דברים שעושים טוב על הלב

A n d r i a n a

New member
קצת.. ../images/Emo32.gif.. אנשים יקרים...

אם יש לכם סיפורים מעניינים שבא לכם... לספר..אני פשוט משועממת מוות... וגם קצת בדיכאון... אז אם יש לכם משהו מצחיק לספר... או משהו ..בכלל... אני אשמח לשמוע...

ScorpioID

New member
../images/Emo32.gif הודעה ששלחו לי היום

חבר פשוט אף פעם לא רואה אותך בוכה חבר א מ י ת י תמיד מנגב לך את הדמעות חבר פשוט תמיד חושב שהחברות נגמרת כשרבים חבר א מ י ת י יודע שזאת לא חברות עד שיש מריבה חבר פשוט שונא שאתה מתקשר כשהוא ישן חבר א מ י ת י שואל למה לקח לך כל כך הרבה זמן להתקשר חבר פשוט מצפה שתמיד תהיה שם בשבילו חבר א מ י ת י מצפה להיות שם תמיד בשבילך

למה בדיכאון?

שלושה דייגים הלכו לדוג. מחכים שעה, מחכים שעתיים, פתאום הם תופסים ברשת בת ים יפיפייה! בת הים מתחילה לבכות: "בבקשה, אנשים טובים, שחררו אותי. אם תשחררו אותי, אני אמלא לכל אחד מכם משאלה!". טוב, אחורי דיונים וויכוחים, הם מחליטים לשחרר אותה. הדייג הראשון אומר: "אני רוצה שתכפילי לי את מנת המשכל שלי!". צ'יק צ'ק, ופתאום הדייג מתחיל לפתור תרגילים מסובכים ומשוואות מתוסבכות. הדייג השני אומר: "אני רוצה שתשלשי לי את מנת המשכל!". צ'יק צ'ק, ופתאום הדייג פותר את משפט פיתגורס, ומצטט ממחזות של שייקספיר, וכאלו. הדייג השלישי אומר: "אני רוצה שתכפילי לי את מנת המשכל פי 4!!!". בת הים שואלת אותו: "אתה בטוח?".:-* הדייג עונה: "כן!!!". בת הים: "אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה?".:-* הדייג המשיך להתעקש: "כן!!!!!!!!". אז בת הים הפכה אותו לאישה..... בחור אחד השתכר בפאב, אבל ממש ממש השתכר. כשסגרו את הפאב והוא יצא לכיוון ביתו, הוא שם לב שעל המדרכה מולו הולכת נזירה. הוא כשל לעברה, הכניס לה אגרוף בפרצוף, ועוד לפני שהיא בכלל הבינה מה קורה הכניס לה עוד אגרוף. היא נפלה על הרצפה והוא ניגש אליה ובעט בה, תפס אותה, הרים אותה והצמיד אותה לקיר. הנזירה הנדהמת והחלשה לא יכלה לזוז. הוא הצמיד אליה את הפרצוף שלו ‏וסינן, "אנחנו לא ממש חזקים היום, הא, באטמן?!" בחג מולד אחד, ילד איטלקי ישב ליד שולחן הכתיבה שלו, וכתב רשימה של בקשות לישו. בהתחלה הוא כתב: "ישו היקר, הייתי ילד טוב רוב השנה, אז אני רוצה שתביא לי לחג המולד..." הוא הסתכל על המכתב, מעך אותו וזרק לפח. הוא לקח חתיכת נייר חדשה והתחיל לכתוב: "ישו היקר, הייתי ילד טוב כל השנה, אז אני רוצה שתביא לי לחג המולד..." שוב הוא הסתכל על המכתב, מעך אותו וזרק לפח. לפתע צץ רעיון בראשו של הילד האיטלקי: הוא נכנס לחדרה של אמו, לקח פסל של הבתולה מריה ונעל אותו בארון הבגדים. לאחר מכן, הוא לקח פיסת נייר חדשה ורשם עליה: "ישו היקר, אם אתה רוצה לראות את אמא שלך שוב בחיים..." "ואל תשכח משה את חוק הכשרות", אומר אלוהים למשה, "לעולם אל תאכל גדי בחלב אימו, זה אכזרי." משה חושב שניה ואומר, "למעשה מה שאתה אומר זה לעולם לא לאכול בשר וחלב ביחד." "לא", משיב אלוהים, "מה שאני אומר זה לעולם אל תאכל גדי בחלב אימו, זה דבר אכזרי." "אה, הבנתי", אמר משה, "מה שאתה באמת אומר שחייבים לחכות