דיון תחבורה ציבורית קצר

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo32.gif דיון תחבורה ציבורית קצר

|תהיות מנסיעה בת שעתיים לביתה של חן| נניח ואתם נוסעים באוטובוס (או ברכבת לצורך הענין) תופסים לכם מקום נחמד לבד ואז עולה מישהו ומתיישב על ידכם. האם מפריע לכם? יש לכם העדפה? (זכר/נקבה/צעיר/מבוגר) ובהנחה וכבר התיישבו לידכם. אם אחרי העצירה הראשונה כשמקום נוסף מתפנה באוטובוס הפרטנר הספסלי שלכם נוטש אתכם לטובת כיסא פנוי, האם אתם נעלבים או אומרים תודה בלב ומתפרשים על שני הכסאות שוב? אגב אם כבר דיון וזה אז מה עדיף באמת, אוטובוס או רכבת? (מי שיגיד מונית שירות יועמד בפינת הפורום עד להתפקחות מבוקרת)

גם לי יש הברקות בנסיעות ארוכות../images/Emo6.gif

אבל בסוף אני חוזרת הביתה ושוכחת הכול
נניח ואתם נוסעים באוטובוס (או ברכבת לצורך הענין) תופסים לכם מקום נחמד לבד ואז עולה מישהו ומתיישב על ידכם. האם מפריע לכם? יש לכם העדפה? (זכר/נקבה/צעיר/מבוגר) האמת שאני בקושי נוסעת בנסיעות בין עירוניות אז אתייחס לרוב לאוטובוס עירוני שאני מבלה שם המון( גם במדרכות האספלט, כבר אמרתי שאוטובוס גורם לי כאבי ראש נוראיים?
) האמת שאני מעדיפה מאוד להיות לבד כי אף פעם לא נעים לי להקים אותם שאני יורדת לפניהם. אבל לא מפריע לי במיוחד, אני מעדיפה לרוב שמישהו זר ישב לידי ולא חברה\ מישהו לשיחה כי אני ממש רוצה זמן איכות עם האמפי
. ויש לי העדפה לככה איזו משמשית שתעשה לי את הנסיעה. ובנימה רצינית יותר אני אעדיף אישה( דילן תורידי את המחשבות
) אה ולא רוצה איזה ערס שמשמיע לי אייל גולן בתוך עור התוף. חפירה!!
בהנחה וכבר התיישבו לידכם. אם אחרי העצירה הראשונה כשמקום נוסף מתפנה באוטובוס הפרטנר הספסלי שלכם נוטש אתכם לטובת כיסא פנוי, האם אתם נעלבים או אומרים תודה בלב ומתפרשים על שני הכסאות שוב? אמממ האמת שקצת נעלבים אבל אז רואה את החלל המהווה איזון מושלם בין הרגליים שלי למושב אז כן תודה בלב. מה עדיף באמת, אוטובוס או רכבת? מה הבעיה עם מוניות שירות??
אחרי חוויה ממש הזוייה עם רכבות, אוטובוס בלי לחשוב פעמיים. למרות שאני רגישה נורא ויש לי תמיד חשק להקיא( *חשק* הקיא אף פעם לא אמיץ מכדי לצאת).

LeAnnDylan

Well-known member
טוב תקשיבי האוטובוסים הפנימיים של י"ם זה באמת

כאב ראש
אבל בינעירוניים זה כיף דווקא. כאילו עד כמה שתחבורה ציבורית יכולה להיות כיפית...

../images/Emo6.gif

אני אישית מעדיפה רכבת. שקט יותר, נוח יותר, מהיר יותר. מעדיפה שלא ישבו לידי בכלל. ואם כבר יושבים רק בנות ורצוי צעירות ככה הסיכוי לריח גוף רע פוחת משמעותית. אם הן קמות ועוברות למקום אחר- מה טוב!

LeAnnDylan

Well-known member
מינוס השורה הראשונה שלך- מה שאמרת זה בול אני!

