דיון תחבורה ציבורית קצר

LeAnnDylan

Well-known member
איך אני עדין לא עניתי../images/Emo12.gif

טוב ברור שאני מעדיפה אוטובוסים. שונאת שנאת מוות רכבות
תמיד קר שם כל כך שקופאות לי השחלות. בחורף זה עוד סביר כי גם ככה יוצאים מהבית עם מעיל ואם את יודעת שיש לך עצירה ברכבת את מצטיידת בשכבה נוספת של בגדים ושלל אקססוריז חורפיים כגון כפפות, חותלות, צעיפים, כובעים וכו'. אבל בקיץ לייק, זה נוראי. מי יצא עם מעיל או אפילו סווטשירט מהבית רק בשביל הרכבת?! ותמיד צפוף שם ויש ריח של זיעה של חיילים שלא התקלחו חודש (וממש לא רק בימי ראשון) אבל הכי נוראי ברכבת זה האיש שמדבר. לייק שאט אפ! הוא מפריע לי לשמוע מוזיקה
אוטובוסים זה כיף. אפשר להירדם במשך שעות (כמובן שגם לקום עם צוואר תפוס. אבל זה חלק מהכיף) זה זול יותר, פחות המוני ויש סיכוי של 50% שישיב לידך מישהו מצחין. בניגוד לרכבת שהמושבים הם ברביעיות ואז מספיק שאחד משלושת האנשים האחרים שיושבים באזורך מסריח וכל הנסיעה התבאסה לך. כמובן שאני מעדיפה נשים לידי, ורק בגלל שהסיכוי למיצי גוף מצחינים פוחת משמעותית. רצוי שיהיו צעירות כדי שיהיה במה לבהות (סתם נו הייתי חייבת להוסיף את זה בשביל דרורית
) לא מענין אותי מה גילן אבל אם הם לבושות יפה אז באמת יש לי במה לבהות. בכלל אני נורא אוהבת להתבונן בכל מיני דברים שנקבות לובשות באוטובוסים. זה מעביר זמן בזמן שאני מריצה בראש ביקורת אופנתית עליהן
בעיקר אני אוהבת להתבונן באקססוריז. אם יש משהו מענין שמוצא חן בעיניי על מישהי אני הולכת לחפש לי משהו זהה אונליין :) אם מישהו ישב ולא תפס לי חצי מהכיסא/לא נוגע בי עם היד השיערה שלו/ה ולא מצחין- לא באמת מפריע לי. אני מעדיפה לשבת ליד החלון. כל עוד אני בצד של החלון השאר לא כזה מפריע לי. אם קמו, שיבושם להם. אני יודעת שזה לא בגללי. כל אחד היה מת לשבת לידי באוטובוס |הא|

Guncrazy

New member
עזבי אותך ממצעד שירי קאנטרי ממורמרים

צריך לעשות מצעד האנשים הממורמרים בעולם ואת תיהי בכל עשרת המקומות הראשונים

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo9.gif זו המחמאה הכי גדולה שקיבלתי בשנים האחרונו

ת
מאז שאמרו לי שאמנדה וודוורד קטנה עליי

למעלה