הכרויות

noa131

New member
../images/Emo32.gifהכרויות

אז חשבתי שאנחנו פורום לא מגובש כלכך ולא כולם מכירים את כולם אז הכנתי שאלון קצרצר... 1. שם: 2. כינוי: 3. פורומים אהובים עלי: 4. סרט אימה אהוב: 5. סרט אהוב בכלל: 6. זמר\להקה אהובים: 7. שיר אהוב: 8. יש חבר\חברה: 9. פירסינג: 10. קעקועים: 11. עולה לכיתה: 12. גיל: 13. תחביבים: 14. תוסיפו אתם משהו על עצמכם

טוב../images/Emo3.gif

1. שם:נופר 2. כינוי:אין 3. פורומים אהובים עלי:אמ טי וי... 4. סרט אימה אהוב:יש המון
, 5. סרט אהוב בכלל:יש המוןןןן 6. זמר\להקה אהובים:ליאן ריימס 7. שיר אהוב:המון 8. יש חבר\חברה:לא 9. פירסינג:אין
10. קעקועים:אין
11. עולה לכיתה:י'
12. גיל:15 13. תחביבים:ספרים [אנגלית
], סרטים
וכל השטויות שכותבים בתחביבים 14. תוסיפו אתם משהו על עצמכם: אה

noa131

New member
נמנמ

1. שם: נועה 2. כינוי: ויזל(השם משפחה שלי) 3. פורומים אהובים עלי: סרטי אימה=]], גוד שארלוט, אנג'ל, שנות השבעים 4. סרט אימה אהוב: פנייה לא נכונה 5. סרט אהוב בכלל: מולן רוז' 6. זמר\להקה אהובים: גוד שארלוט 7. שיר אהוב: משתנה.. כרגע... wake me up when september ends של גרין דיי וdon't wanna stop של גוד שארלוט 8. יש חבר\חברה: לא 9. פירסינג: לא אבל רוצה לעשות אינדאסטריאל 10. קעקועים: לא 11. עולה לכיתה: ט 12. גיל: בספטמבר 14 13. תחביבים: לסוע באופניים, לשמוע מוזיקה, לגלוש באינטרנט 14. אני פירומנית..=]]

Cindy Campbell

New member
תשובות

1. שם: רינת. 2. כינוי: ציף ציף. 3. פורומים אהובים עלי: סרטי מתח ואימה, תסריטאות וקולנוע. 4. סרט אימה אהוב: "הצלצול". 5. סרט אהוב בכלל: כנ"ל. 6. זמר\להקה אהובים: דרייק בל, ביטלס. 7. שיר אהוב: A man for all seasons. 8. יש חבר\חברה: לא. 9. פירסינג: אין. 10. קעקועים: אין. 11. עולה לכיתה: ח'. 12. גיל: 13 וחודשיים. 13. תחביבים: לצפות בטלויזיה, מחשבים ואינרנט, לכתוב תסריטים, לקרוא ספרים, לראות סרטי אימה. 14. תוסיפו אתם משהו על עצמכם: אני דוגלת במחשבה שאומרים "גשם" ולא "גמש"!

../images/Emo66.gifתשובות

1. שם: רוני 2. כינוי: קוקי בוקי, לוליפופ, שאלתיאל 3. פורומים אהובים עלי: כולם באותה מידה
4. סרט אימה אהוב: כל מה שהיצ'קוק עשה 5. סרט אהוב בכלל: קשה לבחור אז אני אכתוב ז'אנרים... סרטי אימה וסרטי דלי תקציב מארצות הברית [פשוט התמכרתי]. 6. זמר\להקה אהובים: כל כך הרבה! Gorillaz,Fountains Of Wayne,Garbage,Oasis,Pink Floyd,Sixpence None The Richer 7. שיר אהוב: בכל תקופה שיר שונה. כרגע Keane - We Might As Well Be Strangers 8. יש חבר\חברה: רווקה... 9. פירסינג: האם עגילים באוזניים נחשב?
3 חורים בסך הכל... 10. קעקועים: אין 11. עולה לכיתה: י' 12. גיל: 14 ו-10 חודשיים 13. תחביבים: קומיקס
, מדע בדיוני, אינטרנט, טלוויזיה,סרטים, ספרים, בניית מודלים ואספנות. 14. תוסיפו אתם משהו על עצמכם: האממ... שלום

noa131

New member
הכוונה לא פורום מסויים...

פורומים שאת נמצאת בהם... ויש לי את ההופעה של הפינק פלוייד בלייב 8 אם את רוצה אני יכולה להביא לך על דיסק במפגש פורום... אם כבר נמצא תאריך..!

שיהיה, אין משהו יותר טוב לעשות :)

1. שם: טורי 2. כינוי: ילדה מופרעת 3. פורומים אהובים עלי: אמנות הצילום, אימה ומתח, סרטים, תסריטאות. 4. סרט אימה אהוב: משור. פסיכו. 5. סרט אהוב בכלל: דוני דארקו
6. זמר\להקה אהובים: היהודים
. 7. שיר אהוב: אהובתי של משינה :) 8. יש חבר\חברה: לא 9. פירסינג: אמממ, שלוש באוזן אחת, שתיים בשנייה, נזם ועוד אממ 2 בתכנון. 10. קעקועים: הלוואי אבל לא. 11. עולה לכיתה: יב. ברוך שנתפטר. 12. גיל: 17 13. תחביבים: צילום וכתיבה. 14. תוסיפו אתם משהו על עצמכם. אמממ... כן. כלום.