שש שעות בין אכילת בשר לחלב בכדי שלא יהיו יחד בבטן." "משה!!!", אומר אלוהים בכעס, "מה שאני אומר זה אל תבשל גדי בחלב של אמו, זה אכזרי!!!" "או אלוהים בבקשה אל תעניש אותי על טיפשותי", מתחנן משה, "כוונתך בוודאי היא שיהיו לנו שני סטים של כלי אוכל אחד למאכלי בשר ואחר למאכלי חלב ואם יש טעות אז צריך לקבור את הכלים בחוץ." אלוהים אומר בעצבים, "לעזאזל משה, תעשה מה שאתה רוצה..." למה השמש מבהירה את השיער אבל מכהה את העור? למה נשים לא יכולות לשים מסקרה בפה סגור? למה מעולם לא ראינו בעיתון את הכותרת "מיסטיקן זכה בלוטו"? למה כדי לצאת מ"חלונות" צריך ללחוץ על "התחל"? למה למיץ לימון יש טעם מלאכותי, אבל לנוזל כלים יש טעם של לימון? למה לאיש שמשקיע את הכסף שלך קוראים "ברוקר"? למה החלק ביום בו התנועה היא איטית נקרא "שעה מהירה"? למה אין אוכל חתולים בטעם עכבר? כאשר מכריזים שאוכל לכלבים הוא "בעל טעם חדש", מי טועם אותו? למה נוח לא נתן לצמד היתושים לטבוע? למה מחטאים את המזרקים של נידוני המוות? אם הקופסה השחורה במטוסים היא בלתי הריסה, למה לא מייצרים את כל המטוס מאותו חומר? למה כבשים לא מתכווצות בחורף? ארבע בחורות חזרו מחופשה מחו"ל. לאחת מהן התעוררו נקיפות מצפון והיא אמרה לחברותיה, "כשאני אגיע הביתה אני אספר לבעלי על כל הבחורים ששכבתי איתם בחופשה." חברתה השחרחורת הרהרה לעצמה, "איזו מטומטמת!" החברה הג'ינג'ית חשבה לעצמה, "איזה אומץ!" החברה הבלונדינית חשבה, "איזה זיכרון..." השאלות הבאות הוצגו לעדים ע"י עורכי דין במשפטים אמיתיים: 1.האם זה נכון,אדוני הרופא,שכאשר אדם נפטר בשנתו הוא אינו יודע על כך עד למחרת? 2.בנך הצעיר,בן העשרים ואחד,בן כמה הוא? 3.האם היית נוכח במקום בשעה שצילמו אותך? 4.האם היית לבד או בגפך? 5.רגע,לא הבנתי,מי נהרג במלחמה-אתה או אחיך הצעיר? 6.האם הוא הרג אותך? 7.מה היה המרחק בין כלי הרכב ברגע ההתנגשות? 8.האם נכחת בחדר עד לרגע בו עזבת אותו? 9.כמה פעמים התאבדת באותו יום? 10.אז אתה טוען שהרגע בו קיימתם יחסי מין התחולל ב-8 באוגוסט? ת: כן אדוני. ש:ומה בדיוק אתה עשית באותו רגע? 11.האם זה נכון שהיו לה שלושה ילדים? ת:כן. ש:כמה מתוכם היו בנים? ת:שלושתם. ש:האם היו לה גם בנות? 12.האם תוכל לתאר את הדמות באופן כללי? ת:גובה ממוצע,שיער קצר,עם זקן. ש:להתרשמותך האם זה היה זה גבר או אישה? 13.אדוני הרופא,כמה נתיחות גופה ערכת על גוויות? ת:כשאני חושב על זה,נראה לי שכל נתיחות הגופה שלי היו על גוויות. 14.האם זכורה לך השעה שבה התחלת בנתיחת הגופה? ת:כן, זה היה בשמונה וחצי בערב. ש:ומר כהן כבר לא היה בין החיים באותה שעה? ת:לא,הוא שכב על השולחן וניסה להבין למה אני מנתח אותו. 15.אדוני הרופא,האם לפני שהתחלת את הנתיחה שלאחר המוות,בדקת,למשל את הדופק? ת:לא. ש:האם בדקת את לחץ הדם או את קצב הנשימה? ת:לא. ש:ובכן,האם ישנה אפשרות שהמנוח היה בחיים בשעה שהתחלת את הנתיחה? ת:אין שום אפשרות. ש:מנין לך? ת:המוח שלו היה מונח אצלי על השולחן בתוך צנצנת פורמלין. ש:אבל האם ישנה בכל זאת איזו שהיא אפשרות שהוא היה בין החיים? ת:אתה יודע מה? יכול להיות שהוא היה בחיים ועבד כעו"ד איפה שהוא

