היסטורי

Elinor BC

New member
יואו אני נרגשת אני בטירוף../images/Emo70.gif זה היה

כל כך קלללללללללללללללללללללללל!!! מזה!! אני שמחה שלא צדקתי כולם! זה היה כל כך קללל לא ידעתי על איזה שאלות לענות מרוב שהמבחן היה קל והכי קטע סיימתי את המבחן בשעה ורבע .. זה לא יאמן המתכונת לא היתה כזאת קלה, ואותה שבטח לא סיימתי בזמן יואו יואו יואו אני נרגשת מדי! והכי כיף, זהו נגמר, שלום ולהתראות להיסטוריה א'! אנשים אחרים, תכתבו תגובותיכם
יום טוב.

Davidson

New member
גהינום. ועוד אחרי ה90 במתכונת.

פשוט גהינום. מדוע? היו נושאים שכנראה לא נכחתי בכיתה כשלימדו אותם. אוקיי, אין לי בעיה להשלים, אבל זה לא הופיע במדויק במיקוד! ולמה, כשיש שאלות חובה שאין לי ידע עליהם, יש 2 שאלות בחירה באיסלם, ש2 פשוט שאלות מצוינות, שאני שולט נהדר בהן? הלך רע.

Elinor BC

New member
:-O איך? כל מה שלמדנו הופיע במיקוד

.... המיקוד מהאתר של הבגרויות.. אמממ, אני לא מבינה, אצלנו בשיכבה הלך כל כך טוב! לכולם! אבל ממש.. לא שמעתי תלונה אחת. באמת כל הכבוד למשרד החינוך על הבגרות הקלה הזאת.. מקווה ל100

deePink

New member
../images/Emo107.gifה!

סתם סתם... =) פשוט הלך בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

יפה יפה

אז המורה סתם הכניס אותכם ללחץ. יצא לכם טוב בסוף. מה איתך ענבל (דיפינק) ?

deePink

New member
בגרות פחות בגרות יותר

זה לא הקטע.... יש לי שער קצררררררררררררררר! פאק... למה דווקא אני?! למרות ששישה אנשים אמרו לי היום לדגמן =/ (בררררר, ה' רוצה לנקום בי) ונכנסתי עם נהג אוטובוס למריבה על ההתנתקות... זה היה מצחיק... הוא פשוט נעמד פתאום באמצע הכביש והתחיל לריב איתי... D=

הופעות השליחים לסוף השבוע

29.6 (רביעי, 22.00): השליחים יצדיעו ל-4 אגדות הרוק הגדולות "פינק פלויד", "לד זפלין", "סגול כהה", ו"הדלתות" במועדון האמדוס באשדוד. 1.7 (שישי, 22.00): השליחים יצדיעו למיטב הקלאסיקות הגדולות של שנות השישים והשבעים: "שיקגו", "רולינג סטונס", "הקצפת", "סגול כהה", "סנטנה" ועוד בפיוז'ן ת"א. בשבוע הבא (5.7, שלישי, 21.00): לרגל האיחוד של להקת "פינק פלויד" האגדית יתקיים מופע מחווה ענק בבארבי ת"א בו יבצעו השליחים בהרכב מורחב את היצירות: DARK SIDE OF THE MOON WISH YOU WERE HERE THE WALL יחד עם להקת "מג'נטיק" מחיפה שתבצע את האלבום ANIMALS ויצירות מוקדמות של "פינק פלויד" עם סיד בארט. המופע ייפתח בהקרנות DVD על מסך גדול של הופעות היסטוריות ונדירות ממקומות שונים בעולם של "פינק פלויד" בהרכב המקורי: Ummagumma אמסטרדם 1969 Atom Heart Mother ניו יורק 1970 Echoes בהופעה חיה 1971 אל תחמיצו!!! פרטים מלאים על ההופעות באתר שלנו: http://bluesmsgr.listen.to

../images/Emo32.gif אחד חשוב של פרגון והצדעה:

ואני מדבר כמובן על ציףציף1000, המנהלת היקרה שלנו, האחת והיחידה! על כך שדואגת לפורום חלק גדול משעות היום, אם זה בעדכונים לגבי המופע המדובר, אם זה בחשדות שהיא לא מזניחה ומעדכנת אותנו בלי סוף, משחקי הפורום הנהדרים, ואפילו בסקירות האלבומים של הפלויד לרענון הזכרון. אז קבלי
אחד גדול ו
על פועלך למעננו, ותודה ענקית! מתן.

דותן גל

New member
מה זו ההנהלה הזו!

אני בפורום הזה כבר חודש בערך. אני קורא את רוב ההודעות ואני חייב מה זו ההנהלה הזו.... איזה יחס מגעיל..... ממש לא כיף לרשום כאן הודעות....

שלום דותן

וברוך בואך לפורומנו. אני ההנהלה. אתה מוזמן להעלות את טענותיך במסר אלי - אני מבטיחה לענות. אני שמחה לראות שהיחס המגעיל שלי לא מנע ממך לרשום את ההודעה הזו. ותודה לחבר'ה למעלה; זה הכל בשבילכם, ובשביל שיהיה לנו כיף כאן.

דותן גל

New member
הא

אני לא במשפט... זה רק מה שאני קורא ומרגיש והציניות שאתה מוסיף את ההודעה שלי להודע ההפוכה יש מזה משהו ציני, אתה לא חושב?!!!

לא הבנתי

ההודעה שלך וההודעות שמעליך עוסקות בהנהלת הפורום. לכן הן מופיעות ביחד. אין טעם שיהיו כמה שרשורים באותו נושא, בעמוד אחד. אין בזה ציניות, אלא רק יעילות, ונסיון להפוך את הפורום ליותר קל לקריאה ולניווט. ושוב, אנא שלח לי את הערותיך - מה בדיוק מגעיל אצלי וכיוב' - ונדון בכך.

למעלה