גם לי מותר !!!
ולא קשור לפורום ...

Limbonic Art

New member
../images/Emo32.gifגם לי מותר !!!../images/Emo3.gif ולא קשור לפורום ...

בוער לי לצעוק! גם לי מותר אחרי כל פרסומי הגאווה אצלנו בפורום! לא ישנתי כל הלילה , כולי שמחה DRACONIAN באים לארץ יחד עם ת'ריון!!!
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3429345,00.html#n והעלות של זה רק 179 ש"ח! ווופי
פליזזז שגם מייהם יבואו פליזזזז שיהיה -אחד אומנותיים (ת'ריון) אחד עצובים (דראקוניין) אחד מעצבנים (להקה ישראלית תחמם אותם) ומטורפים עם קבלות (מייהם
) בנתיים אין ביטול באתר הרישמי שלהם (אז כנראה מסתירים את המידע הזה או פשוט לא ידוע להדרן או משהו) - הבעיה שהאתר של מייהם מעודכן נכון לעד לפני 5 ימים ...וב-5 ימים הכל יכול היה באמת להשתנות (לא רוצה להיות ברשימת הביטול עם הסיבוב שלהם בUSA
) ועכשיו תחזרו לעיסוקים שלכם , אני עדיין אצעק פה ואעשה כאב ראש לשכנים

korpiklaani

New member
אמממ אני לא רוצה לאכזב אבל

משהו מוזר קורה פה- רק במטאליסט היה כתוב שמייהם אכן מגיעים וזה נמחק פתאום משם....
רק אם מייהם יבואו אני בא .... אני פשוט מעדיף שיגעון על דיכאון
אבל בטח לא אראה אותך עם כל הקהל הזה שם...יהיה מטורף

Tristitia

New member
הם לא מחקו

במטאליסט חדשות שעבר להם חודש- נמחקים מהאתר אוטומטית , ועבר חודש מאז הפירסום

gabriel1349

New member
הו אני מגיע!

אולי לא אראה אותך, כי בטח תבואי בנפרד ממני , אבל אני מיליון אחוז שם!!! רק למה הזיזו את זה מביתן 1 ל-11 ? באתר הלייבל של MAYHEM כתוב שאכן הם באים גם. אולי באמת רוצים להסתיר את המידע, כי למדו לקח עם הסיפור של DISSECTION לכי תדעי
אם הם לא ביטלו- אין סיבה שאנחנו נבטל אותם- ככה אני רואה זאת לפחות. והאטילה ההוא כבר היה בארץ איזה פעמיים 3 - אז לפחד הוא בטח לא. מה שכן אם הם לא באים- יהיו פחות פריקים קטנים בקהל
פשוט ילדים התחילו אם סיסמאות מפגרות כמו : "הם המשיח. הלהקה ששרפה, רצחה והתאבדה. קבלו אותם בבקשה- מייהם!. אין פה לא יודע. אין פה בא לי לא בא לי. אין פה רחוק לי. יאללה." עכשיו ברור למה עדיף שקט

Limbonic Art

New member
ושנייה

לגבי הסיסמא - את מי הם שרפו ורצחו בדיוק?
(לרצוח -הכוונה חוץ מהקטע עם הסולן הדביל הקודם והחזירים).

korpiklaani

New member
הודעה אחרונה בנושא

וחייב לחזור לעבודה
לידיעתך - "בורזום" היה חלק מהלהקה בתקופה של שנה אחת
<והקטע עם החזירים בכל מקרה היה מספיק>

Limbonic Art

New member
אז כנראה בגלל זה השמועות

שבסוף הקריירה של מייהם או שהלהאמר מת, או שמייהם רוצחים את כל שאר הלהקות בנורווגיה (גם כן בורזום
). אבל האמת היא שמסתמן ששום דבר כזה לא קורה, והם פשוט ממשיכים לנגן עד שהמסך פתאום נהיה שחור והכל מפסיק. בכל מקרה , אני גם צריכה לעוף לאגודה, טוב לדעת שיש לי יותר מאדם אחד לדבר על זה היום במסנג'ר
- תתחברו שנכם בערב!

korpiklaani

New member
שהוא כמעט ...

הרג את הסולן של סיילם מישראל עם מכתב מלא בחומר נפץ? הבן אדם פסיכופט חבל שהוא לא נרקב בכלא <לא שאני אוהב את סיילם , הוא פשוט מטומטם בלי זה ועם זה> תתעוררי כבר
זה מה נשאר כנראה מהפרסום על מייהם בכל האינטרנט http://www.refresh-f.net/index.php?showtopic=7587 , שיבואו כבר !

