דודי בר דוד מחר17.2 בדאגלס הרצליה ב21:00

ראיתי

די לא הבנתי מה הקטע עם הקרחונים (והוא גם נהיה די משעמם בשלב מסוים), אבל נחמד :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif

הדיבורים של האיש בהתחלה ואחרי שנגמר השיר שמראים עוד ועוד ועוד ועוד קרחונים משהו ~,~ דיי משעמם. וואלה.. אז עמדתם על קרחון, צילמתם את עצמכם מנגנים ושרים את השיר בלי באסיסט ועשיתם אפקטים במחשב D: וואו. לא ><"

Rose131

New member
../images/Emo31.gif

תקראו את מה שהוא אומר בהתחלה- זה בכדי להעלות את המודעות להתחממות הגלובלית. אם עוד כמה אנשים יחשבו שזה פשוט "עמדתם על קרחון" בסוף הולנד ועוד כמה מדינות ישקעו. לא חביב במיוחד.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאני יודעת נוו..

אבל עדיין. דיי מעצבן שאנשים חושבים שדרך המוזיקה זה באמת יעזור. אני יודעת מה? פרסומות,סרטים,תוכניות,כרזות,שלטים,רמקולים ברחוב מצידי! אבל שיר על נושא מסויים וקליפ על נושא אחר (או שסתם לא הקשבתי למילים ואני טועה) זה לא בדיוק ניראה לי..

../images/Emo45.gif

בקליפים זה לא עוזר. נו באמת, הרי אנשים לא יפסיקו להשתמש במזגן, תרסיסים וכד' רק בגלל הקליפ שמדבר על ההתחממות הגלובלית. יש דרכים אחרות. חוץ מזה, אם הם כל כך תומכים נלהבים של איכות הסביבה בכדור הארץ שלנו, למה קוראים להם 30 שניות למאדים?

Rose131

New member
לא יפסיקו, אולי יפחיתו?

זה עדיף מכלום, האמת. וזה לא משנה שהקליפ על משהו אחד והשיר על משהו אחר- המון להקות עושות את זה. גם אני לא אוהבת את זה, אבל חבל. ועזבו את העובדה שזה כן קשור בגלל הקטע שהקרחונים הם שקר יפה מהבחינה שכרגע הם יפים וקיימים ומבפנים הם מתמוטטים, נמסים ומתפרקים עד שהאוקיינוסים יעלו על גדותיהם>< נו, a beautiful lie בקיצור. [זה נורא יפה כשהבתחלה רואים את הקרחון המקסים הזה ומופיע הכיתוב A Beautiful Lie...]

GD ROCKS

New member
דווקא קליפ ממש יפה

למרות שאני כבר ממזמן לא אוהבת אותם ><'

לא קורה פה כלום @!#@!!!../images/Emo223.gif

יש למישהו שירים של Home Grown? היה לי פעם כמה דיסקים שלהם והכול נמחק וממש בא לי לשמוע עוד שירים חוץ מהשלושה שיש לי

GaIi4697

New member
בא לך לשלוח לי הודעה במסנג'ר?../images/Emo12.gif

אני צריכה עזרה

אני עוד מעט אתחבר..../images/Emo223.gif

רק קמתי.. אם אני לא אמצא אותך שם אז שלחי לי הודעה

nofxxx

New member
man alive release show

יום שישי 29.2 23:00 Man Alive-הופעת השקה www.myspace.com/manalive

GD ROCKS

New member
$@!#%$#@%

אבל למה יום שישי??!??@!? RRR טוב נו ננסה לשכנע חברה עם אוטו או משו. (הלוואי.)

אני מתה ללכת../images/Emo223.gif

הייתי מוכנה אפילו להישאר ערה כל הלילה רק שאין אוטובוסים בשבת בבוקר.. אני רוצה דיס מינס יו ;[

למעלה