הודעה לחברי\ות הפורום

bigjack

New member
../images/Emo32.gifהודעה לחברי\ות הפורום ../images/Emo124.gif

בוקר טוב לכולם
בקרוב ישתנה שמו של הפורום לאוכל בשרי
בנוסף תצטרף לניהול הפורום אריאלה המקסימה שתעזור לכולנו עם הידע ושמחת החיים שלה
מקווה שתקבלו באהבה את השם החדש וביחוד את אריאלה
שיהיה לכולם יום שמח

אליה ל

New member
הריני להביע את מחאתי על שינוי השם ../images/Emo122.gif

לדעתי ממש לא הולם ולא מתאים .......ברררררררררררררררררררררר היה לנו פורום שהתנהל על מי מנוחות, רגוע ושלו משפחתי ומדליק . בשלב זה אני מאוכזבת מאוד

אליה יקרה,

השינוי נבע מכמה סיבות, ורובן ככולן הגיוניות. השם החדש ממוקד יותר, וכולל בתוכו את כל מגוון האוכל הבשרי באשר הוא, וכמובן כולל : בשר מסוגים שונים,דגים, עופות ופירות ים. השם: "קרניבורים" מתייחס בגדול רק ואך ורק לבשר כבשר, ואין זה מדויייק לגבינו. בטוחני יקירתי, שנלמד לאמץ בחום את השם החדש, ומי ייתן וזה ייתן לנו את הייחודיות לה אנחנו שואפים, צחי ואני. מאחלת לך המשך יום נפלא, ו... יעבור... הבאסה, כן? קבלי ממני חיבוק ענק, ואנחנו כאן בשבילך.

אליה ל

New member
אריאלה יקירתי

כנסי וקראי את התגובה שלי לצחי. בקיצור לא אוהבת את השינוי - ברררררררררררררררררררררררררררררר

bigjack

New member
חייב להסביר לך ואל תתרגזי ../images/Emo9.gif

השם בפני עצמו מזמין רק את הקרניבורים האמיתיים (ואילו שמבינים את השם) והוא פונה בלשון זכר כי קרניבור זה זכר ואין מה לעשות
הפורום הזה נועד מההתחלה לשמש במה לבישול הבשרי בכלל ולאהבת הבשרים בפרט. אני חושב שהשם החדש יביא לכאן הרבה גולשים וגולשות שלא יתרחקו רק בגלל השם וככה יהיה לכולנו פורום הרבה יותר פעיל ופורה
תאמיני לי שחשבנו על זה הרבה מאד מאחורי הקלעים לפני שההחלטה בוצעה. אז לא להתרגז ואני מבטיח לך שנישאר אותו הדבר כמו שהיינו עד עכשיו. אחלה יום צחי

אליה ל

New member
האמת, זה דווקא נחמד קרבונריים וקרבונריות |פרה

ודווקא היה נחמד מאוד שאלה שמבינים את המשמעות היו כאן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני באמת לא רעה כל כך אבל אני מאוד אוהבת את השקט והשלווה שהיו כאן. יש מלאן פורומים שיש בהם מליון וחצי גולשים שמביאים מתכונים מכל הסוגים ומכל המינים וכמובן שיש בהם גם מתכוני בשר/ים כמו למשל בפורום השני שאני אוהבת כאן "מתכונים" - הוא כללי וחמדמד. אוכל חלבי גם הוא חמדמד. אבל, אך וברם................ קרבונריים היה האב..אבא של החמדמדים לא רוצה פורום שירוץ לי כמו מטורף וביום אחד יעברו שלושה ארבע עמודים - למה? מי רודף אחרי מי בדיוק? כאילו מה? כמות העמודים או כמות הגולשים היא זו שמצביעה על איכות הפורום? אישית, מאוד לא אוהבת את הרעיון הזה של לשרשר מתחת להודעה אחת מתכוני מרק.............. וכו'........ מבלי לפגוע אריאלה אבל.......... למה גם זה צריך להיות כאן? שיהיה במקומות אחרים. תיכף גם תחליטו כמו בפורומים אחרים שאוף טופיק יהיה רק מתחת לשרשור אחד......... שאי אפשר לדבר על דברים אחרים אלא רק בשירשור של לא חשוב מה......... בקיצור............ התבאסתי אמיתית........ אני לא מרוגזת צחי..... אלא סתם מבואסת

