתי באוטובוס.
שבנאדם אומר לעצמו בשביל לנחם את עצמו על מה שהפסיד.
כל מי שאומר לי "רוג'ר ווטרס חרא והקול שלו כבר חלוד" וכל הדברים האלה.. זה סתם ניחום עצמי, בינינו. הסאונד היה מצוין, בומבסטי ועשה את העבודה שלו בדיוק כמו שצריך.
הסאונד שם היה אחד הדברים הכי מעולים! הוא היה מוחשי ומדויק בצורה מפחידה, יכולת להרגיש כל צליל קטן. אני לא מבינה איך מישהו שהיה שם יכול לומר דבר כזה.. מילא ביקורת על רוג'ר זה סביר, אבל על הסאונד עצמו זה מוגזם.
"היפים והאמיצים" יצאו לחופשת הקיץ השנתית ואתם נשארתם עם טעם של עוד? פורום היפים והאמיצים מזמין אתכם לשעשועון הקיץ שיגרום לכם להרגיש כאילו ברוק וסטפני עומדות להגר לבית שלכם! רוצים לדעת עוד, להשתתף ולזכות בפרסים מדליקים? הכנסו לקישור הבא בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=914&msgid=80322875