ועוד קצת ../images/Emo13.gif

אם הייתם צריכים הוכחה נוספת שהמין האנושי נידון לטיפשות, להלן מספר הוראות שימוש (אמיתיות!!!) שנראו על מוצרי צריכה שונים: 1. על מייבש שיער של חברת SEARS- "לא להשתמש בזמן השינה". (חבל, רק אז יש לי זמן לסדר את השיער שלי ) 2. על חבילת חטיפי תירס- "אתה יכול להיות זוכה!! שום קנייה לא נדרשת!! פרטים בתוך השקית". (מסתבר שזהו מבצע מיוחד לגנבים..) 3. על סבון רחצה של חברת DIAL-"להשתמש כמו בסבון רגיל". (שזה אומר איך בדיוק?!?). 4. על ארוחה קפואה של SWANSON- "הצעת הגשה- מופשר". (אבל זו "רק" המלצה...) 5. על תחתית האריזה של קינוח טירמיסו של חברת TESCO- "נא לא להפוך".. (אופס, מאוחר מדי ! ...) 6. על פודינג של MARKS&SPENCER-"המוצר יהיה חם לאחר החימום". (וואללה?!? באמא שלכם?!? כמו שהלילה הוא שחור. ...) 7. על אריזת מגהץ בגדים של ROWENTA-"לא לגהץ בגדים על הגוף". (אבל זה יחסוך לי הרבה זמן, לא ?!? ...) 8. על תרופת שיעול לילדים של חברת BOOTS-"נא לא לנהוג או להפעיל ציוד מכני כבד לאחר השימוש." (נוכל להוריד את שיעור התאונות אם רק נצליח להוריד את בני ה-5-עם השפעת מהמלגזות האלה. ...) 9. על טבליות שינה של חברת NYTOL- "אזהרה ? עלול לגרום לנמנום". (אני מאוד מקווה!!!). 10. על אורות חג המולד של חברת NAZAKATO-"לשימוש בתוך או מחוץ לבית בלבד". (בניגוד למה בדיוק ?!?!?) 11. על מעבד מזון של ARAKI-"לא להשתמש עבור השימוש האחר". (אני חייב לציין, עכשיו אני סקרן. ...) 12. על חבילת בוטנים של SAINSBURY-"אזהרה- מכיל בוטנים". (מבזק חדשות דחוף!!!) 13. על חבילת בוטנים של חברת הטיסה AMERICAN AIRLINES-"הוראות שימוש ? פתח את האריזה, אכול את הבוטנים". (צעד מס' 3- טוסו אל-על. ...) 14. על תחפושת סופרמן שיוצרה בטייוואן- "לבישת מוצר זה לא מאפשרת לך לעוף". (לא?!? ואני כבר חשבתי. ...) איש אחד שתה קולה בבר,ופאום רצה ללכת לשרותים.מחשש שישתו לו מהקולה,רשם על פתק ששם לידה:"ירקתי בקולה!" לאחר שחזר מהשירותים מצא האיש עוד פתק לפני הקולה,שבו רשום:"גם אני"

A n d r i a n a

New member
אוי ... אתה כזה חמוד! תודה..:)

הדיכאון זה סיפור ארוך ... אבל במקום לעסוק בו, עדיף להתעלם ממנו, ולנסות להדחיק אותו. כמה שאפשר עד שהוא ישכח.. לא? תודה....... קרעת אותי מצחוק............ אני עוד קוראת... תודה... על ההתיחסות!! :))

אז יש עוד...

