מהדרום, אבל הרבה מאוד בת"א... חח... את?
ל לירוני נמבר 1 New member 8/11/04 #13 היי mortz אני מחולון...איפה את מהדרום? אבא שלי גר בדרום.... מאיפה את mortz?
ל לירוני נמבר 1 New member 8/11/04 #15 אהה נוא גר ליד מושב להב שומריה וכל זה......אם זה אומר לך משהו חחחחחח
M mortz New member 8/11/04 #17 = ) אני גרה במשגב. זה בצפון. ליד כרמיאל..! המקום הכי שווה בארץץץ בנות כמה אתם?
ל לירוני נמבר 1 New member 9/11/04 #22 חחחחחח כן כן...אתן יודעות שהייתי אמורה ללכת לאודישן לסדרה! אבל לא הלכתי בסוף....
י יהונתן שנברג New member 9/11/04 #31 זה לא זה.. פשוט פרמתתיע את המחשב לפני יומים.. ויכך לי זמן להחזיר הכל.. אבל תרשמי לי..
B Ben LeVi 232 New member 9/11/04 #21 זהו בדיוק הפורום הוא אמנם מקום לדבר הו על ראש גדול, אבל הוא לא אמור להיות תחליף לאיי סי קיו למשל, זה לא מקום להיי מה המצב? ולהכל טוב. תשמרו את הפורום לשיחות ודיונים קצת יותר רציניים!
זהו בדיוק הפורום הוא אמנם מקום לדבר הו על ראש גדול, אבל הוא לא אמור להיות תחליף לאיי סי קיו למשל, זה לא מקום להיי מה המצב? ולהכל טוב. תשמרו את הפורום לשיחות ודיונים קצת יותר רציניים!
A adidas12 New member 9/11/04 #27 חחח זה הצתגובה שלך?!? חחח מי זה?!? מה מצב?!? עדי זאת עדי הייתי איתך שנתיים בבצפר ואיזה 3 שנים בצופים אבשם לא נרהא לי שתזהה בפנים אולי כן אבל חפיף... מה שלום המציל את החג?!?!?
חחח זה הצתגובה שלך?!? חחח מי זה?!? מה מצב?!? עדי זאת עדי הייתי איתך שנתיים בבצפר ואיזה 3 שנים בצופים אבשם לא נרהא לי שתזהה בפנים אולי כן אבל חפיף... מה שלום המציל את החג?!?!?