הופעה של יהודית רביץ בבאר שבע

שישיץ

New member
‏X‏נ* 7‏X‏*ת* ‏X‏ת זה 22!ק7 _../images/Emo79.gif

!&‏X‏ ה2נת* ‏N‏ה הפק3ת*!ת 27!נה ק*נן, 7‏X‏*ת* ‏w‏זה כח!&, ‏X‏‏N‏7ת* ‏X‏!&* ‏y‏!‏N‏7 הח&*ט 2‏X‏‏N‏ת &גד& ‏w‏*‏y‏7 2&!נד* !&‏N‏‏w‏!ך ‏X‏!ת! &כ*!!ן ה‏y‏70*ם 22‏X‏7 ‏w‏2‏y‏ !&כן 37*ך &ד27 ‏X‏ת ‏w‏פתם. &פנ* ‏w‏הת‏X‏2דת* 7‏X‏*ת* ‏X‏ת הכ*נ!* !נ7ג‏y‏ת*. ‏N‏נה& פק3ה 2פ!7!ם ‏w‏7!נה !דנ*‏X‏& פ*ק!
ולאנשים הנורמלים- אני גם ראיתי את זה בבוקר ולא הבנתי מה הפקצתיות ברונה קינן, ראיתי שזה כחול, אמרתי אולי עומר החליט באמת לגדל שיער בלונדי ולמשוך אותו לכיוון הערסים בבאר שבע ולכן צריך לדבר את שפתם. לפני שהתאבדתי ראיתי את הכינוי ונרגעתי. מנהל פקצה בפורום שרונה ודניאל פיק!
תודה לתירגומון פקצות!

0mroosh

New member
הו! התרגומון פקצות.

אני צריך קישור, איני מוצא זאת יותר! 100 NNת.

0mroosh

New member
../images/Emo25.gifכיף! :)

!!‏X‏!! זה ג‏X‏!נ*. ‏X‏נ* *כ!& &!‏N‏7 ‏N‏ה ‏w‏2‏X‏ &* !0פק ‏X‏ם כ!&כם ת3&*ח! &ק7!‏X‏. ח!ח!ח*. זה כ‏N‏! ח!ח*ת, ‏X‏! ח!ח*ם, ‏w‏!‏w‏נה? ‏y‏72 ‏N‏ק0*ם כ!&ם! *‏w‏ &* ‏X‏!!ז!3

שישיץ

New member
נחמד לך_../images/Emo79.gif

רק אני יודעת מה עשית כי כבר הגבתי להודעה ההיא שם ובתוכה רשמתי: ‏X‏נ* ‏N‏2*נה !*כ!&ה &פ‏y‏נח ‏X‏ת כ& ‏N‏ה ‏w‏7‏w‏‏N‏ת נה נה 2ננה ‏X‏נ* 7ק &‏X‏ 2ט!חה &‏N‏ה הה!ד‏y‏ה ה**תה ק‏w‏!7ה &כ‏X‏ן.. אבל כעת היא כן קשורה כי אתה משחק ברגשותינו ובשרשורינו

שישיץ

New member
../images/Emo122.gif_../images/Emo79.gif

דניאל סתם שמן חבר תועלת. ומאוד שטחי. זה מוזר שהוא גם שמן וגם שטחי, במונחים של ויזואליות הדבר לא אפשרי.ץ אבל אחלה שיר

שוודה

New member
חחחח תמיד כשאני שומעת את השיר

הזה זה מצחיק אותי שזה נשמע כמו "רבותא" דרכים. (רבותא זה עבודה ברוסית למי שאיננו דובר את שפתו של סטאלין)

abarak88

New member
../images/Emo32.gif מי מגיע היום להופעה בב"ש

של מטרופולין והיהודים [WTF]

0mroosh

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

מקווה להספיק ללמוד
. בכל אופן, היהודים זה ב8.11. היום רק מטרופולין.

למעלה