../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif../images/Emo186.gif../images/Emo4.gif../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif../images/Emo153.gif../images/Emo11.gif

wtf??? הכי לא איכותי??? ארררג.... זה אחד מהסרטים הכי טובים שראיתי!!! להגיד עליו שהוא לא איכותי זה גובל בפשע!!!

NiKi†a

New member
אוקיי ^^

1. שם: שירן 2. כינוי: נממ... 3. פורומים אהובים עלי: מיוז, פאוור מטאל... 4. סרט אימה אהוב: Saw. 5. סרט אהוב בכלל: שודדי הקאריבים, מוצאים את נמו =] 6. זמר\להקה אהובים: מיוז, דרים תיאט'ר, מגהדת', פלאסיבו, אורפנד לנד.. 7. שיר אהוב: יש כמה. 8. יש חבר\חברה: יש
. 9. פירסינג: למעלה באוזן 10. קעקועים: אין לי :( 11. עולה לכיתה: י"ב 12. גיל: 16 ו-8.5 חודשים P: 13. תחביבים: יש לי. 14. תוסיפו אתם משהו על עצמכם: אוקיי.

Da Fish Snake

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1. שם: דור 2. כינוי: בפורום? Da Fish Snake.. בכללי? מרקם.. (שם המשפחה שלי) 3. פורומים אהובים עלי: הדג נחש וסרטים... 4. סרט אימה אהוב: נבואות איש העש (נחשב?) 5. סרט אהוב בכלל: ספרות זולה 6. זמר\להקה אהובים: הדג נחש 7. שיר אהוב: Foo Fighters - Best of you 8. יש חבר\חברה: לא כרגע 9. פירסינג: nah... 10. קעקועים: nope... 11. עולה לכיתה: י"ב 12. גיל: 17 (בנובמבר) 13. תחביבים: עשיית סרטים, כדורגל, קולנוע... 14. תוסיפו אתם משהו על עצמכם- כן, מה אתם עוד רוצים לדעת? P-:

liavsayegh

New member
../images/Emo12.gif אני בשוק שיש עוד מישהו

שאוהב את הסרט נבואות איש העש כל כך...כבוד בנאדם!! אתה לא לבד!!

KRUEGER

New member
אוקיי

1. שם:נעמה 2. כינוי:קורגר 3. פורומים אהובים עלי:מתח ואימה אלא מה?! 4. סרט אימה אהוב:מגרש השדים - פשוט סרט חמוד!!! 5. סרט אהוב בכלל:אמממ הרבה! 6. זמר\להקה אהובים:אמינם!! 7. שיר אהוב:stan 8. יש חבר\חברה:לא 9. פירסינג:חורים רגילים באוזניים אם זה נחשב.... 10. קעקועים:לא אבל יהיה!! 11. עולה לכיתה:ט 12. גיל:14 וחצי 13. תחביבים:רכיבה על אופניים, לשחק כדורסל, לקרוא, לרכב על סוסים, לעצבן אנשים...חחחח יש עוד... 14. תוסיפו אתם משהו על עצמכם: אמממ אני מטורפת!!

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif וול וול...

שם: קרינה...מי לא מכיר?
כינוי: קושקוש?באני? טוב אני עוברת פה לקווים אישיים. TiNkErBeL69 פורומים אהובים עלי: לצערי אין כל כך זמן לעוד =\ פעם הייתי הרבה יותר פעילה. סרט אימה אהוב: זה כמו לשאול את אימא מי הילד האהוב עליה
סרט אהוב בכלל: יש הרבה....ספרות זולה, פיית' קלאב, עיר של מלאכים....ורבים אחרים זמר\להקה: חופשייה בנושא הזה. שיר אהוב: Iris- goo goo dolls ורבים אחרים.^ חבר: קיים
פירסינג: מתעטרת ב-7 לובים, הליקס וטבור שקסי. גאה
קעקועים: קטנה מדי. עולה לכיתה: י' גיל: 15 תחביבים: לנגן בגיטרה, לקרוא ספרים ולשרוץ פה. אה והמון טלפון. אוהפת אתכם.
הוספתי משהו

../images/Emo9.gif ../images/Emo26.gif מי שקרא שיעשה ../images/Emo45.gif

1. שם: טובי.tovi 2. כינוי: טובי [?] 3. פורומים אהובים עלי: שייגעצ, הומור שחור, אינפקציה, אממ ועוד.. [אפשר לראות בכרטיס האישי] 4. סרט אימה אהוב: מסור! 5. סרט אהוב בכלל: פרל הארבור. 6. זמר\להקה אהובים: המון. שייגעצ, אינפקציה, אביב גפן, מוניקה סקס, עברי לידר, גרין דיי, פאפא רוץ', גוד שארלוט, ועוד.... 7. שיר אהוב: שאלה קשה. 8. יש חבר\חברה:
9. פירסינג: 4 לובים [רגילים..] ונזם 10. קעקועים: אין 11. עולה לכיתה: י"א 12. גיל: 16.4 13. תחביבים: מוזיקה, אינטרנט ועוד....

למעלה