המזל ואת/ה..

../images/Emo32.gif המזל ואת/ה..../images/Emo32.gif

אתם מאמינים באסטרולוגיה ?
איזה מזל אתם?
האם באמת יש קשר בין המזל לאופי?
לדעתי כן, אני מאוד מאמינה בזה!! כשאני קוראת את אופי המזל שלי (אריה) זה בדיוק האופי שלי!!!
יש הרבה שההתהגות שלהם מושפעת מהמזל שלהם (למשל אבא שלי תאומים, יש לו 2 פרצופים הוא יכול לרגע לכעוס ולצעוק ופתאום להחליף מצב רוח כאילו שום דבר לא קרה). צירפתי אתר על המזלות.

eithancambridge

New member
זה נורא../images/Emo6.gif

כאילו המזל שלי נכתב עלי (קשת): מחפש חופש מעמד, יתכן לימודים בחו"ל, נדיב, כנה, חוסר התחשבות כשהוא מתוסכל, נהנתן, פזרן יתר, נטייה להימורים (
).

נועם m

New member
לא מאמינה אבל,

עדיין נהנית לקרוא. כלומר- אני יודעת שזה בולשיט, ומה שבדרך כלל כתוב בעיתון הוא כל כך מעורפל שיכל להתאים לכל סיטואציה, אבל אני חושבת שתמיד יש בנו חלק קטן שרוצה להאמין לזה. האמת- אני דווקא מאוד תואמת את המזל שלי, לפי הסיפורים: סרטן- ביתית, משפחתית, רגישה והכי חשוב- אוהבת לאכול!
מצד שני, אני מכירה מספיק סרטנים שהם ההיפך הגמור ממני, אז כנראה איתי סתם היה להם צירוף מקרים

d e m o sthenes

New member
גם אני סרטן, ואני מאמין רק בהגדרות

הכלליות של המזל כמו שנועם אמרה, ז"א ביתי וכל השאר. בהורוסקופ היום יומי אבל אין לי שום ביטחון ובחיים לא קראתי גם.

Cobe Anan

New member
אני לא מאמין באסטרולוגיה.

נראה לי מעט מטופש. מה שכן, יש יסוד להניח שתאריך הלידה, או יותר נכון- תאריך ההתעברות ישפיעו על תכונות מולדות שלנו, אבל לא בגלל ונוס ברקטום של שבתאי, אלא בגלל מזג האוויר ושעות האור. אם יש לזה השפעה על נדידת עופות וייחום של לביאות, אולי יש לזה השפעה גם עלינו..

אני והמזל שלי../images/Emo3.gif

אני לא כל כך מאמינה באסטרולוגיה
אבל אני קוראת סתם בשביל הכיף
אני מזל מאזניים

RVD18

New member
אני סרטן!

פעם הייתי קורא את התחזיות. הפסקתי אחרי שהן התבררו לא רק כלא נכונות, אלא כרחוקות מאוד מלהיות נכונות
התיאור של המזל נכון מאוד לגביי. אני רגיש, יש לי מצבי רוח, תלותי לפעמים, יש לי זיכרון טוב, טיפוס משפחתי...כמעט כל מה שכתוב שם
אבל.......כמו שתום כתבה אני מכיר בני אותו מזל שהם שונים לגמרי..! אז זה לא תמיד נכון.

מיטללל

New member
מזל סרטן

עם אני עם חברות לפעמים אנחנו סתם מקריאות אחת לשניה מה צופה לה אבל אני לא מאמינה בזה...

pain is MY love

New member
לא רק מאמינה אלא גם מבינה...

אני יכולה לדבר 5 דקות עם בן אדם ולהגיד לו איזה מזל הוא.. אין מה לעשות זה פשוט טבוע באופי. אני לא מאמינה בהורוסקופ. אין מצב בעולם שלכל העקרבים בעולם תהיה אהבה חדשה ביום חמישי... זה בולשיט. אבל בעיקרון אופי של בן אדם באמת נקבע על פי המזל שלו אין מה לעשות הכל עניין של כוכבים וכאלה... אני אישית מזל טלה. נולדתי ביום הראשון של המזל ולכן אני מזל מאוד מאוד טיפוסי אם אתם רוצים להכיר אותי פשוט קראו את האיפיונים של המזל זאת אני. ולקחתי את זה צעד אחד קדימה כשעשיתי קעקוע של טלה על השכם. ולא בגלל שזה המזל שלי, אלא בגלל שזה האופי שלי וזה כל מה שאני...

Zoharrr

New member
../images/Emo13.gifמתה עליך...

אני מסכימה איתך. אני מזל אריה,הכי טיפוסי בעולם, ובעוד שנה תהיה לי לביאה על השכם. :)

גמני ככה..

לביאה טיפוסית
אני מפחדת לעשות קעקוע!!
למרות שאני רוצה. כשחבר שלי לשעבר עשה, התעלפתי במקומו

pain is MY love

New member
איך לביאה מפחדת???

לא מתאים לך... לכי על זה עד הסוף! וזה ב-א-מ-ת לא כזה כואב..

זכוכיות

New member
גם תאומים, עוד שבוע וחצי יומולדת../images/Emo3.gif

אבל לא מאמינה באסטרולוגיה. אין לי מושג איך ואיפה מסווגים אותי כי מעולם לא קראתי, אבל זה נשמע לי לא אמין.

Piren

New member
הרבה לא ../images/Emo13.gif

אני בתולה, למרות כשתמיד שאנשים מנסים לנחש מה אני הניחושים הראשונים זה שור ועקרב.. אבל זה די שטויות. מעולם לא מצאתי פרופיל מתאים, ומהידע שיש לי לגבי המהימנות של מה שכתוב בעיתונים והכל, זה די עבודה בעיניים. נראה לי הדבר הכי משעשע שגיליתי בנושא הזה, היא שאף אחד פה לא יודע שהמזל שלו, אינו המזל שלו. אסטרולוגים משתמשים באותן מפות כוכבים (או דומות להן) שהשתמשו בהן כשכל עניין האסטרולוגיה התחיל (לפני כמה אלפי שנים), רק שהם לא לקחו בשיקול את שינוי בכיוון ונטיית כדור הארץ. מסתבר שמאז שהתחילה כל התאוריה הזו, זזנו מזל שלם, והמפות שמשתמשים בהן היום, פשוט לא נכונות. יענו אלו פה שחושבים שהם מזל מסויים, הם בעצם, במזל שלפניו. זה כמו להחזיק מפה הפוך, ולחשוב כל החיים שלך שאתה גר בצפון, כשבתכלס אתה אילתי :D קיצר,כל הזין :D

נועם m

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

זה די משעשע... ומראה עוד יותר עד כמה הכל בולשיט... אני אתחיל לקרוא מה כתוב ל"תאומים"...

Zoharrr

New member
איך אתה יודע להרוס דברים!!!

שתהיה לי בריא אורי! הייתי שוקלת מחדש את הקעקוע שלי אבל אני בכל אופן לביאה פשוט כי אני כזאת אז...

למעלה