למה בדיכאון?
שלושה דייגים הלכו לדוג. מחכים שעה, מחכים שעתיים, פתאום הם תופסים ברשת בת ים יפיפייה! בת הים מתחילה לבכות: "בבקשה, אנשים טובים, שחררו אותי. אם תשחררו אותי, אני אמלא לכל אחד מכם משאלה!". טוב, אחורי דיונים וויכוחים, הם מחליטים לשחרר אותה. הדייג הראשון אומר: "אני רוצה שתכפילי לי את מנת המשכל שלי!". צ'יק צ'ק, ופתאום הדייג מתחיל לפתור תרגילים מסובכים ומשוואות מתוסבכות. הדייג השני אומר: "אני רוצה שתשלשי לי את מנת המשכל!". צ'יק צ'ק, ופתאום הדייג פותר את משפט פיתגורס, ומצטט ממחזות של שייקספיר, וכאלו. הדייג השלישי אומר: "אני רוצה שתכפילי לי את מנת המשכל פי 4!!!". בת הים שואלת אותו: "אתה בטוח?".:-* הדייג עונה: "כן!!!". בת הים: "אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה?".:-* הדייג המשיך להתעקש: "כן!!!!!!!!". אז בת הים הפכה אותו לאישה..... בחור אחד השתכר בפאב, אבל ממש ממש השתכר. כשסגרו את הפאב והוא יצא לכיוון ביתו, הוא שם לב שעל המדרכה מולו הולכת נזירה. הוא כשל לעברה, הכניס לה אגרוף בפרצוף, ועוד לפני שהיא בכלל הבינה מה קורה הכניס לה עוד אגרוף. היא נפלה על הרצפה והוא ניגש אליה ובעט בה, תפס אותה, הרים אותה והצמיד אותה לקיר. הנזירה הנדהמת והחלשה לא יכלה לזוז. הוא הצמיד אליה את הפרצוף שלו וסינן, "אנחנו לא ממש חזקים היום, הא, באטמן?!" בחג מולד אחד, ילד איטלקי ישב ליד שולחן הכתיבה שלו, וכתב רשימה של בקשות לישו. בהתחלה הוא כתב: "ישו היקר, הייתי ילד טוב רוב השנה, אז אני רוצה שתביא לי לחג המולד..." הוא הסתכל על המכתב, מעך אותו וזרק לפח. הוא לקח חתיכת נייר חדשה והתחיל לכתוב: "ישו היקר, הייתי ילד טוב כל השנה, אז אני רוצה שתביא לי לחג המולד..." שוב הוא הסתכל על המכתב, מעך אותו וזרק לפח. לפתע צץ רעיון בראשו של הילד האיטלקי: הוא נכנס לחדרה של אמו, לקח פסל של הבתולה מריה ונעל אותו בארון הבגדים. לאחר מכן, הוא לקח פיסת נייר חדשה ורשם עליה: "ישו היקר, אם אתה רוצה לראות את אמא שלך שוב בחיים..." "ואל תשכח משה את חוק הכשרות", אומר אלוהים למשה, "לעולם אל תאכל גדי בחלב אימו, זה אכזרי." משה חושב שניה ואומר, "למעשה מה שאתה אומר זה לעולם לא לאכול בשר וחלב ביחד." "לא", משיב אלוהים, "מה שאני אומר זה לעולם אל תאכל גדי בחלב אימו, זה דבר אכזרי." "אה, הבנתי", אמר משה, "מה שאתה באמת אומר שחייבים לחכות שש שעות בין אכילת בשר לחלב בכדי שלא יהיו יחד בבטן." "משה!!!", אומר אלוהים בכעס, "מה שאני אומר זה אל תבשל גדי בחלב של אמו, זה אכזרי!!!" "או אלוהים בבקשה אל תעניש אותי על טיפשותי", מתחנן משה, "כוונתך בוודאי היא שיהיו לנו שני סטים של כלי אוכל אחד למאכלי בשר ואחר למאכלי חלב ואם יש טעות אז צריך לקבור את הכלים בחוץ." אלוהים