שאלות ותשובות להנאת הנשים: ש: מה את עושה כשאת רואה את בעלך לשעבר מתגלגל על ‏הרצפה מכאבים? ‏ת: מכוונת טוב יותר ויורה שוב. ‏ש: למה תינוקות מייללים ‏כל הזמן? ‏ת: הם מתאמנים להיות גברים כשיגדלו. ‏ש: איך נקרא גבר באזיקים? ‏ת: אחד שאפשר לסמוך עליו. ‏ש: למה צריך 100,000,000 זרעים להפרות ביצית ‏אחת? ‏ת: כי אף אחד מהם לא יעצור לשאול על הכיוון. ‏ש: מה המשותף לכפית ‏זרע ולגברים? ‏ת: רק אחד ממיליון י! וצא בן אדם. ‏ש: מה ההבדל בין גבר ‏לאישה? ‏ת: אישה זקוקה לגבר האחד שימלא את כל צרכיה, ‏גבר זקוק לכל אישה ‏שתמלא את צורכו היחיד. ‏ש: איך את מבטיחה שבעלך לא יקרא את האי-מיילים שלך? ‏ת: את שומרת אותם תחת השם "הוראות הפעלה" . ‏ש: מהן שלושת המילים שיהרסו ‏את האגו של גבר? ‏ת: "האם זה בפנים?" ‏ש: מהן שלושת המילים שיהרסו לאישה ‏את ההנאה מסקס? ‏ת: "מותק, אני בבית!" ‏ש: למה נשים לא ממצמצות במשך האקט ‏המיני? ‏ת: כי אין מספיק זמן. ‏ש: למה אלוהים ברא גברים? ‏ת: כי ‏וויברטור לא יכול להוריד את הזבל. ‏ש: למה לנשים אין את המוח של גברים? ‏ת: כי אין להם זין לשים אותו שם. ‏ש: איך נקרא החלק הלא רגיש בבסיס ‏הזין? ‏ת: גבר. ‏ש: מה המשותף לערווה, יום הנשואים, יום ההולדת ואסלה? ‏ת: גברים תמיד מפספסים אותם. ‏ש: מה ההבדל בין מאהב לבעל? ‏ת: 45 ‏דקות. ‏ש: למה גברים מעדיפים טוש ולא אמבטיה? ‏ת: כי הם לא יכולים להשתין ‏באמבטיה. ‏ש: למה נשים מזייפות אורגזמה? ‏ת: כי גברים מזייפים משחק מקדים. ‏ש: למה לגברים יש חור בזין? ‏ת. כדי שיגיע חמצן למוח. ‏ש: מה המשותף ‏לגברים ולמקומות חניה? ‏ת: הטובים תפוסים והפנויים הם לנכים או קטנים מידי. ‏ש: למה כל כך קשה למצוא גברים רגישים, דואגים וגם שנראים טוב? ‏ת: משום ‏שלאלה כבר יש מאהב. ‏ש: מהי הדרך המהירה ביותר לליבו של גבר? ‏ת: דרך ‏החזה, עם סכין חדה. ‏ש: מה הדבר המשותף לכל הגברים במועדון פו"פ? ‏ת: כולם נשואים. ‏ש: למה גברים מעדיפים בתולות? ‏ת: כי הם לא סובלים ‏ביקורת. ‏ש: מה ההבדל בין גבר לסוללה? ‏ת: לסוללה יש צד חיובי. ‏ש: ‏מה ההבדל בין בעל חדש לכלב חדש? ‏ת: כלב חדש ירוץ אחרייך גם אחרי שנה. ‏ש: איך מכריחים גבר לעשות כפיפות בטן? ‏ת: שמים לו את השלט בין שתי כפות ‏הרגלים

חוקי סקס מוזרים:

