ברוכים הבאים ל-2006

ThatGirl

New member
לקראת 2006

שאלון קצר
איך הייתה השנה בכללי ציון 1-10: מה השינוי הכי גדול שעברת השנה? מה הדבר הכי מצער שקרה? והדבר הכי משמח? חוויה שלא תשכח\י: חוויה שהיית רוצה לשכוח: מה ההישג שאת\ה הכי גאה בו? איך אתם מתכננים לחגוג היום? ציפיות לשנה החדשה: HAPPY NEW YEAR

עונה..

איך הייתה השנה בכללי ציון 1-10: 5 מה השינוי הכי גדול שעברת השנה? אמ... שהישתנתי בצורה מטורפת... מה הדבר הכי מצער שקרה? שהכרתי אותכם חחח... סתם סתם בננות אני הכי אוהבת אותכם בעולם!
אז הדבר הנורא שקרה זה שניפרדתי מהחבר שלי לצערי
והדבר הכי משמח? שהכרתי את מקפליי ואותכם!!!! אתם הדבר הכי ניפלא שקרה לי! השנה... ואני לא אומרת את זה סתם!!!!!! אוההבת אותכם! ואתם הכי ניפלאות שיש בעולם! (איזה טוב שיש את מקפליי כי אחרת לא הייתי יכולה לדעת שאתם קיימות)
חוויה שלא תשכח\י: אמ... לא זוכרת האמת.. חוויה שהיית רוצה לשכוח: אמ. אין איך אתם מתכננים לחגוג היום? להיות מול המחשב אולי?! עם חברה שלי! ציפיות לשנה החדשה: שאני יהיה בריאה ויצליח ברוך השם בלימודים.. מה ההישג שאת\ה הכי גאה בו? אמ.. אין... טוב בננות שיהיה לכם 2006 שמח והכי מאושר בעולם שהשנה תיהיה יותר טובה משנה שעברה והכי טובה שיש שיתגשמו כל המישאלות שלכם ושתצליחו בכל מה שאתם רוצים... ושיהיה לכם הכייי טוב שבעולם!! 2006 שמח!!!!

TalTal1492

New member
שנהה טובהה!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ומוצלחתתת לכוולםםם!

lollipop1

New member
שנה מושלמת לכולם!

וודקה תות בננה זה טוב! חחח לא סתם :) שנה מעולה ומוצלחת! שהשנה הבאה תהיה יותר טובה מהשנה הקודמת לה

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo9.gif

איך הייתה השנה בכללי ציון 1-10:לפי שנת היהודים שהתחילה לפניי 4 חודשים או לפי תקופת התנ"ך בחודש יום הולדתי,עם כמה שהייתה שנה קשה,אתן 9 מה השינוי הכי גדול שעברת השנה?שינוי עצום באישיות מה הדבר הכי מצער שקרה?שאני צריכה להתחיל הכל מחדש והדבר הכי משמח?שאני מאמינה חוויה שלא תשכח\י:היום שהכרתי את באסטד חוויה שהיית רוצה לשכוח:היום שהחלטתי ללכת לאודישנים מה שהרס לי הכל מה ההישג שאת\ה הכי גאה בו?הפורום והאנשים שבו איך אתם מתכננים לחגוג היום?אני לא נוצריה ציפיות לשנה החדשה:שהכל יהיה טוב

lollipop1

New member
MEE

איך הייתה השנה בכללי ציון 1-10: אמממ 9 התחילה ממש טוב הסתיימה לא משהו מה השינוי הכי גדול שעברת השנה? מבחינת חברה, הבנתי מי החברות האמיתיות מה הדבר הכי מצער שקרה? ^^^ והדבר הכי משמח? אחותי התחתנה :) חוויה שלא תשכח\י: הנסיעה לאילת לבדד!! חוויה שהיית רוצה לשכוח: אממ לא עולה לי משהו לראש מה ההישג שאת\ה הכי גאה בו?עליתי לכיתה י' עם ציונים מעולים איך אתם מתכננים לחגוג היום? אני עדיין מתלבטת ציפיות לשנה החדשה: להשתנות לגמרי!

