בהצלחההההההה:]]
ה הדסי מתה על אגמי New member 6/7/06 #28 מה קללל?../images/Emo204.gif איילה אמרתי לך שאת צריכה לראות מ אנחנו עושות שם ולא סתם להגיידד אני קורעת ת'נשמה שלי.
מה קללל?../images/Emo204.gif איילה אמרתי לך שאת צריכה לראות מ אנחנו עושות שם ולא סתם להגיידד אני קורעת ת'נשמה שלי.
E einatit4 New member 5/7/06 #22 ../images/Emo67.gif אני פשוט ארצח את תפוז לא נותנים לי לשנות את החתימה!!
T TOUSH New member 6/7/06 #23 יקיר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo210.gif בוא נעשה שירה בציבור... "רציתי לדעת שאת שלי רציתי לקחת אותך איתי..."
יקיר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo210.gif בוא נעשה שירה בציבור... "רציתי לדעת שאת שלי רציתי לקחת אותך איתי..."
T TOUSH New member 6/7/06 #25 "איפה את היום../images/Emo35.gifאיפה אתה יום"../images/Emo210.gif שיר קטלני
ה הדסי מתה על אגמי New member 6/7/06 #26 ששש יקיר צריך לישוןןן../images/Emo11.gif../images/Emo204.gif
י יקיר15 New member 6/7/06 #30 רעותיי הרסתתת חח זה לא היה ההמשך "...עכשיו אני חושב על החיים שעברו בלעדייך עכשיו זה כואב שאני נזכר בעייניךך ..."
רעותיי הרסתתת חח זה לא היה ההמשך "...עכשיו אני חושב על החיים שעברו בלעדייך עכשיו זה כואב שאני נזכר בעייניךך ..."
T TOUSH New member 6/7/06 #31 "איפה את היום?איהפ את היום?"../images/Emo210.gif רק שתדע שהגעתי למסקנה שזה יכול להיות שיר דיכאון כבד בעעע
"איפה את היום?איהפ את היום?"../images/Emo210.gif רק שתדע שהגעתי למסקנה שזה יכול להיות שיר דיכאון כבד בעעע
י יקיר15 New member 6/7/06 #32 חחחחחחחחחח לא נכוןןן ../images/Emo3.gif זה שיר קצבי מדי בשביל דיכאון ואני מבין בזה חחח... אחי כל היום עם השירים המזעזים האלוו
חחחחחחחחחח לא נכוןןן ../images/Emo3.gif זה שיר קצבי מדי בשביל דיכאון ואני מבין בזה חחח... אחי כל היום עם השירים המזעזים האלוו
S shirki love agamush New member 6/7/06 #37 ../images/Emo41.gif "על החיים שעברו בלעדייך שאני נזכר בעינייך שאני נזכר בשפתייך"
T TOUSH New member 6/7/06 #38 "איפה את היום?איפה את היום?"../images/Emo210.gif אני מבינה שזה המשפט שלי אני כל הזמן אומרת אותו
T the Girl of Love New member 6/7/06 #33 ../images/Emo6.gif "הורס" "הורסת" ../images/Emo214.gif בדיוק אתמול מרוב שעמום צפיתי בלילה בפסטיגל גיבורי על..ויש שם הורס והורסת, או משו כזה ובדיוק ה הזה.. טלפטיה .
../images/Emo6.gif "הורס" "הורסת" ../images/Emo214.gif בדיוק אתמול מרוב שעמום צפיתי בלילה בפסטיגל גיבורי על..ויש שם הורס והורסת, או משו כזה ובדיוק ה הזה.. טלפטיה .