bigjack

New member
אז אל תתבאסי ואל תדאגי ../images/Emo9.gif

הפורום ישמור על אותו הנוסח כמו שהיה מקודם ואנחנו לא הולכים להנחיל בו משמעת צבאית
בכל זאת קצת סדר צריך בבלאגן
אולי אהבת את המתכונת הישנה (לא שאני רואה הבדל כלשהו) אבל במתכונת הישנה לא היה כאן כמעט כלום
מלבד סופי השבוע שבקושי זז משהו. כשהפורום יגדל יהיה יותר קל לארגן סדנאות, מפגשים ואירוחים ומבטיח לך שככה יהיה יותר מעניין. ולגבי שרשורים בעלי נושא כמו "מרקים" אני אסביר למה זה טוב: ככה אפשר לקבץ לקישורי הפורום שרשור גדול של נושא אחד שממנו קל תמיד למצוא מתכון נדרש במקום לחפש אחד אחד. ואנחנו גם פתוחים לרעיונות והצעות של כל המשתתפים בפורום
מבקש ממך להישאר ולהמשיך לאהוב את הפורום הזה כי את אהובה גם עלינו

אליה מקסימה שלי../images/Emo24.gif

את פשוט מתוקה. כן, ממש מתוקה. אל פחד, שום כלום לא הולך להשתנו. נצ'בעת לך. סמכי על צחי, וכשנכיר, תוכלי לסמוך גם קצת עלי, שלא נעשה שוני בכלל, אלא רק נוסיף שרשורים ממוקדים, לנוחיות שאר בני המשפחה. פרט לכך הכל, אבל באמת הכל נשאר כפי שהיה. אין מניע להכניס הודעות שאינן בשרשור off. אם יהיה בלגן, אנחנו נסדר מאחורי הקלעים, וזאת למען נוחיות הגולשים. כשיש מיליון הודעות קופצות, אזי הדפים מתחלפים מהר, אך כשמקפידים לשרשר, המצב מסתדר. אני אוהבת מאוד את גישתך האכפתית. תודה יקירתי, ועוד תראי שיהיה אחלה. אני כאן לכל דבר ועניין, אם תרצי לפנות אלי באופן אישי, את כמובן מוזמנת יקירה. מסר קטן ואני חוזרת. אז נותנים צ'אנס לשינוי? {שיט... זה נשמע כמו סיסמת בחירות לכנסת... }
חיבוק ענקי ממני , והתעלפתי על התמונה שלך. ♥♥♥

pirge

New member
ביגוש,אם אני נכנסתי לפורום קרניבורים../images/Emo8.gifבטוחה

שיהיה פה שמח גם עם השם החדש. בהצלחה ובכיף לכולנו

bigjack

New member
על בטוח שיהיה ../images/Emo9.gif

תודה פירגה
את תמיד חברת כבוד שלי

מליאל

New member
רציתי להגיד...

ראשית אני שמחה שהשם ישתנה...זה יהיה הרבה יותר ברור וימשוך אלינו שמת לב ל"אלינו"( אני מרגישה שייכת)יותר גולשים ובנוסף אתה ואריאלה זה נשמע שילוב מנצח, שאו ברכה ובהצלחה רבה. יום נפלא.

../images/Emo49.gifלנו על שינוי השם ו-../images/Emo50.gifלכולנו../images/Emo23.gif

יקיריי, אני שמחה להצטרף לניהולו של צחי המלך, רואה בבית זה בית חם, אוהב והכי חשוב תומך. מאמינה ביכולות האינטרקציה בין כולנו. שולחת לכם את אהבתי ו.... עם הפנים קדימה !!!

bigjack

New member
../images/Emo49.gifלאריאלה על השמלה הכחולה../images/Emo24.gif

מאחל לשנינו שיתוף פעולה פורה ושמייח

תודה אחי../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אנחנו כבר משתפים פעולה בצורה מושלמת, ככה שמפה נותר לנו רק להמריא. סומכת עלינו נשמתי.

אחשל

New member
נוטוף ../images/Emo3.gif... טוב שם טוב משמן טוב...

אהבתי את השם הקודם, דווקא בגלל המיקוד והחדות שלו. "אוכל בשרי" נשמע לי אנמי משהו... אבל מה שחשוב זה הנשמה הקרניבורית, תאוות הבשרים של חברי הפורום
. כל עוד זו תישמר ולא תתמסמס לה לפשטידה חלבית, יהיה בסדר
.
ניר

bigjack

New member
שמח לשמוע שקיבלת בהבנה ../images/Emo9.gif

בסופו של דבר זה למען כולנו

למעלה