Limbonic Art
New member
כאן אתה טועה
לא הוא התחיל עם הבלאגן האידיוטי הזה והכתות חסרות החיים האלה. מי שהתחיל את הכל היה "אירונימוס" ממייהם שהיה מנהיג באיזה חוג פנימי (נו זה שבורזום בעצם הרג) . הם הפכו למתחרים עם הזמן ועיניינים הסתבכו . אם תרצה עוד פרטים , אני יודעת פחות או יותר את כל הסיפור....אז בפרטי
בגדול- מאז שהיצור נכנס לכלא - אז כן הז'אנר התרכך והפך לפחות זוועתי וכל הכתות האלה מתו כי שני "המנהיגים" הראשיים בעצם הלכו: "בורזום" לכלא לאחר רצח "אירונימוס" המנהיג הראשי (מי אמר שבכל רע יש גם טוב? הנה הוכחה- הסיוט הזה הפך לאגדה מאותו הרגע שהוא נשלח לכלא
) ובזה תם השטויות וסרטי האיימה הקשורים לבלאק, מאז המוזיקה היא רק מוזיקה ומאז בעצם כיום יש רק להקה אחת שעושה את זה טוב כמו פעם והיא לא אחרת מ-1349.
אחרי סיפור כזה- בכל אופן אני לא צריכה לא ספרי איימה ולא סרטי איימה
המתופף של אמפרור היה שייך לחוגים האלה והכתות , אבל לא בגלל זה הוא הרג הומוסקסואל , אלא כי ההוא הציע לו הצעה מגונה וזה עיצבן אותו (לא שזה סיבה להרוג , אבל נניח)... קיצר, אנשים מסכנים שסיבכו את הכל , אבל זה היה אז בתחילת שנת ה-90 - כמה שנים של טירוף וזהו... מי שלא למד מזה לקח ב"בלאק" הוא אידיוט! ואני לא חושבת שהיום יש דבר כזה בלהקה כלשהי בעולם...מקווה לפחות
לא הוא התחיל עם הבלאגן האידיוטי הזה והכתות חסרות החיים האלה. מי שהתחיל את הכל היה "אירונימוס" ממייהם שהיה מנהיג באיזה חוג פנימי (נו זה שבורזום בעצם הרג) . הם הפכו למתחרים עם הזמן ועיניינים הסתבכו . אם תרצה עוד פרטים , אני יודעת פחות או יותר את כל הסיפור....אז בפרטי