בתנור עם דבש וצימוקים ממולא ב-

python 4

New member
פעם היה לנו משחק בפורום צח"מ

שבו צריך להחליף את הדמויות באנשים מציאותיים שדומים להם. אז הצעתי אותה בתור תחליף לאחת הדמויות (צהובון יודע איזו..)

python 4

New member
הי נוי, את אוהבת את מרי שלי?

אולי לא ידעת קודם שהרצל הוא זה שכתב את אַלטנוֹילַנד ('ארץ ישנה-חדשה'), אבל את בטח יודעת שמרי שֶלִי היא זו שכתבה את 'פרנקנשטיין' ב- 1816.

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פייטון גדול
חחחח

python 4

New member
דורינוש... סתם כי בא לי -

שיר הלל לדורין דורין אין זו בוּשָה היא אינה אשה קשָה היא בכלל אינה טיפשָה מתוקה היא כמו דוּבשָה יפה ורגישָה וכלל לא אדישָה מזל שמטִימִי התגרשָה כי יש לי בקשָה התהי לי לאישָה? ילדים נביא שישָה

python 4

New member
דורין, האשה שבחיי,

את תאלצי להתרגל לשם משפחה החדש שלך - דורין קריין-לופז-פיצג'לד-נוש (קלפ"ן, בקיצור).

I n n u e n d o

New member
אוקי../images/Emo13.gif

דורין קריין לופז-פיצג'רלד-ריקמן-דיקון-אולדמן-גרינג-נוש[אניסטון-פיט]

python 4

New member
כי.. כי.. ../images/Emo99.gif

את גם הסכמת פעם להתחתן איתי, זוכרת? זה היה מזמן בפורום אופ"ס. בסוף זה לא יצא לפועל, מעניין למה?

אוי...

למה להזכר במאורעות מהעבר?? העיקר שעכשיו השלמנו ואנחנו חברים טובים... למרות זאת אני באמת שלא זוכרת שסיכמנו להתחתן, אבל בכיף אח שלי!
אתה יודע שאתה הכי אהוב עליי!

python 4

New member
נוששששששש!../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

יאללה, מי אמר שאין צדדים חיוביים לביגמיה.

python 4

New member
זו בדיוק הנקודה.

מי אמר שאין צדדים חיוביים לביגמיה? אף אחד. מצטער דורין...

I n n u e n d o

New member
עוד משהו

נכון כל פעם שיש לאית'ן פלאשבק לקטע שתרזה אומרת לו שהיא אוהבת אותו ובכלל בקטע הזה כל פעם מחדש העין של תרזה מצחיקה אותי
היא כזה I Love You ואז העין הימנית שלה נעצמת בצורה מצחיקה כזאת שכל הזמן גורמת לי להקרע מצחוק

למעלה