אבל רגע! אמממ אמממ אמממ אני מפחדת
D Deppaholic New member 31/12/03 #24 אמממ.. אני לא מנוסה אבל ווזלין? (או איך שלא כותבים את זה..) או לבקש ממנו יפה להיות עדין (אם זה בכלל אפשרי או אופייני לג'וני)?
אמממ.. אני לא מנוסה אבל ווזלין? (או איך שלא כותבים את זה..) או לבקש ממנו יפה להיות עדין (אם זה בכלל אפשרי או אופייני לג'וני)?
נ ניקול (גין גריי) New member 31/12/03 #25 לבקש מג'וני להיות יפה? מה את עושה צחוק? זה לא רציונאלי. והבעיה שגם אני לא אמממ ואזלין? פויה! ועדין זה מאוד לא אופיני לבחור שפיצץ לפאפארצ'ים את הצורה והרס חדר במלון
לבקש מג'וני להיות יפה? מה את עושה צחוק? זה לא רציונאלי. והבעיה שגם אני לא אמממ ואזלין? פויה! ועדין זה מאוד לא אופיני לבחור שפיצץ לפאפארצ'ים את הצורה והרס חדר במלון
D Deppaholic New member 31/12/03 #26 כתבתי לבקש מג'וני יפה להיות עדין חוצמזה את לא צ'כה לפחד תחשבי על האליל ששוכב מעלייך או בכל תנוחה אחרת זה ממש לא משנה...
כתבתי לבקש מג'וני יפה להיות עדין חוצמזה את לא צ'כה לפחד תחשבי על האליל ששוכב מעלייך או בכל תנוחה אחרת זה ממש לא משנה...
נ ניקול (גין גריי) New member 31/12/03 #27 אה סורי אני עמה לא שמתי לב לחשוב? מי חושב בכלל שהאו שוכב מעלייך P: אבל עם הענק בגנו....
D Deppaholic New member 31/12/03 #28 ניקוווווווווולללללללללללללללל!!! את עושה את מה רובנו לא יכולות לעשות!! תעזרי אומץ ולכי על זה,שכבי על זה,תכניסי את זה..מה שזה לא יהיה..!!! ניקול טם טם טם **מעודדת** (עם מניפות כאלה כמו בסדרות היפניות)
ניקוווווווווולללללללללללללללל!!! את עושה את מה רובנו לא יכולות לעשות!! תעזרי אומץ ולכי על זה,שכבי על זה,תכניסי את זה..מה שזה לא יהיה..!!! ניקול טם טם טם **מעודדת** (עם מניפות כאלה כמו בסדרות היפניות)
נ ניקול (גין גריי) New member 31/12/03 #29 ../images/Emo12.gif יופי עכשיו גם הוא מתחיל להתרגז כי הוא כבר מוכן ומזומן אממממ טוב אני אלך על זה אבל הצילו!!!
../images/Emo12.gif יופי עכשיו גם הוא מתחיל להתרגז כי הוא כבר מוכן ומזומן אממממ טוב אני אלך על זה אבל הצילו!!!
נ ניקול (גין גריי) New member 31/12/03 #34 אבל אפילו לא התחלנו, הוא רק נגע בי והתחלתי לצרוח ולבכות ועכשיו אני מתחבא לו מתחת לשולחן וייז מיר אני שומעת את צעדיו על הרצפה...
אבל אפילו לא התחלנו, הוא רק נגע בי והתחלתי לצרוח ולבכות ועכשיו אני מתחבא לו מתחת לשולחן וייז מיר אני שומעת את צעדיו על הרצפה...
P Piper SweetHeart New member 31/12/03 #33 מה רע???../images/Emo163.gif תתני לו!! אלא אם זה עד כדיי כך כאב..!
נ ניקול (גין גריי) New member 31/12/03 #35 הופה יש לנו עוד מציצנית ../images/Emo8.gif זה נראה מאוד כואב :-|
D Deppaholic New member 31/12/03 #38 את אפילו לא ניסית..!! ואם בא לך אני מוכנה לבוא לעזור...(אני לא מאמינה שהרגע חשבתי את זה, והעליתי את זה בכתב)
את אפילו לא ניסית..!! ואם בא לך אני מוכנה לבוא לעזור...(אני לא מאמינה שהרגע חשבתי את זה, והעליתי את זה בכתב)