הודעה לחברי\ות הפורום

נירהמ1

New member
אריאלה - בהצלחה בניהול הפורום

לצדו של צחי. בטוחה שביחד תביאו את הפורום לשגשוג והצלחה.
אוהבת את השם החדש של הפורום (לא מעורר שום אסוציאציות...
).

תודה נירה ../images/Emo25.gif

עם צחי אני מאושרת... גם אני התחברתי יותר לשם החדש... כבר לא מזכיר קניבלים... חיבוק ענקי ממני יקירתי.

א פרח

New member
עצוב שכך את חושבת

"כבר לא מזכיר קניבלים..." כי אם זו דעתך מה עשית פה מלחתחילה? דווקא בעייני כקרניבורית גאה השם הקודם היה הרבה יותר טוב, השם החדש אנמי לחלוטין וחבל שכך.

יקירה, זה הכי לא מה שאני חושבת....

ואם תקחי בחשבון את עצם העובדה שאני ארגנטינאית, וינקתי בשר מהבקבוק, במקום חלב, תביני עד כמה זה נכון. אני יותר מסתם קרניבורית גאה. אבל... זוהי הקונוטציה שאנשים קיבלו מהשם, ואין זה משנה כלל אם יש לזה נגיעה במציאות, או שלא. זה מה שקרה. לא עם כולם, אבל עם מספיק אנשים שפנו ואמרו דברם. יש גם הרבה אנשים שאינם מכירים כלל את המושג הנ"ל, ואין סיבה שהם לא ישתתפו עמנו, רק בגלל עצם העובדה שהמונח הוורבלי אינו מוכר להם. אבל זהו, הכל מאחורינו ופנינו רק קדימה. מאחלת לך המשך לילה מקסים. שולחת לך חיבוק. אריאלה.

א פרח

New member
אפשר לשאול שאלה

כיצד מישהיא שרק פתחה לפני פחות משבוע פורום, רואה עצמה מנהלת פורום נוסף כאשר שניהם בנושאים קרובים,האם יהיה לך את הזמן והיכולת להשקיע בשניהם? ובקשה וותרי על שימוש בכינוים כגון יקירה וכדומה כלפי. בתודה א פרח

אליה ל

New member
../images/Emo99.gif פרח

הריני להציע לך מעל גלי הרשת חברות רשתית קרובה ותומכת. אהבתי .

אליה ל

New member
סיכומו של יום אומר - שחברי פורום קרניבורים :-

אינם אוהבים את השינוי שנכפה עליהם תרתי משמע. העובדה שאת ממוצא ארגנטינאי אינה משנה כהוא זה לנושא אריאלה צר לי אך זה ממש לא רלוונטי. אם יש אנשים שאינם מכירים את המונח קרניבורים וכו' "מושג", "מונח וורבלי" או לא חשוב מה ואינם נכנסים לכאן משמע שאולי אין צורך שהם יכנסו לכאן. אישית היה לי דווקא מאוד נוח שאנשים שמכירים את המונח הזה נכנסים לכאן בדיוק כשם שאנשים שלא הכירו את פרוש המילה ונכנסו סתם כך בכדי לראות מה יש כאן. לא כל כך נראה לי שזה מאחורינו למרות שאולי נוח לך לחשוב כך. נהוג במקומותנו בדרך כלל לפני שמשנים שם של פורום לשאול גם לדעתם של מי שגולש בו - כותב לעיתים יותר ולעיתים פחות. אישית אני חושבת שזה זילזול בנו מה עוד שנראה שישנם עוד אחדים מביננו שאוחזים בדעתי שלי. מה בדיוק צריך לעניין אותנו שמנהלת פורום "אוכל חלבי" חושבת שהשם החדש הוא נחמד - ברררררררררר ואם יש מי שהוא מספיק לא בר דעת שינסה ליצור הקבלה בין קניבל לקרניבור - שישתדל לא להראות את הבורות שלו בפני כולם.

אליה

נהוג לחשוב שארגנטינאים אוהבי בשר, ולכן הזכרתי עובדה זאת. אני מבינה ללבך וללב כל מי שדעתו דומה לשלך ואני מכבדת דעתכם. הפורום הזה פתוח בפני כלל גולשי תפוז, בין אם הם מבינים או שאינם מבינים את המונח קרניבורים. ההחלטה לשינוי השם התקבלה בהחלטה משותפת של כל הנוגעים לניהול הפורום. מאחלת לך המשך לילה נעים. אריאלה.

א פרח

New member
נהוג לחשוב על מוצאים שונים

הרבה דברים, אז מה? ברוב המיקרים מדובר בדעות קדומות ומוטעות.

אליה ל

New member
וואווו סוף סוף יש אקשן

כשמתקבלת החלטה שגויה שאינה מקובלת על הרוב הרי שמן הדין הוא לשנותה. אני סבורה שאנחנו לא נמצאים בדיקטטורה בינתיים. החלטה משותפת של כל הנוגעים לניהול הפורם - ומה בדיוק עם אלו שגולשים כאן ? כמו שאומרים הילדים: הלווווווווואוו גם אנחנו כאן. אם דעתנו מכובדת כדבריך וצחי משום מה נעלם לו מכאן - יוחזר שם הפורום לקדמותו!

bigjack

New member
תשובה אחרונה בנושא לאליה

לצחי יש גם חיים מחוץ למחשב ההחלטות שהתקבלו על ידי בלבד הן סופיות ומעניין שהאקשן מופיע לרעה ולא לטובה לצערי הרב. את השאר כתבתי במסר ואני מבקש לסיים את הדיון בנושא תודה צחי

א פרח

New member
לרוב כשמגיעים למקום חדש

נהוג לומר שאת מה שעובד טוב אין צורך לתקן, אך כנראה שאת מהאנשים שנוהגים להיכנס לבתיהם של אחרים ומיד מתחילים לומר להם כיצד ואיך לעשות דברים. "ההחלטה לשינוי השם התקבלה בהחלטה משותפת של כל הנוגעים לניהול הפורום" מענין מי הם אותם השותפים לקבלת ההחלטה ועד כמה השפיעה החברות עימם לשם הטיית הכף.

אליה ל

New member
טוב נו, יאללה אני יורדת מהנושא, בכל מקרה פרח

מנסיון העבר שלי אפשר לנהל מספר פורומים במקביל - אני עשיתי זאת בזמנו בפורטלים אחרים והפורומים דווקא היו עליזים ורעננים עד שנשבר לי מהם.

bigjack

New member
תשובה אחרונה לא פרח

חבל שהירידות נעשות לכיוון אריאלה כי זה בכלל לא במקום השינויים נעשו על ידי בלבד כולל הבקשה מאריאלה לעזור לי בניהול. וזה שאני חבר שלה (ושל עוד עשרות רבות בתפוז) לא שינה כלום בהחלטה. מבקש לסיים את הנושא תודה
צחי

smo

New member
מצטרפת לברכות../images/Emo24.gifיקירתי עלי והצליחי

למעלה