ההתנתקות מרחוק....

billc

New member
אחרי שרואים בערוץ 10 מרגישים

אם לא לתושבים לפחות כלפי החיילים וכוחות המשטרה. וגם קצת כלפי המפונים. בלי קשר לדעה פוליטית מכריחים אנשים לצאת מהבית שלהם.

saritoosh22

New member
אני מרגישה כמוך,

בלי קשר לדעה פוליטית ובלי קשר לעובדה שאני ממש בעד ההתנתקות. הפינוי הוא צעד קשה וכואב, מאוד עצוב לי לראות את השידורים ולקרוא את הכתבות. ולשאלתך מירב, כל מי שמכיר אותי, התקשר לשאול מה קורה בישראל ואיך זה משפיע על המשפחה שלי, אפילו בגן של בן הגננות שאלו אותי האם הכל בסדר בישראל והתעניינו האם המשפחה שלי בסדר.

galgal0ne

New member
אני גדלתי באיזור של שדה יצחק

החברה הכי טובה שלי (שתיהן למעשה) משם אה, וגם רחל הספרית

billy milligan

New member
באיזור?

יש הרבה ישובים באיזור. החברה הכי טובה שלי היא מפרדס חנה, זה גם נחשב באיזור?

Mירב

New member
תודה לכל הסינגלז בישראל ../images/Emo13.gif

שענו ודווקא לא ניפצתם בועה, להיפך! - עודד והרגיע אותי לדעת שזה רק נראה לי ככה מרחוק.... ושרית: כנראה שבווגאס האנשים רואים יותר חדשות או משהו כזה...

billy milligan

New member
מצחיק, אבל

במקרה הצצתי בחדשות כשדיברו על הסיקור העולמי למה שקורה בישראל. בארה"ב יותר מעונינים בפיגוע בבגדד, משום את הגרמנים יותר מעניין מערכת הבחירות מאשר מה שמתרחש בארץ הקודש, והדילי סאן (או משהו דומה) באנגליה מתעניין במדונה יותר מאשר בישראל. מה לעשות שישראל זה לא מרכז העולם. וכמו שהכתב אמר "אלמלא תהיה התפתחות אלימה סיפור ההתנתקות יעלם מהחדשות העולמיות תוך כמה ימים". הציטוט לא מדוייק, כי אני לא זוכר מילה במילה, אבל הוא קרוב מספיק לתוכן. אבל מה אכפת לי ביום ראשון אני בלונדון וכל מה שאצטרך לדאוד לו זה מחבלים בטיוב.

Chinita

New member
ואצלי דווקא בעבודה

אם אני במצב דיכוי הם ישר שואלים אם זה בגלל מה שקורה בישראל. והשבוע הייתי עם חברים באוהיו וראינו חדשות והראו את ההתנתקות והמבט שלי ישר השתנה (אני לא בעד) וישר שאלו והתעניינו ורצו לדעת עוד פרטים. בעבודה לקוחות תמיד שואלים ורוצים לדעת מה הדעה שלי ולמה וכמה. הכל תלוי במצב הרוח שלי וכמה אני מוכנה לדבר על זה.

billy milligan

New member
ויש גם את הפורום

התנתקות. נראה לכם שבאמת בתפוז פתחו כבר 1325 פורומים(כולל הלא פעילים)?

למעלה