1. במדינת מינסוטה בארה"ב, החוק אוסר על גברים לקיים יחסי מין עם דגים חיים. 2. בלבנון מותר לגברים על פי החוק לקיים יחסי מין עם בעלי חיים, בתנאי שיהיו ממין נקבה. סקס עם חיות ממין זכר דינו עונש מוות. 3. בוושינגטון, הבירה האמריקאית, רק התנוחה המיסיונרית מותרת על פי חוק. 4. בבחריין, לגניקולוג זכר מותר לבדוק נשים, אבל אסור לו להביט ישירות באיבר המין שלהן בזמן הבדיקה. מותר לו להסתכל בהשתקפות של האיבר במראה. 5. בטזמניה, אשה שמתאלמנת מבעלה מחוייבת לכרוך את תחתוניו מסביב לצווארה. 6. על מוסלמים נאסר להביט באיברים האינטימיים של גופות. החוק תקף גם לגבי קברנים. במהלך עבודתם, איברי המין של המתים צריכים להיות מכוסים. 7. העונש על אוננות באינדונזיה הוא עריפת ראש. 8. במחוז ונטורה בקליפורניה, ארה"ב, אסור לחתולים וכלבים לקיים יחסי מין מבלי שקיבלו אישור מראש. 9. בגואם אסור לנשים להתחתן בתולות. כך גם במדינת וושינגטון בארה"ב. 10. בברמינגהם, אנגליה, אסור לזוגות לקיים יחסי מין על מדרגות של כנסיות, אחרי שהשמש שוקעת. 11. באובלונג, אילינוי, ארה"ב, זיון במהלך ציד או דיג ביום החתונה - מחייב עונש. 12. בהונג קונג אשה נבגדת יכולה על פי החוק להרוג את בעלה הבוגדני, בתנאי שתעשה זאת בידיים חשופות בלבד. 13. ברוב מדינות המזרח התיכון חל הכלל האיסלאמי הקובע: זה לא מוסרי לאכול בשר כבשה שאיתה קיימת יחסי מין. 14. בעיירה קונורסוויל שבוויסקונסין, ארה"ב, אסור לגבר לירות באוויר כשאשתו מגיעה לאורגזמה. 15. בקאלי, קולומביה, לאשה מותר לקיים יחסי מין עם בעלה, ובפעם הראשונה שזה קורה - אמה מחוייבת להיות נוכחת בחדר. 16. בסנטה קרוז, בוליביה, יש חוק שאוסר על גבר לקיים יחסי מין עם אמא ובתה באותו זמן. 17. בקינגסוויל, טקסס, אסור לחזירים לעשות סקס בנמל התעופה המקומי. 18. העונש על בגידה בסעודיה הוא מוות בסקילה. 