אומר בעצבים, "לעזאזל משה, תעשה מה שאתה רוצה..." למה השמש מבהירה את השיער אבל מכהה את העור? למה נשים לא יכולות לשים מסקרה בפה סגור? למה מעולם לא ראינו בעיתון את הכותרת "מיסטיקן זכה בלוטו"? למה כדי לצאת מ"חלונות" צריך ללחוץ על "התחל"? למה למיץ לימון יש טעם מלאכותי, אבל לנוזל כלים יש טעם של לימון? למה לאיש שמשקיע את הכסף שלך קוראים "ברוקר"? למה החלק ביום בו התנועה היא איטית נקרא "שעה מהירה"? למה אין אוכל חתולים בטעם עכבר? כאשר מכריזים שאוכל לכלבים הוא "בעל טעם חדש", מי טועם אותו? למה נוח לא נתן לצמד היתושים לטבוע? למה מחטאים את המזרקים של נידוני המוות? אם הקופסה השחורה במטוסים היא בלתי הריסה, למה לא מייצרים את כל המטוס מאותו חומר? למה כבשים לא מתכווצות בחורף? ארבע בחורות חזרו מחופשה מחו"ל. לאחת מהן התעוררו נקיפות מצפון והיא אמרה לחברותיה, "כשאני אגיע הביתה אני אספר לבעלי על כל הבחורים ששכבתי איתם בחופשה." חברתה השחרחורת הרהרה לעצמה, "איזו מטומטמת!" החברה הג'ינג'ית חשבה לעצמה, "איזה אומץ!" החברה הבלונדינית חשבה, "איזה זיכרון..." השאלות הבאות הוצגו לעדים ע"י עורכי דין במשפטים אמיתיים: 1.האם זה נכון,אדוני הרופא,שכאשר אדם נפטר בשנתו הוא אינו יודע על כך עד למחרת? 2.בנך הצעיר,בן העשרים ואחד,בן כמה הוא? 3.האם היית נוכח במקום בשעה שצילמו אותך? 4.האם היית לבד או בגפך? 5.רגע,לא הבנתי,מי נהרג במלחמה-אתה או אחיך הצעיר? 6.האם הוא הרג אותך? 7.מה היה המרחק בין כלי הרכב ברגע ההתנגשות? 8.האם נכחת בחדר עד לרגע בו עזבת אותו? 9.כמה פעמים התאבדת באותו יום? 10.אז אתה טוען שהרגע בו קיימתם יחסי מין התחולל ב-8 באוגוסט? ת: כן אדוני. ש:ומה בדיוק אתה עשית באותו רגע? 11.האם זה נכון שהיו לה שלושה ילדים? ת:כן. ש:כמה מתוכם היו בנים? ת:שלושתם. ש:האם היו לה גם בנות? 12.האם תוכל לתאר את הדמות באופן כללי? ת:גובה ממוצע,שיער קצר,עם זקן. ש:להתרשמותך האם זה היה זה גבר או אישה? 13.אדוני הרופא,כמה נתיחות גופה ערכת על גוויות? ת:כשאני חושב על זה,נראה לי שכל נתיחות הגופה שלי היו על גוויות. 14.האם זכורה לך השעה שבה התחלת בנתיחת הגופה? ת:כן, זה היה בשמונה וחצי בערב. ש:ומר כהן כבר לא היה בין החיים באותה שעה? ת:לא,הוא שכב על השולחן וניסה להבין למה אני מנתח אותו. 15.אדוני הרופא,האם לפני שהתחלת את הנתיחה שלאחר המוות,בדקת,למשל את הדופק? ת:לא. ש:האם בדקת את לחץ הדם או את קצב הנשימה? ת:לא. ש:ובכן,האם ישנה אפשרות שהמנוח היה בחיים בשעה שהתחלת את הנתיחה? ת:אין שום אפשרות. ש:מנין לך? ת:המוח שלו היה מונח אצלי על השולחן בתוך צנצנת פורמלין. ש:אבל האם ישנה בכל זאת איזו שהיא אפשרות שהוא היה בין החיים? ת:אתה יודע מה? יכול להיות שהוא היה בחיים ועבד כעו"ד איפה שהוא