גדול קטן

sipi1

New member
תנסי במילון אבן שושן

יש בסוף רשימת שמות עם מקורות והסברים. ...ואיזה יופי של בשורה ! (אפונה וגזר ?)

מעיןבר

New member
הנה מאשף השמות של עולם התינוק

שם לבן - (Yimri) אימרי שם אישיות מהתנ"ך :מופיע פעמיים בתנ"ך סבו הגדול של עותי, מן המתיישבים בירושליים בסוף ימיו ('של נחמיה (דברי הימים א' ט' ד 'אמרי אבי זכור, מבוני חומת ירושלים בימי נחמיה (נחמיה ג .('ב אמרי :כתיב נוסף http://www.babyworld.co.il/bba/birth/names/wizard/step1.jsp

המופלטה עזר לי להקליד

"דד" זו תרומה שלו (לא מפתיע שזו המילה שהוא יודע להקליד, בהתחשב בחיבתו העזה לאיבר...)

ornaok

New member
איזה יופי!

גם אנחנו אוהבים את השם הזה ודברנו עליו בתור אופציה עתידית!

אפרת12

New member
שם מאוד יפה../images/Emo70.gif

מהאהובים עלי. אולי אם יהיה בן שלישי אצליח לסחוט הסכמה גם לזה מהבעל... בכל אופן - הייתי בטוחה שהוא היה לוחם בתנ"ך, ועכשיו אני רואה שטעיתי.

Arfilit

New member
רגע רגע!

עוד אין אפילו רשימהארוכה - שלא לדבר על זו הקצרה של הסוף... סתם אני משתעשעת לי ברעיונות שרצים לי בראש...

ו שתי

New member
שיהיה בשעה מוצלחה.

לבן של חבר שלנו קוראים אמרי. יכולה לבדוק איתו מי היה, אבל זה יקח קצת זמן.

Arfilit

New member
כמו שסיפרה מעיןבר -

מן התנ"ך: סבו הגדול של עותי, מן המתיישבים בירושליים בסוף ימיו ('של נחמיה (דברי הימים א' ט' ד) 'אמרי אבי זכור, מבוני חומת ירושלים בימי נחמיה (נחמיה ג .('ב

ו שתי

New member
האמרי שאנחנו מכירים

הוא בהחלט ילד מקסים. לאחל שוב? תקין, בריא, קל ובמעד
. לא מזיק אפ'ם נכון?

פלגיה

New member
את צריכה לבדוק את המחשב שלך

יש תוכנות spy שמתנחלות במחשב תוך כדי הגלישה ומשגעות אותו. חפשי בגוגל תוכנה בשם spybot search and destroy תורידי אותה ותפעילי אותה (20 דקות של הפעלה) ותראי אם זה עוזר - אם כן - תעשי את זה כל שבוע. אם לא - יש סיוע למתקדמים אבל הוא מסובך יותר.

פעם החתולה שלי שינתה לי את ההגדרות

של הדפדפן כך שבכל פעם שהשתמשתי בגלגלת של העכבר הפונט גדל לי. ריסטרט למחשב סילק את זה.

למעלה