המזל ואת/ה..

yoavs86

New member
איזה קקטטע

בימים האחרונים התחלתי קצת להיכנס לקטע של מזלות. וראיתי ציור של המזל שלי - עקרב -. ואני חושב שאני יעשה קעקוע שלו על הגב (קטן לא גדול) קראתי את מה שאומרים על המזל וזה כל כך אני! מה אומרים על הציור? כדאי? משהו קטן בגב העליון בצידו הימני?

L y c a n

New member
אהלן!

אנצל את ההזדמנות הזו כדי להצטרף לפורום, איך הגעתי? טוב, המליצה לי ידידה ותודה לה על כך
קיצר אני תאומים, ואני די מאמין בקטע הזה, מה גם שרוב הדברים צודקים, אומנם לא כולם, כי אם להכנס לעומק יש גם הבדלים בפנים המזלות, בין מי שנולד ב"אמצע" המזל לבין מי שנולד על הגבול ומושפע גם מהמזל השני.. בכל מקרה, אני לא מאמין באסטרולוגיה היומית, כי זה לגמרי דפוק ולא מדויק.. הכללי מדוייק הרבה יותר. תודה, מקווה שהנחיתה כאן לא תהיה קשה מדי.

מיטללל

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif שיהיה בכיף../images/Emo70.gif

מתי יש לך יומהולדת ? ובן כמה תהיה?
(הנחיתה תהיה סבירה. מקסימום כמה מכות יבשות.....)

L y c a n

New member
היום שלי

למעשה שבוע בדיוק אחרי השיחרור ה"סופי" מצה"ל.. 15/06 , אהיה בן 22.. ו.. יש אנשים שלא ישנים עדיין? כולה יום רביעי.. (ומכות זה בסדר, אי אפשר לצאת יבש מהמים, או משו כזה..)

Paranoid Eyes

New member
מאזניים

לא ממש מאמינה בזה, אבל זה לא מזיק לפעמים לקרוא אסטרולוגיה.. כי האמת? יש הרבה דברים שם שהם נכונים לגבי.. ולעומת זאת, יש לי חברה בת מזלי גם.. שהיא שונה ממני לחלוטין.. אז איך ולמה דווקא אסטרולוגיה ומזלות זה קשור לאופי שלנו?

ChilD SouL

New member
לא מאמינה יותר מדיי, אבל...

זה נחמד לקרוא מדיי פעם ולגחך כי אומרים שם דברים שלא יקרו אפ'עם, או לפחות לא באותו היום שזה אמור לקרות, אלא אם כן זה דבר רע ואז זה תמיד קורה לי.

למעלה