דברים שעושים טוב על הלב

בדיחה בין חברים-

זה התחיל מזה שקראנו בעיתון בעבודה על "עמי שגיש" השם מצחיק, שם של מומטם- לא יודע למה, אבל ככה זה נתפס אצלינו, אז זה התחיל להתפתח, לא יודעים שם של מישהו/משהו אז מתחילים עם כל מיני שמות מצחיקים בסיגנון... לדוגמה: עמי שגיש, סמי סמוחה, ששי קשת, דליק ווליניץ, טוליף ווליניץ.... יש עוד הרבה, רק החבורה המצומצמת מבינה ומהצד מסתכלים עלינו כאילו אנחנו מפגרים... החיים הטובים

A n d r i a n a

New member
אהמממ....... אוקי.....:))

אם אתה מבין את משמעות הכינוי.. ומאושר ממנו, אז אני על אחת וכמה ..

A n d r i a n a

New member
גם אני סבבה... הצחקת אותי..

הצחקת אותי עם ההודעה שלך עם הדרישות הגבוהות שלך..בחיי, את ממש כמוני.. wellcome to the club! אחותי!

ScorpioID

New member
מוכר מאיפשהו.. ../images/Emo163.gif

ואם כבר יצאת מהבית...................

HyPeR SoNiC

New member
אמממממ

לא רציתי לפתוח שרשור חדש סתם, וראיתי שפה אנשים שמים דברים מצחיקים אז אני אוסיף לפה 2 לינקים מצחיקים....... יש שם מכתבים מצחיקים לסנטה קלאוס.... תהנו
http://www.ebaumsworld.com/santa-johny.html http://londonundergroans.homestead.com/santa_letter.html

מיטללל

New member
הרבנית

בעיירה אחת נפטר במפתיע הרבי הצעיר, אשר היה איש משכיל ותלמיד חכם. הרבנית הצעירה מיאנה להתנחם. מה גם שבכל העיירה לא היו עוד גברים פנויים ותלמידים חכמים. בתום ימי האבל הציעו לה ידידותיה להתחתן מחדש: זה לא סוף העולם, את עדיין אישה צעירה, ויכולה להקים משפחה. והיא מתעקשת: לא אמצא עוד חכם כמוהו. לבסוף שידכו לה את הגבר הפנוי היחיד בעיירה, קצב במקצועו. נו, אם לא תלמיד חכם, לפחות פרנסה. עשו חופה צנועה ונישאו כדת. בסוף השבוע, שעה לפני הדלקת נרות, גוחן הקצב לעבר אשתו ולוחש לה: את יודעת במשפחה שלי תמיד אומרים שזו מצווה לעשות סקס לפני הדלקת נרות. אז הם עשו. בליל שבת לפני השינה גהר הקצב שוב לעבר זוגתו החדשה ולחש: את יודעת במשפחה שלי תמיד אומרים שזו מצווה גדולה לעשות סקס לפני השינה. אז הם עשו. בשבת בבוקר לפני הארוחה והתפילה הוא גהר לעברה ואמר: את יודעת, במשפחה שלי תמיד סיפרו לי שזו מצווה לעשות סקס בעונג שבת. אז הם עשו. וכך גם לפני סעודה שלישית ושוב אחרי ההבדלה. ביום ראשון בבוקר יצאה הרבנית לשוק ופגשה את חברתה. "נו", התעניינה החברה בדיסקרטיות, "איך החתן החדש?" "תראי", לחשה לה הרבנית, "אולי הוא לא תלמיד חכם, אבל הוא בהחלט ממשפחה טובה

יפה שלי..

למה דיכאון? אוף. מצד אחד אני יכולה להגיד לך 1000000000000000000000000 שזה ככ לא שווה את זה, אבל מצד שני אני מבינה אותך ככ. אני פשוט לא רוצה שיהיה לך רע. ואני לא יודעת מה לעשות כדי שתרגישי יותר טוב. את יודעת שמגיע לך יותר טוב מזה.. אני לא רוצה לראות אותך ככה. אז יאללה ילדה, תרימי את התחת הסקסי שלך ותצילי את המצב!

A n d r i a n a

New member
מתוקה שלי, משוש חיי!!

אני יודעת שזה לא שווה את זה... אני יודעת... אבל את יודעת איך זה.. שלפעמים את נזכרת ויש לך פלשבק חזק... ואז מתחילים להציף אותך התחושות המוזרות... אני יודעת שזה לא שווה את זה....... אוי מתוקה, שלי, אני יודעת שאת רוצה שלא יההי לי רע, בשביל זה את צריכה לרצוח ... או לפחות לדפוק אוטו.... חחח....:) את יודעת... אין לך מה לעשות, פשוט להיות איתי..:) ולהצחיק אותי.. וכן , התחת המתוק והיפה שלי.... מנסה להציל את המצב, אבל כול מה שהוא עושה בזמן האחרון, זה לשכב במיטה..:( מותק, שלי... אני רוצה לשמוע... מה היה..

אני מבטיחה..

שאני אעשה הכל כדי שתרגישי יותר טוב ושלא תהיי ככה יותר. אולי זה ייקח זמן אבל בסוף זה יהיה שווה את זה. אני ככ מבינה אותך, מי כמוני הייתה שרוייה בדיכאון בזמן האחרון.. אני ואת ככ דומות.. אנחנו עוד נצא מזה מתישהוא. ואז נסתכל אחורה על איך שהיינו ופשוט נתפקע מצחוק.. אוהבת אותך מלאאאאאא הצינית שלך.

A n d r i a n a

New member
אהמממממ.... אהמממ...

אני מאמינה לך.... :)) זה יקח זמן ברור..... וגם אני אעשה את הכול להוציא אותך מזה....... כן, אנחנו מאוד דומות... זה מתחיל אפילו להפחיד.. במיוחד אחרי השיחה אתמול... מצטערת שנרדמתי קצת......... אבל אנחנו נעבור את זה, אני יודעת שזה יקח זמן, אבל אנחנו נעבור את זה וזה יהיה שווה את זה.. גם אני אוהב אותך...:) ונראה לי שנעבור את זה, פשוט נרביץ אחת לשניה מתסכול, של בזבוז מוחלט... שלך, לתמיד המשוגעת...

למעלה