ברוכים הבאים ל-2006

אני ../images/Emo108.gif

3 זמרות פופ: קלי קלארקסון
, בריטני ספירס, דלתא גודרם. 3 זמרי פופ: לי ריאן, ג'סי מקרטני. ואין עוד זמר. 3 זמרי רוק: אין. זמרת רוק: לפי הדיסק האחרון שלה- נניח קלי קלארקסון
10 להקות פופ בנים: מקפליי, באסטד, ווסטלייף, ואין עוד
10 להקות פופ בנות: גירלז אלאוד, שוגהבייבס, ואין עוד
להקות רוק בנות: אין 10 להקות רוק בנים: סימפל פלאן, גוד שארלוט, גרין דיי, ניקלבאק ואין עוד
4 דברים שעשו לכם תשנה: שירות לאומי, סיימתי בצפר, הכרתי חברות חדשות, מקפליי הוציאו את וונדרלנד. 10 חברי פורום מקפליי שלא תשכח: אני לא מכירה מהפורום הרבה ואישית, אבל כן את אלה
חברים טובים: הודיה, אפרת, נטלי, מירב, עדי. כמה אהבות היו לכם השנה: שתיים. שינוי קיצוני שהיה לכם השנה: שהתחלתי שירות לאומי ועברתי לגור בירושלים. שינוי פנימי: התבגרתי.
חלום שהיתגשם: אין. מה את מרחלים לחברים ולכם? כל מה שאיחתי בתחילת השנה היהודית! אני לא מחשיבה את השנה הזאת לשנה חדשה, אז אין מה לאחל

bustedit

New member
הוהו../images/Emo9.gif

אוקי אז תסכמו 3 זמרות פופ: קלי
וזהו.
3 זמרי פופ: לי ראיין, ג'יימס בורן, ודני ג'ונס
3 זמרי רוק: אממ..!? צ'ארלי וג'רארד.. לא עולה לי משו אחר :/ זמרת רוק: אמ.. איימי? 10 להקות פופ בנים: באסטד
מקפליי
דורק
בלו ווסטלייף ובקסטריט בויז.. הא ובזמנו גם אינסינק
חחחחח 10 להקות פופ בנות:
להקות רוק בנות: ?! 10 להקות רוק בנים: ממ.. לינקין, סימפל, MCR, פייטסטאר, ניקלבאק, גרינדיי.. 4 דברים שעשו לכם תשנה: 10 חברי פורום מקפליי שלא תשכח: צ'ח (למרות שהיא קרצי לפעמים
לונורא זה מאהבה
), ג'נע
, אלה
, ענתי, ענבלירוני, פלורי קורלע ועוד הרבה
חברים טובים: מהפורום?
כמה אהבות היו לכם השנה: 2 או 3 שינוי קיצוני שהיה לכם השנה: עזבו חחחח שינוי פנימי: בהחלט.. חלום שהיתגשם: נעעע.. מה את מאחלים לחברים ולכם? שנה טובה מוצלחת של בריאות ואושר
(שיאללה איזה נחמדה אני..)

DesertRose7

New member
../images/Emo11.gif

אני קרציה כי את קרציה וצריך לשב תלך על הראש כדי שתבואי.. ובסוף את בכלל לא באה!!

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gif

3 זמרות פופ: קלי, ג'וס סטון, נטאשה בדינגפילד ואנסטסיה.. אני יודעת שזה 4 3 זמרי פופ: רובי וויליאמס, ג'יימס בלאנט וויל יאנג 3 זמרי רוק: רוב תומאס (בשבילי הוא רוק!!), סטיבן טיילור כי השיר עם סנטנה מדהים ו..צ'אד קרוגר זמרת רוק: 10 להקות פופ בנים: מקפליי, באסטד, דורק, האנסון, פייב, וי, בלוף ווסלייף, טייק דאת ו-... אנסינק שיהיה.. 10 להקות פופ בנות: שוגהבייבס, גירלס אלאוד, אול סיינטס, ספייס גירלס, אטומיק קיטן, מיסטיק זהו.. להקות רוק בנות:?! 10 להקות רוק בנים:אול אמריקן ריג'קטס, פול אאוט בוי, לוסטפרוםטס, הקילרס, מקסימו פאקר, בלוק פארטי, קייזר שיפס, הארי פי, פרנז פרדיננד ולינקין פארק 4 דברים שעשו לכם תשנה: 10 חברי פורום מקפליי שלא תשכח: חן, ענבלירון, ג'ני, לינה, קרין, דניאל שיר, מור, מעין, איילין. חברים טובים: שקד, ליאן, שניר.. כמה אהבות היו לכם השנה: לא מספיק שינוי קיצוני שהיה לכם השנה: אני לא חושב תשהיה שינוי פנימי: כנ"ל חלום שהיתגשם: אמ.. מה את מאחלים לחברים ולכם? שתהיה לנו אחלה שנה והרבה הרבה כיף!

