היסטורי

The Albatross

New member
בהצלחה מחר בבגרות בהיסטוריה. ../images/Emo32.gif

אני אישית לחוץ כמו טמפון. נקווה שיהיה בסדר.

אליc

New member
היי

היי לכולם אני קורא ותיק פה וחייב לציין שכל כך כייף לקרוא ולדעת שיש כל כך הרבה אנשים שמעריכים מוזיקה בכל מקרה פתחתי בלוגTV שכל כולו הפינק..אז בכייף שלכם מאזין נשוחח ..מקווה לראותכם...

שלום שלום

ברוך הבא.... תיהנה.. מקווה שנשמע ממך... שבוע טוב לכולם ואיחוד נעים

Elinor BC

New member
בהצלחה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif לא סתם היסטוריה

והיסטריה, הן מילים נורא דומות. תחרשו על האיסלאם! הכי חשוב(25 נקודות לשאלה מסכנה)
יום טוב.

deePink

New member
עוד לא הגעתי לאיסלם

=/ תמיד הכל בדקה ה90 ועוד יש לי קונצרט היום =( בעעעעעעעע בהצלחה לי ולכל מי שעושה

Davidson

New member
דווקא מצאתי אותו קל ביותר ../images/Emo13.gif

הנושא היחיד שנמחק אצלי מהמיקוד
לעומת זאת, המהפכה התעשייתית והאמנסיפציה... זה כבר משהו אחר (מקווה שלא אהיה חייב להתקרב לזה בבגרות)

Elinor BC

New member
מה?! איך?? זה באמת הנושא הכי קל

אני מדקלמת כל כך בע"פ את כל התקופה הראשונה.. רק עם האיסלאם הזה יש בעיה

Davidson

New member
../images/Emo10.gif

נו, הסתבכתי עם כל ההמצאות והמהפכות.
וחוץ מזה, לא נושא מעניין כ"כ. ארצות האיסלאם מעניין, וגם אין כ"כ הרבה חומר ללמוד. [הצלחתי ללמוד בע"פ את הרוב. כן, אני טוב בלמידה בע"פ, למזלי] אגב, באיזו שעה הבגרות מחר? [אותה שעה בכל הארץ, נכון?] לא טרחו להגיד לכיתתי.

Elinor BC

New member
יאפ 9, ואממ בדיוק מה שרשמת אני אומר

אומרת, הפוך האיסלאם זה הדבר הכי משעמם שאי פעם שמעתי ולמדתי עליו!! זה פשוט הורג אותי ובנוסף זה עוד לא נקלט לי! בעעע ודווקא המצאות ומהפכות, אחד הדברים המענינים בהיסטוריה, ההתקדמות, ההתפתחויות השונות.. אתה ממש מוזר

את כל פועלו של ביסמארק אתם זוכרים?

זה הדבר היחיד מהבחינה שאני עוד זוכרת איכשהו.... בהצלחה גדולה לכל הנבחנים!
לא להלחץ... יהיה בסדר!

גם גדולים נבחנים

אחרי שנים רבות שלא הייתי בבתי ספר, גם לי יש בחינה מחר בהיסטוריה... מה לעשות )-: הצלחה ענקית לכולם

afon

New member
התוכנית השתנתה

את ביסמארק כבר לא לומדים. הנושאים מתרכזים רובם בעם היהודי, ארץ ישראל, ומדינת ישראל. אין כמעט היסטוריה כללית. זה ממש חבל כי לרוב הנושאים הנ"ל מאוד משעממים.

למעלה