הארי פלונטר!

Anat L

New member
חח לירון...את כבר צריכה לדעת

שאני מומחית להארי פוטר
נו אז את מוזמנת לשאול
קראתי את הספרים אבל לא ראיתי אף אחד מהסרטים עדיין ואני גם לא מתכוונת לראות

aniviel

New member
אנשים להרגע חח

לא השוויתי את הארי פוטר לשר הטבעות ואין מה להשוות לטעמי חח... זה סרט שעשוי בצורה טובה. בוודאי שהוא יותר מתאים לילדים אבל כמו שגם סרטי דיסני עושיים לילדים וגם מבוגרים נהנים מהם, גם זה. ולא משנה כבר, שאלתי בפורום סרטים וענו לי

viko2000

New member
לא ראיתי.....איך היה?

חברה שלי הסתכלה...אמרה שלא משהו...אבל מה אתם חושבים?

LeAnNe

New member
ראיתי..../images/Emo62.gif

היה נחמד, בטוח שיותר טוב מהסרטים האחרים. אבל אין כמו הספר! הוא פשוט הרבה יותר טוב מהסרט. הוסיפו לסרט הרבה קטעים שאין בספר והורידו ממנו הרבה יותר מדי קטעים שיש בסרט אבל היה ממש מצחיק. שווה צפיה! (ממש אין מה להשוות את זה עם שרה"ט, שרה"ט זה רמה שונה לגמרה)

CrAzY In LoVe14

New member
../images/Emo141.gif....

באמת שאין מקום להשוואה, כאילו, שר הטבעות,הארי פוטר?, למה להשוות בכלל?,שניהם סרטים מהממים, שרה"ט בז'אנר קצת אחר, וכמובן הרבה יותר יפה... וכמכורה לשר"הט והארי פוטר, אני יכולה להגיד שהסרטים של שר"הט יותר טובים וכולם כאן חושבים ככה לא?

adva g

New member
מנצלש"ת ../images/Emo32.gif ראיתי את טרויה

אתמול. דבר אחד בטוח- היה שווה להגיע עם ציפיות נמוכות! חחחח באמת, נהנתי מהסרט, היה סרט נחמד, קליל וקייצי. ולא ציפיתי ליותר אז זה היה ממש סבבה. נתחיל מהתסריט. טוב, מדובר בתסריט הכי הוליוודי, קיטשי וצפוי, וגם בהרבה מאוד מקומות, פשוט לא אמין. מבחינת המשחק אורלנדו דווקא לא שיחק כל כך גרוע לדעתי, והמשחק של בראד פיט קצת עצבן אותי, לא יודעת למה. אריק באנה באמת שיחק טוב. מבחינה וויזואלית קצת התאכזבתי, ציפיתי ליותר האמת, אבל בכל זאת, שווה. קצת חבל לדעתי שעשו מהסיפור הזה סרט קיץ קליל כזה. יכלו לעשות מזה סרט הרבה יותר טוב ועם יותר עומק. (סתם מחשבה, מעניין איך זה היה נראה אם פיטר ג'קסון היה מביים את זה!).
(?) הסצינה היחידה שריגשה אותי בסרט הייתה הקרב אחד על אחד בין אכילס להקטור. אני אישית הייתי לטובת הקטור אז...
, למרות שידעתי כבר מה יהיה בסוף (נו טוב...אני מכורת ספויילרים).

aniviel

New member
בעעע

חח
אם פיטר ג'קסון היה מביים את זה, זה לא היה סרט קיץ.

