שאני אבין...../images/Emo109.gif
אתה רומז שמי ששמאלני הוא מעד השמדת המדינה
דיי כבר עם הציניות הנוראית הזאת.. "שמאלנים יקרים"... שוב ההסטה של הימין הקיצוני שפשוט לא מסוגלים לראות ולהבין שיש אנשים שאוהבים את הארץ הזאת ורוצים בטובתה, אך רואים את הדרך להפוך את החיים פה לטובים יותר היא דרך שונה משלהם- מכיוון שאנחנו חושבים אחרת אנחנו ישר "אנטי ציוניים" וכביכול אני אמור להרגיש הזדהות כלשהי עם המופרע ההוא מאיראן. אני שמאלני, שמאלני מאוד אפילו. אני אוהב את ישראל לא פחות ממך, אולי אפילו יותר ממך- כי אני לא מעוניין שתהיה פה מלחמה. זה בכלל לא עניין של אם הארץ ניתנה לנו ע"י אלוקים או לא... העניין הוא שאנחנו פה עכשיו, לכן צריך להתמודד עם מה שיש- טרנספר לא יעשה לאף אחד- לא לנו ולא לערביי ישראל ולא לפלסטינים- וזו בדיוק הסיבה שצריך לחלק את הארץ- כי כונו פה- ולחיות במדינה דו לאומית- זה לא ילך. אני לא מאמין בתורה ולא בה' ולא בבטיח. אבל גם אם אלוהים לא נתן לנו את הארץ- זה לא מעלים את העובדה שלעם ישראל יש קשר היסטורי ותרבותי לארץ הזאת... אבל...גם לערבים יש- ואי אפשר להתכחש לכך. נשיא איראן יכול להמשיך ולנאום את הנאומים ההזווים שלו, אבל אתם, אנשי הימין הקיצוני מאוד (בכוונה רשמתי "הקיצוני מאוד" כדי להגדיש רק את אותם אנשים כמוך שלא מוכנים לקבל את העובדה שיש אנשים עם דעות מנוגדות לשלהם), אתם לא איראנים- אתם ואנחנו ישראלים כולנו- אנחנו חיים באותה מדינה והיגע הזמן שההסטה הזאת תפסק.