MiriOrit

New member
לא משנה מי יושב לידי - העיקר שלא יסריח

ואם מישהו עובר אחרי שהוא ישב לידי - זה מעולה! פתאום לא צפוף

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo45.gif ריח גוף רע זה סיוט

ישב לידי פעם מישהו כל כך מסריח שבאיזשהו שלב לא הייתי מסוגלת יותר והרמתי את החולצה כדי להסתיר את האף. הוא בטח נעלב אבל זו לא אשמתי שהוא מצחין

West Doll

New member
בנסיעות אני כל הזמן מרחפת../images/Emo69.gif

אני שונאת שונאת שונאת כשמתיישבים על ידי. אני תמיד יודעת שאם אני תופסת ספסל שהוא פנוי ואני אשב עליו אז בתחנה הבאה כבר מישהו יבוא ויחליט שבא לו לשבת דווקא על הספסל שלי
לא מעדיפה אפחד! שאני אשב לבד |הא| טוב נו אבל אם כבר מישהו באמת החליט לשבת אז כמובן שאני מעדיפה איזה גברבר חתיך בן איזה 25 כדי שלפחות יהיה לי במה לבהות בנסיעה. אבל אם זה איזה תאילנדי פועל בנין מסריח שלא שמע על מוצרי היגיינה אני רוצה למות
להפך- אם הם עזבו זה מעולה! בד"כ אם אני תופסת ספסל ואז מישהו מתיישב על ידי ואז מתפנה ספסל ואפחד לא מתיישב עליו וזה שיושב על הספסל שלי מחליט שבא לו להשאר על ידי אני מזה שונאת אותו ותמיד מסתכלת בערגה על הספסל הריק וחושבת שלצאת מבפנים כדי לעבור ספסל זה באמת מפדח אז אני ממשיכה לשבת |הא| אני תמיד מעדיפה רכבות. אמנם קצת קר שם אבל אני מוכנה לסבול את זה. ואיכס מוניות שירות! לא יכולה לסבול את זה.

West Doll

New member
אה!

פעם אחת אני וצליל נסענו באוטובוס וכשהגענו לתחנה מרכזית ת"א אז נכון יש את המאבטחים האלו שעושים כאילו סיבוב באוטובוס ויורדים? קיצר אז המאבטחת עלתה לאוטובוס ואיך שהיא הגיעה בדיוק על יד הכסא שלנו היה איזה בום רועש שכזה קיצר היא מסתכלת עליי ועל צליל וראתה ששתינו עם מסטיק אז היא כזה "זה אתן עשיתן את הבום עם המסטיק?
" ואנחנו כזה "מה
לא
מסטיק בכלל לא יכול לעשות בום כזה ענק" איזה עילגת המאבטחת הזאת

LeAnnDylan

Well-known member
וואי הלאסביט הזאת הייתה כזאת הזויה

לייק הייתם צריכים לשמוע את הבום. זה מזה לא נשמע כמו מסטיק. היא הסתכלה עליי והיה לי כזה פרצוף של אוקסנה והייתי חייבת לחייך כדי לא להתפוצץ לה בצחוק בפנים ובגלל שחייכתי היא ישר שאגה עליי זאת את עשית בום עם המסטיק?!!?#$ אחת הטיפשות

Guncrazy

New member
טוב.. זה תלוי!

אם נניח את יושבת ליד החלון ומישהו בא להתיישב לידך (אז הוא בצד של המעבר) ונגיד הוא עובר מקום לספסל ריק אבל יושב בדיוק באותו המקום שהוא ישב לידך (בצד של המעבר) אז את צריכה להיעלב. אם לא, אין מה להיעלב. לכל אחד יש העדפה של חלון או מעבר ויש לפעמים גם את אפקט השמש או המזגן שצריך להתחשב בו. אם מישהו עובר הדבר היחיד שזה אומר זה שיש לך יותר מקום ואת צריכה לשמוח! אני אישית מעדיפה אוטובוסים, פחות המוני. ולגביי העדפה של מי שיושב לידי- גם אני מעדיפה נשים. לא משנה לי גיל כל עוד הן לא מתבשמות בבשמים שפג תוקפם בשנות ה-40 או שהן שומעות מוזיקה בלי אוזניות או שהן מדברות בנייד כל הנסיעה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo45.gif

תאכלס אם מישהו עבר מקום לבדיוק אותו מקום שהוא ישב לידך זה נראה לי אמור להעליב
אבל לא קרה לי אף פעם.

