ב-

pink floydror

New member
מה קרה לכם?

אז יש דיסטרושן, קודם כל, בטעם הטוב, בכלל לא יותר מדיי יש המון שירים שהפסנתר מוביל בצורה משגעת.. וחוץ מזה, הם בין היחידים שעוד אפשר לקרוא למוזיקה שלהם אומנות כיום.

edlessme

New member
לא יודע... קשה לי עם זה....

מאותה סיבה גם אני נורא התרחקתי מלהקות מאוד טובות שפעם נורא אהבתי כמו סקאנק אנאסי, סמאשינג פמפקינס וכדומה... הן אחלה בחלה... אבל אני חושב שבגילי, הבנאדם צריך להתחיל להיתמסד...להקים בית, לגדל גינת אספרגוס ולהקשיב למוזיקה משעממת כמה שיותר...

edlessme

New member
../images/Emo35.gif + ../images/Emo35.gif + ../images/Emo35.gif = ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למרות שאולי שאני הכובע פה

Jam Head

New member
Muse

להקה ממש מיותרת לפי דעתי , אני אף פעם לא הבנתי מה מעניין או מיוחד במוסיקה שלהם.

pink floydror

New member
טוב עניין של טעם

אין מה לעשות, לפי דעתי בין הלהקות הכי מעניינות שיש היום..

FloyDviR

New member
היחידי שעלה לי בראש...

הדורבנים- ממש יפה! יש שם שירים מצוינים עם מילים יפות!

שמעתי שני שירים שלהם

"לא בא לי לשמוע" ו"מה המצב יא גבר". שניהם, לדעתי, הם תת-רמה. הם עושים שירי דיסקו מגעילים, וכשהם מנסים להוציא משהו יותר יפה, כמו "לא בא לי לשמוע" שלדעתי היה לו פוטנציאל טוב יותר, זה יוצא די מלוקק ומגעיל. בעעעעע.

NIR Y

New member
שטויות הם להקה חמודה לעלה

לא משהו מטורף אבל בהחלט נחמד

Jam Head

New member
אממ...

אלבומי רוק טובים חדשים ששמעתי השנה - Pearl Jam - Riot Act אחח , מה אני יכול להגיד על פרל ג'ם ? ההרכב שאף פעם לא משעממם , שכל דיסק שלהם זה נקודת התחלה משל עצמו , אחד מהאלבומים היותר טובים שיצאו השנה לפי דעתי ואחד החזקים של פרל ג'ם בכלליות. Lady Macbeth - Roads we take הרכב ישראלי , במקור מת"א אם אני לא טועה. הדיסק הזה הוא שילוב של ג'ראנג - רוק מתקדם ועוד כל מיני נגיעות של האבי מטאל , אלבום אלטרנטיבי מהמיוחדים שיצאו בארץ. להקה עם נגנים סופר מוכשרים , לחנים מורכבים , ליריקה מעניינת. ממש מומלץ. גידי גוב - ריקוד ירח גוב לפי דעתי , הוא בין האומנים הכי מוכשרים שהארץ הזאת הוציא , באלבום הזה הוא לקח את מיטב הגאז'יסטים שיש בארץ הזאת , וביחד הם יצרו אלבום מאוד מלודי וקליל שהוא בעצם אלבום קאוורים לשירי ג'אז גדולים והם עשו חידושים לעוד ארבעה שירים של כוורת . ממש מומלץ !

היום בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

פורום משחקי שירים עורך במהלך החג חידון שירים מיוחד שבו עליכם לזהות שירים ע"פ שורה אחת מתוכם. חושבים שאתם יכולים להשתתף בניסוי??? כנסו עכשיו לפורום. פורום שורשים משפחתיים מארח היום ב- 16:00 את חיים גיוזלי, מנהל מחלקת אינטרנט ומאגרי מידע ואחראי על המרכז לגנאלוגיה היהודית ב"בית התפוצות". אם יש לכם שאלות בנושא פרוש שם המשפחה שלכם, אתם צריכים הדרכה בתוכנת "אילנות" או הפניה למקורות מידע שונים לגבי איתור קרובי משפחה- יכול מאד להיות שתקבלו היום תשובה! הערב ב-20:00 פורום ריצה ותריאטלון מארח את את איינר, סגנית אלופת ישראל במרתון, ובעלה יורם איינר- ספורטאי ואצן מקצועי. כל זאת לקראת "מרתון טבריה" שיערך בתחילת ינואר 2004. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו. פורום WWE מסכם את שנת 2003 בהאבקות, ומאפשר לכם לזכות בפרסי DVD מתנת לייזר קלאב. כנסו עכשיו לפורום והערכו כבר עכשיו למשחק "המרוץ למליון" שיערך שם בשבוע הבא...

PINK FLOYD FAN

New member
../images/Emo44.gifכולם להקשיב

יום שבת ערוץ 4 שעה 13:25 נראה לי מקרינים את הסרט טומי למעונינים

SaintJohn

New member
../images/Emo32.gifנפתח פורום אירוסמית'!

לידיעת כולם: נפתח פורום למעריצי להקת אירוסמית'! בואו בהמוניכם! הקישור לפורום בתחתית ההודעה

למעלה