19. בווילודייל שבאורגון, ארה"ב, אסור לבעל לקלל את אשתו בזמן זיון. 20. באיזורים מסוימים בדרום אמריקה החוק מתיר לנשים שיולדות יותר מ-5 בנים לגדל אחד מהם כבת. 21. ברומבוץ’, וירג’יניה, אסור להזדיין עם אורות דולקים. 22. בפרו אסור לגברים לעשות אהבה עם אלפקות. על בחורים צעירים רווקים נאסר לחיות בבית אחד עם אלפקה. 23. במדינת יוטה בארה"ב סקס עם חיות מותר על פי חוק, בתנאי שהוא אינו למטרות רווח. 24. בירדן גבר מחוייב לקיים יחסי מין עם אשתו לפחות "פעם בארבעה חודשים". 25. באלכסנדריה, מינסוטה, ארה"ב, אסור לגבר לקיים יחסי מין כשפיו מריח משום, בצל או סרדינים. אם אשתו מבקשת, הוא מחוייב, על פי חוק, לצחצח שיניים. 26. סקס עם קרוב משפחה בסנטה אנה, אל סלבדור, עלול להוביל לעונש מוות (בתלייה) או לסילוק מהעיר. 27. בטרמונטון שבאוטוואה אסור לעשות סקס באמבולנס. 28. תקנה בניוקסל, וויומינג, שבארה"ב, אוסרת על בני זוג להזדיין ליד מקרר הבשר בחנויות המזון ובאיטליזים. 29. באיראן, גבר שפלט זרע בזמן קיום יחסי מין עם בעל חיים - מחוייב ברחצת היטהרות. ובכלל, החוק האיראני ממליץ שלא לקיים יחסי מין עם חיות פרא, בעיקר לא עם אריות. 30. באריזונה, ארה"ב, רווקים ורווקות שנתפסו מקיימים יחסי מין - יכולים לקבל עונש של עד שלוש שנות מאסר. 31. בבליז, שבדרום אמריקה, אסור לגברים לקיים יחסי מין או להתחתן עם דודותיהם. 32. אשה בדוחה, קטאר, שמופתעת על ידי בעלה כשהיא עירומה - מחוייבת להסתיר קודם את פנייה לפני שהיא מסתירה את גופה. 33. בקלינטון, אוקלהומה, בארה"ב, אסור לאונן בעת הצצה לזוג מזדיין במכונית. 34. באורוגווי, גבר שתופס את אשתו במיטה עם גבר אחר - זכאי לבחור אם להרוג את שניהם או לחתוך את אפה של אשתו ואת איבר המין של המאהב. 35. באוקספורד שבאוהיו, ארה"ב, אסור לאשה להתפשט מבגדיה כשהיא עומדת ליד תמונה של גבר. 36. בתאילנד, גבר שנאשם באונס כלבה ממין נקבה, נקנס בסכום לא גבוה. אם הכלבה נמצאת בתקופת ייחום, סכום הקנס עולה.