Limbonic Art

New member
הוא אומר כ"כ הרבה שטויות

שלך תבין את הסיבה האמיתית: 1. רשויות הכלא לא מביאות לו להחזיק מין הסתם גיטרה, תופים , בס וכו' 2. הוא "גילה" שהעמים ה"שחורים" המציאו את כלי הנגינה האלה אז הוא לא נוגע בהם
3. הוא מורשה רק להחזיק סינטסיזר .. 4. חכה שהוא ימציא משהו חדש
נורא חבל שהוא כזה מפגר המוזיקה שלו בעבר לא רעה בכלל, ההפך הוא הנכון. הוא מעין מוזיקאי כזה שידע לנגן על המון כלים ועשה הכל לבד ! עכשיו הוא יוצר משהו כל כך משעמם ומרדים יותר ממלטונין
טיפש מטופש !

korpiklaani

New member
אם לא היה לו

כמה שירים באמת יפים <חוץ מהקול הזוועתי שלו> והמעט הערכה שנותרה לי אליו בגלל שהיה בבס ב-De Mysteriis Dom Sathanas של מייהם. חוץ מזה הוא אפס היה ועכשיו הוא מינוס אפס
!

Limbonic Art

New member
לצטט אותו?

When I recorded all the Burzum albums I used an old (I think) Weston guitar that I bought cheap in 1987 from an acquaintance. The bass I used was the cheapest bass guitar they had in the shop and I don't even know what brand it was. I never checked and I never even thought about it. When it came to drums I simply borrowed a drum kit from the drummer of Old Funeral (later Immortal), or another musician living nearby, and "of course" I have no idea what brand that was either. For "singing" I used whatever microphone the sound technician handed me, or - when I recorded "Filosofem" - I asked for the worst microphone he had, and ended up using the microphone in a headset. הוא לא אפס , הוא לא מאוד השקיע אפשר לומר
אפשר לומר עליו הרבה דברים ממשוגע, רוצח קרימינל, קול של מטומטם- מה שתרצה... (אני לא אוהבת את הקול שלו , אבל מוזיקאים רבים טוענים שיש לו קול "מעונה ומיוחד"). אבל לדעת לנגן על כל כך הרבה כלים ולהוציא לבד כמה שירים שבאמת תרמו לז'אנר (מיותר לציין כמה קאברים עשו לשירים באמת טובים שלו- הם ניגנו כמה ועדיין לא נשמעו טוב כמוהו לבד!) החשיבו אותו לנגן מחונן , אף אחד לא אמר שהוא "מותק של בן אדם". אבל כן היה לו כישרון. רוב השירים שלו לא היו משהו , אבל אני יכולה לציין כמה שהם מאוד מיוחדים ו-Det Som En Gang Var הוא דוגמא מצויינת- בשנת 90 לא היו שירים מסוג כזה... (ואל תשווה את זה להיום- אלא רק לתקופה אז). בקיצור ,לגבי המוזיקה שלו- אני מצטרפת לאנשים הרבים מכל העולם שאומרים- "אין לי מושג איך אפשר לא להעריך אותו מהבחינה הזו" יש לו 2 אלבומים מצויינים! וה-4 האחרים אני מסכימה שלא מבינה מה זה אמור היה להיות (מה אמביינט מטאל- מה?) , אבל נניח, נורמלי הוא הרי לא- ומי שקנה את זה נרדם בטח מעולה
החדשות הטובות שהוא חייב 5 מיליון למדינה שלו על שריפת כנסיות- מה שיביא אותו להוציא עוד לפחות 2 אלבומים מהסוג הישן והטוב שהוא הוציא בעבר
עד פה חפירה על האיש הזה...

korpiklaani

New member
המיקרופון אז מסביר הרבה../images/Emo6.gif

בכל מקרה אני שונא אותו- הוא הרג הכל . ממשהו אומנתי ומוזיקאלי הוא הפך הכל למפלצת והוציא שם רע מאוד לז'אנר. הוא הפך הכל למציאות מכוערת . ואפילו את EMPEROR הרס
מי לא נהרס שם בנורבגיה בגללו באותה תקופה? מי לא היה איתו בקשר כזה או אחר והושפע ממנו? התשובה העצובה - כולם!

למעלה