הכרויות

noa131

New member
../images/Emo45.gifאני קראתי את של כולם

בגלל זה פתחתי את השירשור..

דם דם

New member
תורי

שם: אלעד כינוי: בזמן האחרון זה דם דם, בבצפר ויסודי היו מכנים אותי דבדה(על פי שם המשפחה-לכו תבינו) פורומים אהובים: האמת אני מטייל לי בכמה פורומים אבל אני פעיל רק בפורום הזה פה סרט אימה אהוב: הציפורים של היצ'קוק....נו איך לא סרט אהוב בכלל: הסנדק זמר/להקה אהובים: אמינם,2pac,black eyed peas שיר אהוב: השיר מהפסקול של הסרט "הסנדק" חבר/ה: אין חברה....ברררר וגם לא חבר...חחח פירסינג: אין, חס ושלום קעקועים: תראו שורה למעלמה...תבינו שגם את זה אין לי עולה לכיתה: אמממ זה קשה...סיימתי י"ב והולך אינשאללה לאוניברסיטה השנה גיל: 19 תחביבים: אוהב ביליארד,אוסף בולים,סרטים טובים, מסעדות ואוכל טוב להוסיף על עצמי: לא נראה לי תראו איזה מגילה כבר יצאה ממה שכתבתי אבל בגדול אפשר לומר שאני דיי ביישן, זכרון של פיל, ו...סבלנות אדירה

liavsayegh

New member
עכשיו אני

1. שם: ליאב 2. כינוי: בפורום-liavsayegh בבית-עדיף שלא תדעו..את זה אני משאירה אצלי. 3. פורומים אהובים: הפורום שלנו! ומידי פעם "זיהוי שירים". 4. סרט אימה אהוב: לא יודעת מה להגיד...קשה מידי. 5. סרט אהוב בכלל: כמו למעלה, קשה מידי... 6. זמר/להקה אהובים: בלאק אייד פיס וחוץ מזה הכל מהכל! (חוץ ממזרחית..) 7. שיר אהוב: whene you believe מהסרט נסיך מצריים (אל תשאלו..חח) 8. חבר/חברה: אמ.. לא 9. פירסינג: באוזניים נחשב? 10. קעקועים: כן בטח... 11. עולה לכיתה: ט' 12. גיך: 14 וחצי 13. תחביבים: לראות סרטי אימה (אלא מה?), לשמוע מוזיקה, לצאת למסיבות, לטייל ולהיות על המחשב. 14. משהו עליי: אמ...אני ספונטנית, ממש לא ביישנית, כנה ואמ לא יודעת... (רוצים לדעת עוד? תשאלו...חחחח)

למעלה