דודי בר דוד מחר17.2 בדאגלס הרצליה ב21:00

manray

New member
5 שנים לליין ה- TrueBrit

חוגגים חצי עשור ואתם מוזמנים!!! את החגיגות נפתח בספיישל מוריסי והסמית'ס בשיתוף עם חברת הליקון לכבוד הוצאתו של האוסף החדש של מוריסי שיוצא בארץ ב-13 בפברואר. בין השעות 0:00-2:00 תזכו לשמוע את המיטב של הסולן והלהקה. שעתיים עם מוריסי והסמית'ס ורק איתם!!! בין המשתתפים יוגרלו עותקים של האוסף החדש מתנת הליקון במרכז הערב מופע חגיגי של להקת missFlag. missFlag קיימים בסך הכל שלוש שנים (משנת 2005), אך מהר מאוד יצרו חומר מקורי איכותי והספיקו כבר להוציאו EP ואלבום ראשון שלאחריו זכו לחשיפה בינלאומית ולמסע הופעות בחו"ל שכלל גם כמה פסטיבלים גדולים בשנה שעברה. כעת הם עובדים על אלבום חדש, השני במספר שיצא בעוד כמספר חודשים. ללהקה קהל מעריצים גדול ונאמן שהבריטפופ אינו זר לו, ואנו שמחים לארח אותם במסיבתנו. חומרים מהאלבומים הקודמים של להקת missFlag ניתן לשמוע בעמוד המיי-ספייס שלהם www.myspace.com/missFlag וגם באתר הרשמי של הלהקה www.missFlag.com לאחר ההופעה נמשיך במסיבת בריטפופ ובריטרוק מטורפת שתכלול את מיטב הדברים שהשמענו במשך 5 שנות קיומנו, החל מהמסיבה הראשונה ב-2003 ועד למסיבה האחרונה שהתקיימה בסוף ינואר, ותכלול להיטים משנות התשעים השמחות, שנות האלפיים העליזות וגם משאר העשורים, החל מהביטלס, בואי, והקלאש ועד הארקטיק מנקיז והאדיטורז. חמישים הראשונים שיגיעו למסיבה יקבלו מאיתנו אוסף של הליין עם מיטב המוזיקה שנבחרה ע"י הדי.ג'יים של הליין: שי, דיויד ועומר. אז כדאי להקדים ולהרוויח

Lyla Bellamy

New member
מגניב ../images/Emo151.gif

רגע אז זה ב13 בפברואר ?שזה עוד יומיים ... אני בספק אם אני יכולה , באסה =/

manray

New member
בשורות טובות

לא זה יוצא ביום שישי ה-22 לפברואר. עוד שבוע וחצי. עכשיו את יכולה נכון? D:

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo32.gifנועהההה אין לנו בצפר !!!!!!!!

בירושלים הם מתחילים ב9 חעחעחע להם
גמני מאושרת D:

Rose131

New member
חחח כן ראיתי בפורום של התיכון

הרגע חזרתי מהרחוב שלך, האמת. זה היה רעיון רע

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהכירו נא את Kids In Glass Houses ../images/Emo99.gif

http://youtube.com/watch?v=VvWVqM_vw70 הקליפ החדש והראשון שלהם רץ עכשיו הרבה בספאנקינג ניו מיוזיק בערוץ
לפחות מאז יום שישי. והרשו לי להתלהב ^^" אני תפסתי לסולן את היד ומשכתי לו בחולצה XDDDD וקצת על הלהקה... הלהקה מווילס וקיימת כבר כמה שנים (5) ורק לפני איזה חצי שנה הוחתמה בחברת הקלטות בריטית. במהלך נובמבר וינואר הם הקליטו את האלבום החדש שייצא במאי השנה. סתם כמה שמות של להקות שהם חיממו בבריטניה בשנים האחרונות - לוסטפרופטס, דה בלאקאאוט, פארמור, ניו פאונד גלורי, פיונרל פור אה פרינד, היט דה לייטס ועוד. הופיעו גם בגיב איט אה ניים 2007. וכאן אני אסתום ואתן לכם ללכת לשמוע שירים שלהם

../images/Emo7.gif משהו שגיליתי עכשיו../images/Emo223.gif

The Upper Room התפרקו! ולפני יותר משנה ואם אין לכם מושג מי אלה תשמעו את All Over This Town וBlack And White.. היה אותם פעם בערוץ.. אוף אני שונאת לשמוע שלהקות מתפרקות והם כאלה חמודים

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיוווווווו ממש אהבתי את הקליפ של

בלאק & וויט!
ושהוא רק יצא ידעתי חצי שיר בעל פה ~,~ רק מלראות את זה בערוץ כל הזמן..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifשיואו../images/Emo12.gif מישהו כבר ראה את החדש של 30??

פתאום קלטתי באתר של מטב2 שכתוב עליו משהו ואז ביוטיוב כתוב שהוא עלה כבר לפני כמה שבועות.. http://youtube.com/watch?v=Grti1q1qd54

למעלה