L u L i1

New member
../images/Emo163.gif

3 זמרות פופ:קלי,נטאשה בדינגפילד....אממ שאקירה זה פופ?
3 זמרי פופ:ג'סטין טמברליק, רובי וויליאמס, נמממ אין לי
3 זמרי רוק:בילי ג'ו?
בעע זמרת רוק:--- 10 להקות פופ בנים:בקסטריט בויז, ווסטלייף, בלו,באסטד, מקפליי... 10 להקות פופ בנות:אפחת=\ להקות רוק בנות:=\ 10 להקות רוק בנים:גריין דיי, סימפל, סוד, נממ זהו:\ 4 דברים שעשו לכם תשנה: נממממ לוזוכרת...הייתה חרא שנה...
10 חברי פורום מקפליי שלא תשכח:אלה, קורלע, ג'ני, שיר, לינה, ורד, נועה, איילת, וכל מי ששכחתי
חברים טובים:הרבה... כמה אהבות היו לכם השנה:מממ 1...
שינוי קיצוני שהיה לכם השנה:אהממ...היה
שינוי פנימי:גם
חלום שהיתגשם:
מה את מאחלים לחברים ולכם?שתיהיה שנה טובה ומאושרת ושתצליחו בכל מה שתרצו!!!

בטלקאפ

New member
להלה

3 זמרות פופ: המ. הילארי דאף,בריטני,כריסטינה
3 זמרי פופ: Jesse Mccartney. והמ,לא עולה לי עוד
3 זמרי רוק:נוווו@$@#. מוח סנילי;[ זמרת רוק:Ana Johnsson
10 להקות פופ בנים: מקפליי
,בקסטריט,וואסטלייף,אן סניק, המהמהמ. פייב, זהו נו;[ 10 להקות פופ בנות: לא ידעת
להקות רוק בנות:
לא מכירה [#$@#] 10 להקות רוק בנים: זה קל Foo Fighters,Hoobastank,Nickleback,System of a Down,Papa Roach. אר נו אין לי עצבים. וכו וכו
4 דברים שעשו לכם תשנה: המ. 1.אנשים שהכרתי2.מפגשי פורום
3.חברות4.מוזיקה:p 10 חברי פורום מקפליי שלא תשכח: אני לא מכירה פה כמעט.
. ג'יני מיי ויוני;[ חברים טובים: אילנה,טניה וכו'
כמה אהבות היו לכם השנה:3
שינוי קיצוני שהיה לכם השנה: התבגרתי
שינוי פנימי:נהיתי קצת יותר סגורה:\ חלום שהיתגשם:לא זוכרת שהיה כזה מה את מרחלים לחברים ולכם?אושר ועושר

עונה ההההה

אמרתי שאני חייבת לענותעל זה אז הינה אני עונההה ובכוונה אני לא עונה על החלקים הקודמים כי יש לי כוח לענות רק על זה!!!! 4 דברים שעשו לכם תשנה:הזה שעברתי בית ספר.. 10 חברי פורום מקפליי שלא תשכח: למה שאני ישכח?! אז ככה : מרשמלו,מורצ'י,דאגי,שחרררר,.... חברים טובים:רוי,דידי,(לא מפה) מרשמלו דאגי ומורצייי ושחררר כמובן יש עוד אבל לא זוכרת.. כמה אהבות היו לכם השנה: לא כדי ליספורר!!!! אבל זה יותר מ200 זה בטוח! שינוי קיצוני שהיה לכם השנה: היתבגרתי!!! וזה לא קורה כל יום.. שינוי פנימי: אמ... חלום שהיתגשם: שום חלום שהיה לי עד עכשיו לא היתגשם אז מה הטעם לחכות לו.. מה את מאחלים לחברים ולכם? הכל! כולל הכל

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אני../images/Emo9.gif

3 זמרות פופ: מאריה קארי, מריון רייבן, אנסטסיה 3 זמרי פופ: לי ריאן, סיימון ווב, ג'וש גרובן 3 זמרי רוק: וילה ואלו
, צ'אד קרוגר, הסולן של נגטיב יונה משו זמרת רוק: שרון דן-אדל הסולנית של ווית'ין טמפטיישן 10 להקות פופ בנים: בלו, באסטד, מקפליי, V, הנסון, לייפהאוס, *אין עוד* 10 להקות פופ בנות: שוגבייבס, הקורס [יש שם רוב של בנות
] *אין עוד* להקות רוק בנות: Hole 10 להקות רוק בנים: HIM, נגטיב, הראסמוס, סונטה ארקטיקה, GN'R, גו גו דולס, בון ג'ובי, פידר, וולוט ריבולבר, ניקלבק, אירוסמית', אפוקליפטיקה, 69 העיניים, נייטוויש, WT, לקונה קויל [*אני יודעת שזה יותר מ10. אני מפצה על הקטגוריות האחרות
*]. 4 דברים שעשו לכם תשנה: חבר שלי לשעבר, HIM, אנשים בתפוז ואחת ההופעות שלי. 10 חברי פורום מקפליי שלא תשכח: שחר, ג'ני, לינע, אלה, קארין, איימי, איילין, שיר, קלר, אוסי [אמ אז מה אם היא לא כותבת פה...]. חברים טובים: עינב כמה אהבות היו לכם השנה: 2 שינוי קיצוני שהיה לכם השנה: חיצוני? אממ שצבעתי לשחור, וזה היה כבר כמעט לפני שנה. שינוי פנימי: שיניתי גישה לחיים חלום שהיתגשם: סוד
מה את מאחלים לחברים ולכם? את כל הדברים הטובים

../images/Emo3.gifאניאניאניאני..