LoveMusicGuy

New member
הממ...

|תוהה איך אפשר להביא פאנץ' עסיסי שעוד לא אמרו בשרשור הזה| אוקיי, זה כל כך ברור שפי אלף יותר שווה לבד!!! אבל אם ביחד אז כדאי לנקום ב*** (רצוי ילד שאני אוכל להתעלל בו כאוות נפשי והוא יהיה כזה: "אני טמבל
") ולשים לו את היד המזיעה והמסריחה שלי אחרי ביקור ארוך וכואב בבית האבות הדוחה של סבא שלי
על הפנים. וגם אם התיישבו לידי אני לא אוכל לעשות מרתון שירי קרי-קלי בפעם ה101 בלי שה*** יפריע לי!!!
אלא אם כן, מי שמתיישב(ת) לידי היא גרוזינית גאה שהשם משפחה שלה איכשהו מסתיים ב"שווילי" ומזכירה לי את קרי!!! ותגובה לדרורה: אף עארס לא נוסע באוטובוס... הם תמיד בסובארו פשע המטונפת שלהם עם תמונה ענקית של הבבא סאלי דבוקה לשמשה... וברור שאני אהיה מאושר כשהוא זז לי מהמקום!!! ולמה שאני אעלב?! הוא זה שצריך להיעלב אחרי כל הסנדוויצ'י מלפפון חמוץ עם צ'ילי ורוטב שוקולד חמאתי + סוכריית ג'לי בלי שתקעתי לו בפה!!! (בכל זאת, הוא ילד! זכותי המלאה להתעלל בו!!!
) ורכבת הרבה יותר עדיפה!!! נא לקחת את כל אמירותיו של יוני (אנוכי) כסאטירה בלבד אלא אם כן את/ה (בעיקר את) חבר/ה בפורום קאנטרי-פופ/אמריקן איידול ואז כל האמירות מכוונות גם אליך/אלייך ואת/ה קשור/ה לכולן בדרך מסתורית כלשהי. וכמובן תודה לפורום המקסים הזה שכל שבוע מזכיר לי למה יש לי כזה מזל שאני לא גרוזיני!!!
: - ותודה מיוחדת לדילן, שעושה עבודה נאמנה ומדהימה בניהול הפורום הקטן שלנו!!! ד"א, כמה אנחנו? רק איזה 6 נשים (+גברבר)

איך יוצא שאתה תמיד יושב ליד אותו ילד?

אם אתה מדבר על הסעות של בית הספר אני חושבת שפיספסת את הפואנטה
איזה מזל שבאוטובוסים/רכבות שאני נוסעת בהם אין ילדים קטנים ומעצבנים
בכל אופן אאל"ט ואם לא פיספסתי מישהו/י אנחנו אמורים להיות 8 אנשים בפורום: דילן, שירלי, חן, דרורית, רעות, אורית, אתה ואנוכי
הכי כיף ככה
ככה אין הרבה אנשים שלא מבינים בדיחות

LeAnnDylan

Well-known member
ערסים צעירים נוסעים באוטובוסים

אני לא יודעת איפה אתה גר אבל אני חוויתי לא מעט ערסים באוטובוסים. בדר"כ הם יושבים בספסל האחורי בחבורה ושומעים מוזיקה מזרחית בפול ווליום וחשים צורך עז לזייף בקולי קולות לצלילה. זה מזכיר לי את השנה שגרתי בבאר שבע וכל פעם שהייתי חוזרת מהבית לשם הייתי נוסעת בקו מת"א לב"ש ואם היה נכפה עליי לשבת בחלקו האחורי של האוטובוס תמיד הייתי מצטערת על כך כל הנסיעה. חבורת בדואים תמיד הייתה מקיפה אותי ומפריעה לי לשמוע מוזיקה. כל שניה היו מבקשים ממני להוריד אוזניות כדי לשאול אותי שאלות מציקות והיו מתעניינים בדעה שלי לגבי המוזיקה הערבשית שהם שומעים. אוחח זמנים קשים איך אני שמחה שאני כבר לא מתגוררת שם :S באוטובוסים הפנימיים של ב"ש (ואני לא רוצה להכליל אבל לפחות באלה שאני הייתי נוסעת בהם, במיוחד קו 5 שנוסע לאוניברסיטה למקרה שתהיתם) תמיד היו את כל הערסים של שכונה ג' בגילאי 12-15 שהיו חושבים שאני חברה שלהם וכל הנסיעה היו מנסים להתחיל איתי בעזרת שורות פתיחה עילגות. אוי אני לא מאמינה שגרמת לי להיזכר בזה :S יאק. ערסים
איזה עם נוראי.

../images/Emo45.gif!!!

האוטובוסים כאן מפוצצים ערסים, במיוחד הקווים שמובילים לקניון מלחה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo45.gif

אוי בתקופה ששירתתי בירושלים זה היה מזה סיוט
אבל אני מתה על ירושלים

למעלה