ניסוי-

בניסוי שנעשה במעבדה, הושמו 4 תולעים בארבע מבחנות נפרדת: תולעת אחת הושמה במבחנה מלאה אלכוהול. השניה הונחה בתוך מבחנה מלאת עשן סיגריות. השלישית שחתה בתוך מבחנה מלאה תאי זרע. והרביעית הוכנסה לתוך מבחנה מלאה עפר. כעבור יום - אלו התוצאות שהתקבלו: התולעת הראשונה שהושמה באלכוהול - מתה. התולעת השניה שהונחה בתוך עשן הסיגריות מתה. התולעת השלישית ששחתה בין תאי הזרע, מתה. התולעת הרביעית שהוכנסה לתוך העפר - חיה. מסקנת הניסוי: כל עוד אתה שותה אלכוהול, מעשן סיגריות ועושה סקס - לא יהיו לך אף פעם תולעים

אילו אנשים נהגו במכוניות כמו שהם

נוהגים לעבוד על המחשבים (שיחת טלפון של לקוח וטכנאי מתמיכה טכנית) טכנאי: שלום! תמיכה טכנית. במה אוכל לעזור? נהג: זה ... האוטו לא מתניע. טכנאי: ברור... מה סוג המכונית, מודל ושנת הייצור? נהג: אני ... שד יודע! קניתי אוטו - לנסוע למכולת - מה אני יודע... טכנאי: טוב-טוב, תירגע. ננסה להסתדר ללא המידע הזה... (נאנח). יש לך דלק בטנק? נהג: דלק, אתה אומר... איך ניתן לדעת? טכנאי: תביט בלוח השעונים. מה מורה המחוג /E/ או /F/ נהג: איפה זה לוח שעונים? טכנאי: זה מעבר להגה כשאתה יושב במושב הנהג. נהג: א-ה! אני רואה! אבל יש כאן הרבה מחוגים על איזה להביט? טכנאי: זה שעל ידו כתוב /E/ או /F/. ועוד יכול להיות ציור של משאבת דלק. נהג: א-ה-ה! כן, אני רואה. המחוג מראה אפס. טכנאי: מה זאת אומרת אפס?! נהג: כן. הישר על אפס. ועל יד זה כתוב \x1000\. זה המודל של האוטו? טכנאי:( נאנח בכבדות ומגלגל עיניים) לא, זה לא דלק זה מד סיבובים. הוא חייב להיות על אפס, אם האוטו אינו פועל. המחוג של הדלק בדרך כלל קטן יותר ושמאלה יותר ממד הסיבובים, שם צריך להיות כתוב \E\ ואחר כך חצי עיגל, ואז \F\. נהג: א-ה-ה! כן אני רואה! המחוג בדיוק באמצע! טכנאי: מצוין! לפחות אנו יודעים שיש לך דלק. עכשיו נבדוק את הסוללה. אתה מזהה את ההגה? נהג: כן. טכנאי: לחץ ישר באמצע... ( שומעים צפצוף חזק) נהג: אוי! זה צריך לעשות את זה? טכנאי: (מגלגל את עיניו) הכול בסדר, זה הצופר שלך. אם זה עובד, סימן שהסוללה בסדר. עכשיו ננסה להתניע. נהג: אבל, דחילק, אני אומר שזה לא מתנעיה. לכן אני מתקשר, יא מטומטם! טכנאי: ( תוך חריקת שיניים) ובכל זאת, בו ננסה עוד פעם! לחץ על דוושת מצמד, דוושת הבלמים וסובב את המפתח. נהג: אוי-אוי! חכה רגע - לפי הסדר. איפה זה דוושת צמד? טכנאי: מ צ מ ד... מתחת להגה מצד שמאל. מצאת? נהג: מצאתי. טכנאי: לחץ אותה עד הסוף! OK. עכשיו, אתה רואה שתי דוושות מצד ימין מתחת להגה? נהג: כן. טכנאי: השמאלית - בלמים. לחץ אותה עד הסוף. לחצת? נהג: לחצתי. טכנאי: כעת סובב מפתח להתנעה. נהג: ואיך אני אמור לסובב מפתח אם שתי ידיי תפוסות? טכנאי: סליחה? נהג: ביד שמאל אני לוחץ את הצמד, יד ימין על הבלם, באיזה יד אני אמור לסובב את המפתח? טכנאי:( נחנק מצחוק) טוב באו ננסה עוד פעם מהחתחלה, אבל הפעם לחץ את הדוושות ברגליים. נהג: ברגליים? זה מותר ? טכנאי:( ממשיך להיחנק) מותר. נהג: ננסה... אוי, וכך יותר נוח... מה למה לא אמרת לי מראש.... ( שומעים פעילות). לחצתי. טכנאי: כעת סובב את מפתח במתג ההתנעה עד הסוף. נהג: ואיפה יש לי מתג התנעה? טכנאי: על בסיס ההגה, מצד ימין. נהג: ה-מ... יש כאן חור, אבל אין מפתח. טכנאי: אז תכניס אותו. נהג: את מי? טכנאי: (מאבד סבלנות) את מפתח ההתנעה! נהג: ואיך אני מגלה איזה מפתח הוא פתח ההתנעה? טכנאי: (תופס את הראש) בדרך כלל זה המפתח הכי גדול בצרור. נהג: בצרור? טכנאי: כן, איפה אתה שומר את כל המפתחות שלך... נהג: א-ה-ה! איבדתי אותו לפני יומיים. אז צריך מפתח? טכנאי: ( טורק את טלפון) טו-ו-ו-ו... נהג: הלו?