Love Bem

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif2006../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif

סוף סוף עברה לה שנה
אני מקווה שלכוכם הייתה שנה מצויינת ועם לא אז שזאתי תהיה מושלמת! טוב אז אני רוצה לעשות לכם שאלון שאני המצאתי
אוקי אז תסכמו
3 זמרות פופ:
3 זמרי פופ:
3 זמרי רוק:
זמרת רוק:
10 להקות פופ בנים:
10 להקות פופ בנות:
להקות רוק בנות:
10 להקות רוק בנים: 4 דברים שעשו לכם תשנה: 10 חברי פורום מקפליי שלא תשכח חברים טובים: כמה אהבות היו לכם השנה: שינוי קיצוני שהיה לכם השנה: שינוי פנימי: חלום שהיתגשם: מה את מרחלים לחברים ולכם? אני רוצה להגיד לכולכם שאני אוהבת אותכם נורא נורא
שתהיה לכם שנה הכי הכי שיש
ומשהו אחרון אני חוזרת לפינה שלי ושחר אני לא יכולה לדבר במסרים כי יש לי בעיה אז רציתי לשאול עם אני יכולה לעשות פינה שקוראים לה סיכום שבועי שאני מסכמת שמה למשל חדשים פינות מעניינות שירשורים מזל טובים וכו.. מה את אומרת?

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

מעולה
סיכום שבועי זה מצוין
ומה עם הפאנפיק שלך?

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo9.gif

תודה אמילי!אוהבת אותך! זמרות פופ:ביונסה,סלין דיון,אנאסטסיה 3 זמרי פופ:דני ג'ונס,פיל קולינס,ג'סטין טימברלייק 3 זמרי רוק:צ'ארלי סימפסון,צ'אד(מלינקין פארק),לא יודעת מי עוד... זמרת רוק:איימי לי 10 להקות פופ בנים:בקסטריט בויז,אנסינק,פייב,בלו,ווסטלייף,לא יודעת מי עוד... 10 להקות פופ בנות:דסטניזצ'יילד!
,גירלז אאלאוד,שוגבייבז להקות רוק בנות:................?יש כזה דבר?
10 להקות רוק בנים:לינקין פארק,פרנץ פרדיננד(אפילו שהם אינדי),הקילרז, 4 דברים שעשו לכם תשנה:באסטד,מקפליי,החזרה של דסטניז צ'יילד,הפורום 10 חברי פורום מקפליי שלא תשכח:מור,שיר,נועה,ג'ני,לינה,פלור,קרין,שרון,טל,מעיין,איילת,שרה,מיכל חברים טובים:מור,יולי,אלכס,איילת,נועה כמה אהבות היו לכם השנה:...................... שינוי קיצוני שהיה לכם השנה:הו...אישיות שינוי פנימי:אישיות חלום שהיתגשם:אושר מה את מרכלים לחברים ולכם?על אנשים אחרים..............?

Im Not Alone

New member
עונה =]

תודה אמילושק'ה
3 זמרות פופ: אשלי סימפסון,הילארי דאף ולינדזי נחשבת?
3 זמרי פופ: טום,ג'יימס וסטיב
3 זמרי רוק: צ'ארלי !!!!!
זמרת רוק: לא מכירה..
10 להקות פופ בנים: מקפליי,סאן אוף דורק,ווסטליף,בקסטריט בויז,ובאסטד
10 להקות פופ בנות: גירלז אאלאוד,אוטימק קיטן,שוגבייבז,דסטניז צ'ילד להקות רוק בנות:
10 להקות רוק בנים: הלקה של צ'ארלי..
4 דברים שעשו לכם תשנה: הפורום
טום
אלה
שהתחברתי יותר עם עדי
ו..דאגי
10 חברי פורום מקפליי שלא תשכח:אלה,ורד,אמילי,קורל,אוריאן,מאי,נועה, חברים טובים: עדי,ליאת,שחר,ליאור ונועם כמה אהבות היו לכם השנה: 2 וחצי
שינוי קיצוני שהיה לכם השנה: אמ..
שינוי פנימי:
התאהבות? חלום שהיתגשם: שסאן אוף דורק באים לארץ
מה את מאחלים לחברים ולכם? שנה טובה
ואם טום נחשב לחבר אז שיבוא כבר לנשק אותי

למעלה