Glenfiddich

New member
חחח אני חדש אבל

אני חייב להגיב אם פיטר ג'קסון היה מביים את זה זה היה יוצא עוד 3 שנים אורכו היה 4.43 שעות ובסוף הסרט הם היו שטים לעולם שאף אחד לא מבין איפה הוא אה ובמקום סוס היה שם איזה נאזגול או משהו P: שלא תבינו לא נכון אני אוהב את שרה"ט וחוץ מהסוף הממש דפוק הכל סבבה אה כן ומהודרת דיוידי היתה יוצאת כל הראשון בחודש עם סצינה שהוא שכח לשים מטער להתפרץ ככה הייתי חייב להגיב Keep up the good work

adva g

New member
חחח קודם כל ברוך הבא../images/Emo140.gif

אני אישית מוכנה לקבל את התנאים שהצבת- לחכות 3 שנים ולקבל 4.43 שעות של סרט חחחח ודווקא נאזגול במקום הסוס היה יכול להיות משעשע! חחחח לגבי הסוף של הסרט אתה צודק, גם אני לא אהבתי אותו.... בכל מקרה, התכוונתי שבמקום סרט קיץ נחמד, היו יכולים לקחת את הסיפור המיתולוגי הזה ולהפוך אותו לסרט הרבה יותר עמוק ומרשים, אבל לא נורא...

Eowyn of Rohan

New member
ראיתי אתמול../images/Emo13.gif

עם שני חברים שקראו את הספר ואחת שלא. יחסית לאחרים הוא היה טוב מאוד, יותר אפל ופחות צמוד לספר(לא שזה טוב). מצאתי מלא הקבלות בינו לבין שה"ט ולכן כל אחד יהנה ממנו(במיוחד בקטע עם השוקולד
) גם מי שלא קרא את הספרים.

aniviel

New member
יא מוגולגים שכמותכם...

בעע הולכת היום שוב להארי פוטר ...

Nimst

New member
באמת?

גם אני הולכת היום שוב, כנראה
לאיזה קולנוע?

Anat L

New member
חח אני כנראה אלך

בהתחלת החופש הגדול (הגדול מאוד אני חייבת לציין) שאז כרטיסים לסרט פה יעלו 10 ש"ח חח נראה לי אני אבלה 90% מהחופש בקולנוע

moe777

New member
סרט נחמד,

הם משתפרים אט אט. למרות שאת הספרים אני לא מסוגלת לקרוא. אני בטוחה שרדקליף יוחלף אחרי החלק הרביעי מחמת גילו. והשחקן שהוחלף כמעט ולא מורגש. אמה תומפסון נותנת הופעה די בינונית. ואת סרטו הקודם של הבמאי לא הצלחתי לראות יותר מרבע שעה. אבל העיצוב מרשים. לא מאוד מקורי, לקוח מאינספור מקורות שונים. אבל הכל מתחבר היטב. והוא בהחלט מצליח לשמור על רמת בגרות סבירה, שלא כמו הסרט הראשון שהיה מאוד נאיבי, המגמה החלה, באופן טבעי כבר בחלק ה2. ואם אתם מתעקשים, כמה נקודות להשוואה עם שרה"ט: (
סמי ספוליירים ?
) *כפי שאמרתם, הצלקת. *אצבע כרותה (אצל אחד הנבלים) *רפאים משונים בגלימות שחורות (במקרה זה אלה סוהרים) *עץ חיי (למרות שהוא אקטיבי ומעט אגרסיבי, אינו בעל תבונה כדוגמת העצנים) *ניצני ארכיטקטורה עלפית פה ושם (מעין מרפסת עם עיקולים...) בחלק השני היה זה דובי שהושווה לגולום, למרות שאולי חוץ מהיותם יצורים ממוחשבים, אין הרבה מקום להשוואה. הילדים יהנו. אין מלחמות ודיאלוגים כבדים. עם זאת יש כמה מהלכים מאוד צפויים ולא מאוד מתוחכמים בעלילה.

aniviel

New member
הייתי ב...

שבעת הכוכבים בהרצליה
היה חביב, גיליתי פאשלה חח
אחים שלי נהנו, אני כמובן הפעם השתעממתי מעט.
אני עדיין מאוהבת בסיריוס בלאק ובביקבק חח

למעלה