בשידור חי

afon

New member
משהו נחמד שמצאתי

ובהשראת פורום אגדות רוק, מישהו בא להיום לפני כמה שנים להופעת פינק פלויד?

afon

New member
טוב אז רשימת ציוד

-מכונת זמן -8 פאונד -הרבה מצב רוח טוב תכה בדרך ג'ק.

Elinor BC

New member
מצברוח יש! מכונת זמן יש!!! רק בעיה

אחת נשארה מאיפה אני אשיג 8 פאונד?!?!

deePink

New member
אני יביא לך חצי...

כי היה לי תשע וחצי השני הלך עם הכרטיס שלי...

amirt75

New member
חבילות ללונדון 30.6-3.7 במחיר מוזל

ניתן להשיג חבילות אצל אונטור כולל טיסה ומלון בהייד פארק ב-585 יורו הכל כלול. www.ontour.co.il

מופע "החיפושיות" בצוותא 22.6.05

קונצרט רוק אדיר. "צוותא" ת"א, יום ד', 22.6.05 שעה 21.00. שלוש שעות עם כל להיטי "החיפושיות" מכל האלבומים ועוד קלאסיקות בלתי נשכחות משנות ה-60'. בהשתתפות: להקת הכיסוי מס' 1 של "החיפושיות" MAGICAL MYSTERY TOUR, שתיקח אותכם למסע קסם אל שדות תות לנצח משנת 1963 ועד שנת 1970, ותארח את להקת הקאוורים מס' 1 בארץ "שליחי הבלוז" האגדית, במיטב להיטי "החיפושיות", "האבנים המתגלגלות", "החיות", "הקינקס", "הקצפת", "פרוקול הארום", "הדלתות", "האבות והאמהות", "זאב הערבות" ורבים אחרים... שתי להקות פצצה במופע אחד - אל תחמיצו!! מומלץ להכין כרטיסים מראש. כרטיסים במחיר 110 ש"ח באגף המרכזי של האולם ו-100 ש"ח באגפים וביציע. כרטיסים במשרד "קסטל" טל' 03-6045000 ובאינטרנט. פרטים נוספים באתר שלנו.

messengerit

New member
3 כרטיסים למכירה

יש לי 3 כרטיסים אחותי קנתה לי שתי זוגות כרטיסים.... למכירה 3 כל אחד במכיר של 500 פאונד - 2 הזוגות נקנו באלף פאונד כל אחד, אחותי קנתה לי אותם וחשבה שהמחיר הוא לשתי כרטיסים ולא לשתי זןגןת אז יש לי 3 SPARE, תרשמו לי אי מייל ל- [email protected] למי שמעוניים, כנראה שאחד כבר נמכר.... אני מקווה שאני לא פוגע באף אחד עם המכירה הזו ואם אני כן אז תודיעו לי, חשוב לי לציין שאני לא ספסר של כרטיסים רק מנסה למכור באותו מחיר שנקנה. בכל אופן מקווה שתהנו ולמי שייתמזל להגיע להופעה - ש-י-ה-נ-ה זה אירוע שהוא/היא לא ישכחו לעולם !

למעלה