אחרון לעכשיו-

זהו תמליל שיחה בין איש תמיכה של WORD לבין לקוח שיש לו, איך לומר, תקלה קטנה. רק נגלה לכם דבר אחד, איש התמיכה תובע עכשיו את WORD! על פיטוריו מהעבודה..... איש תמיכה : "שלום, אפשר לעזור לך?" לקוח : " כן טוב, יש לי בעיה עם WORD במחשב". איש תמיכה : "איזו בעיה?" לקוח : "טוב, אני הדפסתי במחשב ופתאום כל המילים ברחו" איש תמיכה : "ברחו?" לקוח : "נעלמו" איש תמיכה : "אז איך המסך שלך נראה עכשיו?" לקוח : "כלום" איש תמיכה : "כלום?" לקוח : "הוא ריק. הוא לא מקבל שום דבר שאני מדפיס" איש תמיכה : "האם אתה עדיין ב - WORD או שכבר יצאת משם?" לקוח : "איך אני יודע?" איש תמיכה : "האם אתה יכול להזיז את הסמן שלך ע"ג המסך?" לקוח : "אין שום סמן, אמרתי לך, הוא לא מקבל שום דבר שאני מדפיס" איש תמיכה : "האם למוניטור שלך יש מד כוח?" לקוח : "מה זה מוניטור?" איש תמיכה : "זה המסך שנראה כמו טלוויזיה, האם יש לו אור קטן שמראה שהוא פועל?" לקוח : "אני לא יודע" איש תמיכה : "טוב, אם כך תסתכל בגב המוניטור ותראה לאן מוביל חוט החשמל שמחובר אליו. האם אתה רואה אותו?" לקוח : "כן, אני חושב שכן" איש תמיכה : "מצויין, תעקוב אחר החוט ותגיד לי אם הוא מחובר אל הקיר" לקוח : "כן, הוא מחובר" איש תמיכה : "כשהסתכלת בגב המוניטור, האם ראית שני כבלים מחוברים אליו?" לקוח : "לא" איש תמיכה : "טוב, אז יש שניים. אני צריך שתסתכל לשם שוב ותמצא את הכבל השני" לקוח : "או. קיי. מצאתי" איש תמיכה : "עכשיו תעקוב אחריו ותראה אם הוא מחובר היטב לגב המחשב שלך" לקוח : "אני לא יכול להגיע אליו" איש תמיכה : "אהה...אתה אולי יכול לראות." לקוח : "לא" איש תמיכה : "גם אם אתה מניח את ברכך על משהו ומתכופף?" לקוח : "או, זה לא בגלל שאין לי זווית נכונה זה בגלל שחשוך" איש תמיכה : "חשוך?" לקוח : "כן, האור במשרד כבוי והאור היחידי שיש בא מהחלון" איש תמיכה : "אז לך בבקשה ותדליק את האור במשרד" לקוח : "אני לא יכול" איש תמיכה : "לא? למה?" לקוח : "משום שיש הפסקת חשמל" איש תמיכה : "הפס...הפסקת חשמל? אהה, אוקיי, עכשיו אנחנו מבינים. האם עדיין נמצאים ברשותך הקופסאות וספרי ההדרכה שקיבלת כאשר קנית את המחשב?" לקוח : "כן, אני שומר אותם בארון" איש תמיכה : "יופי!, אז לך תביא אותם, תנתק את המערכת שלך, תארוז בקופסאות בדיוק כפי שקיבלת אותה, אחר כך תיקח את הקופסאות ותחזיר לחנות ממנה קנית את המחשב" לקוח : "באמת? זה כל כך חמור?" איש תמיכה : "כן, אני חושש שכן" לקוח : "אם כך, בסדר, מה אני אומר להם?" איש תמיכה : "תגיד להם שאתה יותר מידי מטומטם מכדי שיהיה לך מחשב"

Anna Karenina

New member
אני יכולה לנסות גם...? ../images/Emo9.gif

מה ההבדל בין שוטר לשקית זבל?
השקית...
רוצח פסיכופט וילדה קטנה הולכים ביער חשוך,
כשלפתע הילדה אומרת לרוצח: "יו, איזה מפחיד כאן!" הרוצח עונה לה : "את מדברת? אני עוד צריך לחזור לבד!!!!"
בלונדינית אחת,
, שמעה שרוב מקרי הפשע מתבצעים ליד הבית. אז היא עברה דירה...
מרצה באוניברסיטה
יוקרתית בפאריס, נהג להשתמש בהרצאותיו במילים גסות ובהתבטאויות כנגד המין הנשי. מספר תלמידות שלמדו עימו, החליטו שבפעם הבאה שהוא ישתמש במילים או ביטויים "לא הולמים", הן פשוט תצאנה מהכיתה. הן הסכימו, ונכנסו לשיעור של אותו מרצה. המרצה פתח את השיעור בדברים: "לאחרונה ישנה בעיה קשה של מחסור בזונות ברחובות צרפת"... הבנות קמו ויצאו מהשיעור, והמרצה צעק להן:"בנות! אין מה למהר! הטיסה יוצאת רק עוד 5 שעות..." נו, הצלחתי לשפר קצת את מצב הרוח שלך..?

A n d r i a n a

New member
אתם כאלה חמודים!!! בחיי...:))

תודה... לשניכם...באמת.....
הצלחתם באמת קצת לשפר את מצב הרוח שלי....
אבל בשביל לשפר אותו רציני אני צריכה לדפוק את האוטו של מישהו.... חחח..:)
תודה לשניכם.... מקרב לב...

למעלה