איך הייתה השנה בכללי ציון 1-10: 8 וחצי..
מה השינוי הכי גדול שעברת השנה? גבות..לא סתם..לא 'דעת..
מה הדבר הכי מצער שקרה? עוד שנה שהייתי לבד בסילבסטר..
והדבר הכי משמח? אחותי באה לביקור בארץ..(היא גרה בלונדון..)
חוויה שלא תשכח\י: הריב הע=נ=ק שהיה בין הבנות בשיכבה שלי..(היה מצחיק..)
חוויה שהיית רוצה לשכוח: פאדיחה שהייתה לי עם אמא שלי..עזבו..סיפור ארוךך..
מה ההישג שאת\ה הכי גאה בו? 97 במתמטיקה!!
איך אתם מתכננים לחגוג היום? עם החברים..

Im Not Alone

New member
עונה =]

איך הייתה השנה בכללי ציון 1-10: 8 וחצי
מה השינוי הכי גדול שעברת השנה? הפורום
מה הדבר הכי מצער שקרה? סבא של נפטר
וגיליתי שלטום יש חברה
והדבר הכי משמח? טום
חוויה שלא תשכח\י: אלה
חוויה שהיית רוצה לשכוח:
מה ההישג שאת\ה הכי גאה בו? הציון שלי בחשבון
איך אתם מתכננים לחגוג היום? עושה בייביסיטר
ציפיות לשנה החדשה: שמקפליי יבואו לארץ וטום יציע לי נישואים

sap sapir

New member
שנה טובה../images/Emo9.gif

איך הייתה השנה בכללי ציון 1-10: 8 מה השינוי הכי גדול שעברת השנה? שהתחלתי להשקיע בלימודים מה הדבר הכי מצער שקרה? שגיליתי שילד שאני מחבבת אוהב מישהי אחרת
והדבר הכי משמח? שקיבלתי 100 בהיסטוריה חחח חוויה שלא תשכח\י: הגיחה חוויה שהיית רוצה לשכוח: בשאלה למעלה בדבר הכי מצער שקרה לי השנה מה ההישג שאת\ה הכי גאה בו? שקיבלתי 100 בהיסטוריה איך אתם מתכננים לחגוג היום? נשארתי בבית הייתי חולהה
ציפיות לשנה החדשה: שתהיה שנה מוצלחת

moran1991

New member
שלי ^^~

איך הייתה השנה בכללי ציון 1-10: 6.5 מה השינוי הכי גדול שעברת השנה? הרבה שינויים :X מה הדבר הכי מצער שקרה? שיש יותר מדי ערסים =\ והדבר הכי משמח? שגילתי שאני מכירה יותר מדי אנשים XD חוויה שלא תשכח\י: ארהב . חוויה שהיית רוצה לשכוח: בגדים מוזהבים בכל חנות שנכנסים אליה :X מה ההישג שאת\ה הכי גאה בו? כמות האוכל שנכנסה לי לבטן בשנה XDD איך אתם מתכננים לחגוג היום? >.<; ציפיות לשנה החדשה : שנה מהנה לי ולכולם :) => זאת אומרת שמקפליי יבואו לארץ XD

danirit1

New member
צ'לי...לאב יא

איך הייתה השנה בכללי ציון 1-10: 2 בגלל הכל מה השינוי הכי גדול שעברת השנה? גשר בעעעעעעע מה הדבר הכי מצער שקרה? מה לא? כל כך הרבה מתים השנה..לא עלינו שלא נדע והדבר הכי משמח? אממ..מקפליי וכל הדברים שהם הוציאו..האלבום הדיוידי.אין אין עליהם כפרות שלי חוויה שלא תשכח\י: לא זוכרת חוויה שהיית רוצה לשכוח: כל האזכרות, הלוויות למיניהן...כל הדברים הרעים שקרו השנה.. מה ההישג שאת\ה הכי גאה בו? בזכות החוכמה שלי פגשתי את הראלי סקעתי איזה חמוד הבן אדם הזה זה משהו.. איך אתם מתכננים לחגוג היום? חגגתי כבר במועדון חעחע ציפיות לשנה החדשה: תקראו לי מכוערת ותקראו לי מפגרת אבל...לפגוש את מקפליי

למעלה