בתנור

דברו אלי בציורים ../images/Emo141.gif

רינת פלג-אמיר, גרפולוגית ומפענחת, מסייעת להורים לפענח את הציורים של ילדיהם. רינת עוסקת מזה כ- 12 שנים בגרפולוגיה ופיענוח ציורים. היא התמחתה אצל אנשי מקצוע רבים ועיקר עיסוקה בניתוח גרפולוגי, גרפותרפיה וניתוח שרבוטים וציורים - בעיקר ציורי ילדים. אתם מוזמנים להעלות ציורים לפורום להיות הורים. רינת תשיב לשאלות הגולשים בין השעות 9:00 עד 13:00

היום בתפוז ../images/Emo86.gif

הערב ב-19:00 יאיר להב, הדיאטן הקליני, ראש תחום מכוני הכושר והוראת התזונה במכון ווינגייט ויועץ למחלקת הספורט בווינגייט, יתארח בפורום דיאטות ואורח חיים בריא. ניתן להשאיר לו שאלות כבר עכשיו.
ב-20:00 נארח live ממשרדי ערוץ ספורט 5 את ליאור אסולין, חלוץ בית"ר ירושלים, שמגיע לענות לשאלותיכם. אתם מוזמנים להשאיר את השאלות שלכם בפורום כדורגל.

../images/Emo32.gif בתנור ../images/Emo187.gif

ה
היומי...
כל הודעה שלא קשורה לפורום, סתם כי בא לנו לדבר
לשרשר לפה

dsol

New member
מה אתה משחק אותה מסכן

על נכשלים לא מעיפים מבית ספר אצלנו............ אלא אם אתה משהו מאוד מאוד מאוד מאוד מיוחד..... ולא נראה לי כי בכל זאת אתה אלקטרון חרשן

yardenbm

New member
אי אפשר להעיף אותך באמצע שנה

רק בסוף שנה זה חוק ש למשרד החינוך אפילו המנהל שלנו הודה שהוא לא יכול להעיף באמצע שנה רק בסוף אז אתה יכול להרגע ביינתים

שטיצה

New member
ח קניתי 2 דיסקים חדשים :]

> המכשפות - עד העונג הבא. > היהודים - Live. דיסק סנטר רולז

מאגניב

הרשימת קניות דיסקים הבא שלי: אביב גפן 3 יומן מסע מומנטו מורי המכתב לילות לבנים עכשיו מעונן חלולים אחרי זה נראה.......

יעני את כל רשימת הדיסקים של../images/Emo187.gif

אביב
אגב.. למה אתה לא מצטרף לפורום אביב בתפוז?

זה לא כל הרשימה

רק מה שאין לי
אחרי זה אני קונה דיסק של הקספרים ואחרי זה איפה הילד ואז נראה......

orkerist

New member
איפה הילד- ממליץ לך על האוסף...

כל השירים הכי טובים שם...

קספר4

New member
קספרים - הדיסק השלישי..

הוא הכי טוב אם אין לך את ה2 הראשונים.. למרות שאותו הכי קשה למצוא.. לי יש את שלושתם :)) הכי יפה השני..

Hezi The One

New member
כן אז אממ ביום חמישי אני הולך עם

חבר לשכונת קריניצי (בר"ג) כדי להתנחל אצל כמה ידידות (נו עושים סבב) הקיצר אני חושב שאני אלך להציק ליובל

למעלה