גם לי מותר !!!
ולא קשור לפורום ...

Limbonic Art

New member
כאן אתה טועה

לא הוא התחיל עם הבלאגן האידיוטי הזה והכתות חסרות החיים האלה. מי שהתחיל את הכל היה "אירונימוס" ממייהם שהיה מנהיג באיזה חוג פנימי (נו זה שבורזום בעצם הרג) . הם הפכו למתחרים עם הזמן ועיניינים הסתבכו . אם תרצה עוד פרטים , אני יודעת פחות או יותר את כל הסיפור....אז בפרטי
בגדול- מאז שהיצור נכנס לכלא - אז כן הז'אנר התרכך והפך לפחות זוועתי וכל הכתות האלה מתו כי שני "המנהיגים" הראשיים בעצם הלכו: "בורזום" לכלא לאחר רצח "אירונימוס" המנהיג הראשי (מי אמר שבכל רע יש גם טוב? הנה הוכחה- הסיוט הזה הפך לאגדה מאותו הרגע שהוא נשלח לכלא
) ובזה תם השטויות וסרטי האיימה הקשורים לבלאק, מאז המוזיקה היא רק מוזיקה ומאז בעצם כיום יש רק להקה אחת שעושה את זה טוב כמו פעם והיא לא אחרת מ-1349.
אחרי סיפור כזה- בכל אופן אני לא צריכה לא ספרי איימה ולא סרטי איימה
המתופף של אמפרור היה שייך לחוגים האלה והכתות , אבל לא בגלל זה הוא הרג הומוסקסואל , אלא כי ההוא הציע לו הצעה מגונה וזה עיצבן אותו (לא שזה סיבה להרוג , אבל נניח)... קיצר, אנשים מסכנים שסיבכו את הכל , אבל זה היה אז בתחילת שנת ה-90 - כמה שנים של טירוף וזהו... מי שלא למד מזה לקח ב"בלאק" הוא אידיוט! ואני לא חושבת שהיום יש דבר כזה בלהקה כלשהי בעולם...מקווה לפחות

korpiklaani

New member
יש סיבה למה אנחנו נבטל אותם- וזה חוצפה!

גני התערוכה זה מקום תרבות- ת'ריון ודרקוניאן מתאימים . מייהם זה פושטקים
רציתי לראות את אטילה

gabriel1349

New member
לא הגיוני

מההתחלה זה היה אמור להיות בגני תערוכה היה אישור מלא מ-2 הצדדים וזה היה אירוע סגור מבחינת שינויים . אי אפשר פתאום להעלים את המידע הזה כאילו לא היה ולא נברא, אלא אם נקבל פה הסבר ממש אבל ממש טוב. נחכה ונראה ואם לא מייהם -אז לפחות היתר ובלי צוציקים שחורים מידי שצריכים לברוח ממגנטים מרוב מתכות

דם דם

New member
תהנה ../images/Emo9.gif

רק אני לא מכיר את הלהקות האלה אה נו מילא,מה שלא בטלוזיה לא מוכר לי כנראה מחזיק לכם אצבע שלא יהיה ביטול של הרגע האחרון

Tristitia

New member
חחחח רואים שאתה לא בקיא בעיניין../images/Emo13.gif

להקות מטאל לא מבטלות אפילו אם יש מלחמה בחוץ, הם כבר הוכיחו את עצמם

Limbonic Art

New member
תודה../images/Emo13.gif

וכן להקות כאלה לא מבטלות מופעים , פעם אחד מהם אמר :" אם יש מלחמה נמות עם הקהל שלנו"
ואחר אמר "דווקא בגלל שקשה עכשיו בישראל נבוא לעשות שמח" מה שלא ברור זה מי בא בדיוק
בכל מקרה- זה לא רק אתה לא מכיר אותם, הרוב בארץ לא מכיר אותם... תרבות המוסיקה בארץ לא משהו , אבל שרשרת המופעים שבאה לכאן ,לאחרונה, היא משהו
אם אתה לא אוהב מוזיקה רועשת -סביר להניח שזה לא בשבילך
(אם כי ה-2 הספציפים האלה בכתבה לא רועשים).

דם דם

New member
דווקא רועשת אני אוהב

אבל להקות מטאל לצערי אני נחשף אליהם כמו רוב הציבור בארץ וזה דרך הטלויזיה והתקשורת ככה שלהקות שהם פחות מוכרות משום מה אני לא אכיר. אין לי מאיפה להכיר,בעיה

Limbonic Art

New member
נכון!

אני זוכרת שהם הוציאו את האלבום הראשון שלהם וכולי הייתי בהלם , כתבתי "בספר אורחים" שלהם (לפני 4-5 שנים) , את כל מה שהרגשתי באותו הרגע תוך כדי שמיעה והסולן חזר אלי ואמר לי תודה ושהמילים שלי חשובות לו
בשיא טיפשותי לא החזרתי תשובה ועזבתי את זה ככה
המצחיק כל העולם וסבתא שלו בספר אורחים כתב שהם מסכימים עם ליאורה (איתי הכוונה)
אז 2 השוודים באים ...הנורבגים כנראה לא... חבל כי בטח הם יבואו פעם אחרת ונצטרך לשלם לחוד .... שוב, באתר של דראקונייאן אף מילה על מייהם
: POSTED 2007-07-24 / DRACONIAN AND THERION IN ISRAEL Draconian will play their very first show in Israel; opening for Therion on August 30th in Merkaz Hayeridim venue, Tel Aviv. This will be the first show for Draconian in the holy land after the great success of the bands three albums. The set-list will include songs from their whole discography and special t-shirts will be designed especially for the show.

Tristitia

New member
טוב

נראה לי עדיף להמתין כמה ימים עם קניית הכרטיסים לפחות עד שיהיה יותר מידע, נשמע שזה משהו לא מאוד מאורגן ועוד עלול להתבטל רק מהסיבה שזה לא מאורגן... אוף! למה הם נזכרו חודש לפני בלבד?

Limbonic Art

New member
אני מחכה שאולי יביאו

כרטיסים למטאל שופ- יותר נוח לקנות שם מאשר במקום כמו הדרן שהוא יותר מלא אנשים ואירועים. אבל אני אקנה בהקדם -לא משנה לי מי מופיע ,כל עוד יש את 2 הלהקות למעלה או אפילו רק 1 מהם

Xylophone

New member
אוף רק עכשיו ראיתי

שמאטס לאבן לא יבוא
חבל הוא ממש טוב ממה שראיתי בינתיים מורידה הופעות שלהם באימיול (כן אני יודעת
)

Limbonic Art

New member
אהה שכחתי להגיד לך באמת

ממממ... לא נורא יבוא סולן מוכר אחר ולא פחות טוב (להבדיל מנייטנעלים
)

למעלה