תודה איך נשכח את חן?!
O oriane0 New member 7/8/05 #47 יש לי את meteora... אבל לא מקורי.. חברים שלי מצרפת צרבו לי ושלחו לארץ
J just jenny New member 7/8/05 #40 אוי'ש!!=]] קודם כל תהני!!!!! דבר שני.. אשמח אם תקני לי את הפו פייטרס.. אם את מוצאת תתקשרי אליי.. בקיצורר אני אתקשר אלייך ונקבע=]
אוי'ש!!=]] קודם כל תהני!!!!! דבר שני.. אשמח אם תקני לי את הפו פייטרס.. אם את מוצאת תתקשרי אליי.. בקיצורר אני אתקשר אלייך ונקבע=]
H Hip Hop star New member 7/8/05 #44 ../images/Emo45.gifשקשוקה! הוספתי אותך לרשימה,אבל איזה?החדש שלהם?
H Hip Hop star New member 7/8/05 #45 |אקונה בטטה! כן,את היית ברשימה,אבל לא ידעתי איזה דיסקים,טוב שאמרת לי עכשיו! ואיזה אוריה רוצה?נראה לי היא אמרה לי שהיא רוצה,אבל לא אמרה מה...
|אקונה בטטה! כן,את היית ברשימה,אבל לא ידעתי איזה דיסקים,טוב שאמרת לי עכשיו! ואיזה אוריה רוצה?נראה לי היא אמרה לי שהיא רוצה,אבל לא אמרה מה...
H Hip Hop star New member 7/8/05 #48 נזכרתי!../images/Emo9.gif אוריה ביקשה את האלבום ה-1 של אבריל אם אני לא טועה... ואם מישהו עוד רוצה,ושכח..שיודיע ללינע,ג'נע,חן או מאי...או כל מי שיש לו את הפון שלי,וץשלח לי SMS להגיד לי איזה דיסק/ים להביא לה/ו.... קאפיש?
נזכרתי!../images/Emo9.gif אוריה ביקשה את האלבום ה-1 של אבריל אם אני לא טועה... ואם מישהו עוד רוצה,ושכח..שיודיע ללינע,ג'נע,חן או מאי...או כל מי שיש לו את הפון שלי,וץשלח לי SMS להגיד לי איזה דיסק/ים להביא לה/ו.... קאפיש?
M Miss Danny Jones New member 8/8/05 #54 נצלש- שאלה... מישו יודע כמה עולה משלוח לארץ מאמזון של אנגליה?