הזוועהוויזיון עומד בפתח

vegetable man

New member
../images/Emo32.gif הזוועהוויזיון עומד בפתח

וכיוון שאני יודע שכולכם במתח וצפייה אינסופית, איזה וילון תלבש הזמרת מבלארוס, כמה נקודות תקבל מלטה, איך שוב כולם יתעלמו מקיומנו. אז הריני גאה בזאת לפתוח שרשור דחקות אינטרקטיבי ראשון מסוגו - בו תפזרו באוויר את הגיגכם ורשמכם מהזוועוויזיון שעומד להתחיל

חרטושה

New member
או, סוף סוף!

איך לא עלו על זה קודם?! טוב, אני קופצת לטעון מצברים ולאכול גלידה ומייד חוזרת לצפות בגעתון.

חחח, היי!

זה אחד מהערבים היותר כיפים שיש בשנה, מבחינה טלוויזיונית. למה להיות פלוץ
. יהיה כיף! לא חשוב מה מעמד ישראל, גם אם מתפללים להפסד רק כדי להכניס לכל הנציגים הנוראיים קצת רגשות אשמה בנוסח 'ואם עוד עלוב כזה יקום שנה הבאה תראה מה יקרה לך' וגם אם מרוצים נורא מהבחירה והולכים לצפות בגאווה (כמו שנה שעברה, ואמרתי את זה עוד לפני הזכייה) - זה בכלל לא העניין כאן. אחד הערבים הנחמדים ביותר. תהנו

vegetable man

New member
בהחלט שנהנה

כולם מוזמנים לשתף אותנו ברגשותהם - למרות המראות הקשים לצפייה (למשל החליפה+חצאית של סלין דיון). הכל ברוח טובה - אין כוונה אחרת

חרטושה

New member
שאלה

של מישהי שבכלל לא מעודכנת בדברים האלה: מי זה אדי בטלר? כלומר מה הסיפור שלו? מי יודע ויספק תשובה זה יהיה נהדר. תודה.

פוֹלי

New member
once upon a time

הייתה להקה קטנה ועלומה בשם "עדן", הם אפילו ייצגו אותנו באירוויזיון שהיה בישראל אחרי שדנה בננה הביאה אותו לארץ עם השיר happy birthday. אדי באטלר הוא מפליטי להקה זו.

חרטושה

New member
אהההה תודה! ../images/Emo140.gif

רציתי גם להגיד שאני רואה עכשיו את ההופעה שלו ומתבאסת קשות, וזה לא בגללו. ביום חמישי יצא לי לראות את התוכנית של לונדון וקירשנבאום בערוץ 10, והם ארחו שם את להקת קולולוש. אחד מחברי הלהקה, רבל סאן, עומד בפני גירוש מפני שהמדינה לא מכירה ביהדותו, וזה למרות שרבל סאן בעצמו רואה בעצמו יהודי, אוהב ישראל, גר פה , הקים משפחה כאן ורוצה לתרום למדינה. ידוע שמדינת ישראל לא אוהבת לא יהודים ופחות היא אוהבת שחורים ורבל סאן, מה לעשות, הוא שחור. מי שצופה בנציגות של ישראל לאירווזיון עוד עשוי לקבל את הרושם שלגיטימי להיות פה טרנס סקסואל או שחור או לא יהודי חלילה. אין גבול לצביעות של המדינה הזאת.

סלע 1

New member
ישר כח על ההתמדה והנחישות

אני באופן אישי מעדיף לעשות משהו קצת יותר מהנה, כמו נניח להקשיב להקלטה של חתולים נדרסים בפאסט בקוורדס תוך כדי כך שאני חובט בעצמי באמצעות מחבט יתושים. נ.ב., בכלל לא נסחפו המנחים בכניסה שלהם. (טוב נו, אני לא מוצא את מחבט היתושים שלי ...)

חרטושה

New member
מה זה - זו ליאל?!

אני יכולה להישבע שליאל מייצגת את שוויץ! אני רואה טוב או שאני בסרטים?

חרטושה

New member
די אני לא מאמינה על עצמי!

ליאל זו ילדה ישראלית שמנסה לעשות לעצמה קריירה בנין לאומית בזמרה. אני לא יודעת מאיזה גיל בדיוק היא שרה, אבל היא כבר כמה שנים בביזנס. יש לה אפילו פורום מעריצים פה בתפוז (לא שמשם אני יודעת את זה, היא שפוט לא נראית שוויצרית)

vegetable man

New member
את מכירה אותה?!

לא יודע איך קוראים לה אבל הסיפור נכון. אפרופו "זיופים" בשיחותינו האחרונות - הוא זייף אימים

vegetable man

New member
וואו, איזה רגשות אמפטיה

אני נכנע
אבל את יודעת שאין לו קשר לפועלים הזרים, נכון? הוא מה"כושים העבריים מדימונה" (אני מקווה שאמרתי את זה נכון)...לפי מה שאני מבין עכשיו.

חרטושה

New member
תיארתי לעצמי

אגב, זה פשוט "העבריים". גם להם יש סיפור לא קטן עם ההכרה בהם ובישוב שלהם (לא מזמן הם רצו להרחיב את הישוב ולבנות בו בתי קבע וזה העמיד את הממשלה במלוא מערומיה). עד היום אין להם ממש יחסים עם השכנים בדימונה. יש למדינת ישראל בעיה אמיתית עם אנשים שהם לא "אנחנו".

אני מכירה אותה אישית

היא גרה (לפחות עד שהתפרסמה ~_~) בקיבוץ כנרת, קיבוץ קטן וחביב בעמק הירדן, ליד דגניה, טבריה, אפיקים וכל העסק. עד שבראבו גילה אותה היא שרה בטקסים של הקיבוץ בחגים, איתי.

למעלה