בתנור

עכשיו בפורום טארות../images/Emo57.gif

אריק אייל עובד סוציאלי, מומחה לאסטרולוגיה וקלפי טארוט, מרצה בכיר ומחבר רב המכר "טארוט-מסע לתוך חייך" מתארח היום בין השעות 10:00 ל-12:00 בפורום טארות. אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם בפורום.

שידורינו היום בתפוז ../images/Emo124.gif

הערב ב-20:00 מגיעים להתארח live ב- blogtv קאתי ואלון, הזוג הלוהט של הוילה של פרוייקט Y2. עדיין אפשר להשאיר להם שאלות.
ב-21:00 תוכלו לפגוש את אפרת כהן ויניב לוי, כוכבי "מיכאלה", שבאים לענות לשאלות. צפייה נעימה

בצה17

New member
היי אנשים ../images/Emo39.gif

נזכרתי שלא ממש הצגתי את עצמי.. אני בר בת 17 מאזור ת"א =) הגעתי לפה דרך הקמונות של שייגעצ.. כי חיפשתי אנשים שישלחו לי שירים של שייגעצ שלא מצאתי.. איזו מנהלת קמונה אחת כיוונה אותי לפה.. אז נעים מאוד
אה וגם, זה רק דיבורים פה ושם על שייגעצ פה? או שגם אתם נפגשים בהופעות והכל??

בצה17

New member
אה נכון, איזו סנילית אני חיחחיח ../images/Emo9.gif

טנק יו =) באמת אחלה פורום!!

Dj SuNsHiNe

New member
שייגעצים אוהבים!

אחרי כמה שבועות שבהן חרשתי למבחנם מעפנים חזרתי לפה ובכוח מלא. בתקווה שמבחנים בפיזיקה יעלמו מהעולם... =) אז מה שלומכם? ומזל טוב לנמש שהיא מנהלת עכשיו!!!! ושטיצה מזל"ט על החלפת המספר בפון!! ובורכים הבאים לכל החדשים למינהם!

1קאזא

New member
לשרוף את הקניון!!! 18.11 ב"בארבי" !

"VIVA LA REVOLUTION". יום חמישי,18.11.04 23:00 ב"בארבי" ת"א. קרנבל קונטרה לתרבות הצריכה. הפוסי של לוסי+ SOON IN HERE!!! בשיתוף עם: ארגון "לתת". "WAY" הפקות. "אנונימוס". "PEACH MUSIC" "THE ALTERNATIVE" http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1178772 וזה כל מה שאתם צריכים לדעת...................

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

פורום חדש לתנועה לציונות מתחדשת - פורום תנועת צומת
הפורום הרשמי לסדרת הדרמה החדשה בערוץ HOT3 - פורום סאמרלנד
בואו ללמוד על התרבות והמנהגים הגרוזינים - פורום תרבות גרוזיה
כמו כן, אתם מוזמנים להתעדכן באירועים ובאירוחים שיתקיימו בתפוז בשבוע הקרוב: http://www.tapuz.co.il/forums/main/eventsAll.asp גלישה נעימה בתפוז
אנשים

../images/Emo43.gif שידורינו היום

הערב ב-20:00 אנחנו חוגגים את סיום פרוייקט Y2 עם אירוח אחרון בסדרה: מישל ורוני, שתי הסנסציות של הוילה מגיעות להבהיר כמה עניינים.
מיד אחריהן תגיע לכאן הזמרת הערביה המצליחה אמל מורקוס. האירוח יחל בשעה 21:00. תוכלו לשאול אותה שאלות בזמן האירוח. השידור יתקיים ב- blogtv

למעלה