שיטטט שכחתי.. הייתי מרוכזת בלהקות בנים ב92 אוח התמכרתי לערוץ הזה..
ל ליטלושי New member 8/10/05 #29 שיטטט שכחתי..../images/Emo7.gif הייתי מרוכזת בלהקות בנים ב92 אוח התמכרתי לערוץ הזה..
ל ליטלושי New member 8/10/05 #23 יו בנותתתתתתתתתתתתתת!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif הרגעעעע היה ב92 אמטיוי היטס את sod!! הקליפ החדשששש יאו זה היה מטורף הייתי בשוק אוח כמה אני מאושרת עכשיו! הם כאלה חמודים וכ"כ מזכירים את באסטדדדדד...וגי'מס אוי ג'ימס איך התגעגעתי לראות אותו בטלוויזיה.. אל תעזבו תטלוויזיה מעכשיו..כי הם יהיו שם!
יו בנותתתתתתתתתתתתתת!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif הרגעעעע היה ב92 אמטיוי היטס את sod!! הקליפ החדשששש יאו זה היה מטורף הייתי בשוק אוח כמה אני מאושרת עכשיו! הם כאלה חמודים וכ"כ מזכירים את באסטדדדדד...וגי'מס אוי ג'ימס איך התגעגעתי לראות אותו בטלוויזיה.. אל תעזבו תטלוויזיה מעכשיו..כי הם יהיו שם!
ל ליטלושי New member 8/10/05 #25 זה לא תוכנית.. כמה פעמים ביום שמים שני קליפים חדשים..ולמעלה יש משהו שרשום באפור, השם של הפינה הזאתי, אני פשוט לא זוכרת איך קוראים לזה.. יודעת על מה אני מדברת?
זה לא תוכנית.. כמה פעמים ביום שמים שני קליפים חדשים..ולמעלה יש משהו שרשום באפור, השם של הפינה הזאתי, אני פשוט לא זוכרת איך קוראים לזה.. יודעת על מה אני מדברת?
ל ליטלושי New member 8/10/05 #28 לא, זה לא זה זה פינה קטנטנה ששמים רק שני שירים ממש ממש חדשים.. נראה לי ששמים את זה בכל פעם שנגמרת תוכנית..תנסי לעקוב
לא, זה לא זה זה פינה קטנטנה ששמים רק שני שירים ממש ממש חדשים.. נראה לי ששמים את זה בכל פעם שנגמרת תוכנית..תנסי לעקוב
B bustedit New member 8/10/05 #30 אוף אוף אוף אוף אוף אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ורק לי איןןןןןןןןןןןןןןןן
אוף אוף אוף אוף אוף אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ורק לי איןןןןןןןןןןןןןןןן
L LovE BuSTeD New member 8/10/05 #34 אין לי היטס יותר אני חייבת להזמיןןןןן אז רגע מה נסגר הם יהיו בטופ אוף דה פופס או לא?
D DesertRose7 New member 8/10/05 #38 וזה נורא מוזר.. כי באתר כתוב שהם יהיו.. והם היחידים מכל הרשימה שלא שידרו.
R Rowdy Girl New member 8/10/05 #40 שומדבר../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif זה בדיוק מה שהיה ב12 וחצי והם לא היו
J just jenny New member 9/10/05 #43 יא ראיתי ת'קליפ!!!!!!11 הם כאלה חמודיםם השיר יפה וגם הקליפ.. בהחלט יש למה לצפות.. לפחות משו שיפר לי ת'מצב רוח היום..
יא ראיתי ת'קליפ!!!!!!11 הם כאלה חמודיםם השיר יפה וגם הקליפ.. בהחלט יש למה לצפות.. לפחות משו שיפר לי ת'מצב רוח היום..
S sapiroosh15 New member 8/10/05 #37 נצל"ש אתם לא יודעים איה תמונה מצאתייי!! שצ'ארלי היה צעיר יותר עם אח שלו הקטן יותר.. טוב חח הם 2 כונפותתת אמאאאא חחחחח קבלו
נצל"ש אתם לא יודעים איה תמונה מצאתייי!! שצ'ארלי היה צעיר יותר עם אח שלו הקטן יותר.. טוב חח הם 2 כונפותתת אמאאאא חחחחח קבלו